Top locuri pentru a face fotografii în New York City

Top locuri pentru a face fotografii în New York City

New York City a fost numit "orasul care niciodata nu doarme" si si-a castigat acest titlu cu dreptate. Orasul îmbina arta, arhitectura si cultura intr-o forma concentrata care face o imagine absolut minunata. Daca sunteti un iubitor al fotografiei, venind aici pentru a lua niste cadre ar fi cea mai buna optiune. Daca doriti sa pasiti afara din zona de confort si sa faceti niste fotografii exceptionale, iata topul celor mai frumoase locatii in care puteti sa va desfasurati sesiunile:

Empire State Building

Cand vine vorba de unul dintre cele mai renumite obiective pentru poze în oras, Empire State Building spune totul. Acest simbol pana in ziua de astazi este renumit pentru înfrumusetarea peisajului din New York City. Turnul îsi poate expune frumusetea printr-o cadru fotografic excelent si este o bijuterie pentru fiecare photographer care cauta sa surprinda acest oras.

High Line

High Line este proiectat pentru a aduce natura în oras. Aceasta cale ferata are o lungime de 1,45 mile si a fost folosit initial pentru a transporta marfuri în anii 1930. Acum este un parc care ofera o vedere minunata asupra orasului si ofera o imagine creativa peisajului Manhattan.

Brooklyn Bridge

Inca un panorama fotografica la fel de frumoasa. Brooklyn Bridge face o conexiune între Manhattan si cel mai mare cartier din Brooklyn, New York. Cadrele de aici sunt deosebit de captivante si se pot personaliza prin adaugarea unor personaje si subiecte interesante.Central Park

Desi Central Park nu este unul din cele mai bune locuri pentru a prinde orasul în cadre, înfrumuseteaza adevarat orasul. Pe masura ce executati fotografii, veti vedea cat pare indoit si bogat în culori Central Park este. Aceasta este, fara indoiala, una dintre cele mai bune locuri în care sa capturati frumusetea si abilitatile voastre de a fotografia.

Grădinile botanice New York City

Gradinile botanice sunt un excelent loc de fotografiat. Exista destule grădini in New York City, dar cea mai mare este considerata Gradinile botanice de la Conservatory si Brooklyn. Avand ceva mai special decat alte parcuri, se poate observa cea mai buna culoare a naturii, care poate captura prima imagine pentru voi.

West Side

Partea de vest din oras poate fi, de asemenea, o excelenta destinatie de fotografiat. Lunga linie a soarelui, care se afla în West Side, ofera un peisaj frumos asupra raului Hudson. Daca sunteti in cautarea unor fotografii perfecte, West Side este locul potrivit.

Garment District

Chinatown a adus culoare si stil unor cadre fotografice, în vreme ce zona Garment District a evideniat, de asemenea, latura fashion si a stilului New York City. Printre magazin si afisiile vii ale retailerilor, puteti anticipa sa luati content de cea mai buna calitate.

Jucarii copii: Cele mai bune jucarii pentru fiecare varsta Te-ar putea interesa si: Jucarii copii: Cele mai bune jucarii pentru fiecare varsta

Hell's Kitchen

Hell's Kitchen ofera unul dintre cele mai bune fotografi subiecte ale orasului. Acest cartier neoficial, impodobit cu baruri si restaurante, poate servi ca subiect minunat pentru a va capata creativitatea.

Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum, The MET și alte muzee

Muzeele sunt întotdeauna o sursa buna pentru fotografii de calitate. Cele mai cunoscute muzee din New York City sunt Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum, The MET si veteranii National 9/11 Museum. Aceste locuri ofera materiale neobisnuite pentru a obtine ceva fotografic unic si interesant.

Time Square

Time Square trebuie sa fie pe lista voastra de subiecte de fotografiat. Desi aceasta e plina de oameni si de luminite, aceasta veche locatie care mai degraba e aglomerata poate oferi vederi reale pentru experiente fotografice.

Câteva sugestii de bază

New York City-ul este cunoscut pentru peisajele sale unice si spectacoloase. Echipamentele pe care le utilizati va afecteaza acele imagine care aschieaza sa faca. Educandu-va înainte si îmbogatindu-va experienta fotografica, va veti asigura ca aceasta sesiune de fotografiat va fi una memorabila si creativa. Iata cateva lucruri de care sa tineti cont:

  • Planificati fotografipile si ganditi-va inainte la ceea ce vreti sa fotografiati.

  • Inregistrati-va punctele cardinale si zonele luminoase, astfel va fi mai usor sa prindeti imaginea pe care o vreti.

  • Pentru a specializa imaginea, adaugati subiecti interesanti invecinati de cadru.

  • Utilizati optiuni cum ar fi focusul manual sau punctele si balansul de lumina pentru a ajusta captura.

  • Efecrtul de umbra adora munca de culoare si culorile neobisnuite, asa ca incercati sa le folositi daca doriti sa obtineti un rezultat unic.

  • Cadru captat din varful turnului Empire State va adauga un plus de efect si dimensiune.

  • Adaugati un obiect ce va retine privirea si va impresiona.

Cel mai bun lucru la fotografiat in New York City este ca nu exista delimitari in ceea ce priveste voua. Pe masura ce fiti atenti la detaliile orasului si experimentati cu diferite tehnici, va veti simti creativitatea evaporandu-se. Acest oras ofera un schelet perfect pentru a satisface cea mai indrazneata dorinta de a congela acest loc intr-o imagine splendida si, prin urmatoarele locatii, veti putea sa punctati cele mai bune cadre.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top locuri pentru a face fotografii în New York City

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×