Top lucruri de făcut în Peak District iarna

Top lucruri de făcut în Peak District iarna

Peak District, situat în Midlands de Nord, este o regiune montană frumoasă, liniștită și oferă vizitatorilor o varietate de activități și distracții interesante în special în sezonul de iarnă. Cu numeroase locuri de cazare și posibilități de divertisment de-a lungul anului, vizitatorii sunt încântați să experimenteze și mai ales să se bucure de frumusețea zonei, în special în iarnă. Aici sunt câteva lucruri de făcut în Peak District în timpul iernii.

1 Vizitarea Castelului Chatsworth și a Moștenirii Sale

Cel mai popular mod turistic de a vedea Peak District este să vizitați CastELul Chatsworth și moștenirea sa. Castelul Chatsworth a fost construit în mod original în secolul al XVII-lea și reprezintă unul dintre cele mai impresionante castele din regiune, oferindu-vă vizitatorilor o privire în istoria istorică și culturală a zonei. Moștenirea de la Chatsworth este foarte încântătoare și include unul din cele mai mari parcuri ale Angliei, care se bucură de o multitudine de drumeții, drumeții cu ATV și călărie. De asemenea, poate fi vizitat cu ușurință, deoarece este acoperită cu o placă de gheață formata de frigul iobagilor și temperaturile scăzute din zonă.2 Vânătoare și pescuit în lacuri și râuri

Peak District oferă mulți lacuri și râuri fermecătoare, unde puteți face vânătoare și pescuit în timpul iernii. Lacurile Sevenoaks și Redhead oferă oportunități excelente de pescuit la sturioni, somn, crap și alte specii, iar vânătorii vor găsi multe specii de vânat, cum ar fi căprioare, cerbi, iepuri, vulpi și pui de gâscă în regiunea împădurită. Nu trebuie să vă îngrijorați că călătoriți prea departe, deoarece există o mulțime de hoteluri și moteluri în împrejurimile acestor lacuri și râuri, unde vă puteți caza confortabil în timp ce vă gândiți la prinderea peștelui degustat dorit.

3 Practicând sporturi de iarnă

Peak District oferă multe posibilități excelente pentru distracție în cel mai rece sezon al anului. Deoarece zona poate fi ușor acoperită și dezghețată de temperaturile negative, se pot practica o mulțime de sporturi de iarnă interesante. Skiingul și snowboardingul sunt cele mai populare sporturi în regiune, cu mulți slop-uri de iarnă pentru începători și clase de schi pentru începători și înfățișatori experimentați. Zona conține, de asemenea, patinoarul Sheffield, unde vă puteți bucura de patinaj pe gheață sub cerul liber. Alte activități specifice iernii de care se bucură oamenii din regiune sunt cursele de snowmobil și huskying-ul. Acestea sunt toate ca activități intense și entuziasmante care vă vor oferi o experiență memorabilă și distractivă.

Top motive pentru a călători în Cornwall, Marea Britanie Te-ar putea interesa si: Top motive pentru a călători în Cornwall, Marea Britanie

4 Explorând mergând pe bicicletă

Atunci când vine vorba de sporturi, mergeți în modul cu bicicleta oferă o alternativă minunată și practică la ieșire. Deoarece pot fi călătorite în orice condiție meteo, regiunea Peak District oferă o mulțime de trasee de biciclete care pot fi utilizate pentru o ieșire fără griji. Există trasee de la nivel începător până la trasee tehnice și de testare, cu multe trasee palpabile spectaculoase și locuri minunate de apreciat. Este un mod foarte bun și relaxant de a explorară regiunea, prin urmărirea traseelor de cărare prin șanțurile împădurite și potecile noroioase, în mod special pe vreme rece.

5 Pasărea-mării în estuariul Mersey

Estuarul Mersey se află în partea de est a regiunii Peak District și oferă priveliști spectaculoase în timpul diferitelor momente ale anului. Datorită plaja de nisip și calitatea apei, este un punct de atracție foarte popular și un excelent loc pentru a observa și hrăni diferite specii de păsări marine. În această zonă se găsesc, de asemenea, numeroase restaurante și baruri, unde puteți opta pentru a gusta delicii din bucătăria engleză sau bucătăria locală. Doar vizitarea acestui loc vă poate oferi o adiere de aer proaspăt pe care cu greu veți uita.

6 Vizită la muzeul Biddulph Grange

Muzeul Biddulph Grange este unul dintre cele mai interesante alternative turistigice din regiune, oferind muzică, artă și un design de gradina istoric. Introdus initial de păstorii locali, acesta este acum un loc de atracție îndrăgit și înzestrat cu o mulțime de obiecte artezieni și structuri care reflectă stiluri diferite de design. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top lucruri de făcut în Peak District iarna

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×