Top mari thrillere de spionaj despre CIA

Top mari thrillere de spionaj despre CIA

Agenţia Centrală de Informaţii, cunoscută sub numele de CIA, este o organizaţie federală care colectează, analizează şi distribuie informaţii despre activităţile teroriste for ţelor străine. În timp ce CIA se concentrează pe activităţi antiteroriste, ea are o veche istorie precum cea a informaţiilor militare. Acest articol abordează micul ecran şi cel mare ecran pentru a le aduce faţă în faţă pe inorogurii cinematografiei de spionaj cu acţiune clasică din surprinzatoarele şi complicarea agentului oficial CIA. Iată top 5 mari thrillere de spionaj despre CIA.

  1. Argo

Argo este o producţie realizată în 2012 care prezintă Dramaturgul Tony Mendez, unul dintre cei mai importanti exponenți ai CIA. El a fost responsabil pentru a salva în baza unei false veneții de film, cele şase americani, refugiaţi în Canada și ascunși de oamenii Khamenei și a lui Șah peste Teheran în timpul Revoltei Islamic în Iran din 1979. Filmul de mare succes a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2013.  1. The Bourne Identity

The Bourne Identity este un film de 2002,care prezinta benzi desenate în care se afla Jason Bourne pe urmele istoriei de spionaj auzite pentru prima data in anul 1980. El descoperă că nu e doar un agent de informaţii supravieţuind în lumea brutală a misiunilor speciale, ci el a fost antrenat și folosit de CIA pentru o crima. Acest film este bazat pe carte scrisă de Robert Ludlum și regizat de Doug Liman.

  1. The Manchurian Candidate

The Manchurian Candidate este o producţie din 2004 care prezinta un funcționar din partidul de opozitie, care este controlat de membrii Cia prin folosirea tehnicilor de manipulare a minții. Acesta este capturat în timpul Războiului din Coreea de către nord coreeni, unde a fost supus unor experimente care ii schimba personalitatea și l-au făcut mai susceptibil la manipulare. Această peliculă a fost producţie originală a lui John Frankenheimer și regizata de Jonathan Demme.

Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024
  1. Clear and Present Danger

Aceasta producţie realizată în 1994 prezintă Vice-Președintele american care ace autoritatea secreta de a continua o busola in lumea servicialor secrete cu scopul de a-i pedepsi pe cei vinovati de asasinate for o operatiune secreta CIA in Columbia, America latina. Filmul este regizat de Phillip Noyce și bazat pe bestseller-ul lui Tom Clancy cu acelaşi nume.

  1. Zero Dark Thirty

Acest film regizat de Kathryn Bigelow a fost lansat în 2012. Acesta prezintă misiunea de 10 ani, nu doar a CIA dar a agentilor care se luptau și sau aflau informatii, ajunge la Osama Bin Laden. Acest film care prezinta ancheta lansata in urma cu mai bine de 9 ani, este supranumit "Granţia nopţii".

CIA este această organizaţie imensă, cu secrete şi într-o vârstă în continuă schimbare și acest articol încearcă sa aduca și să prezinte micul ecran și alte producţii de film de spionaj special concepute pe care le-a creat. Filmele de mai sus oferă o pictură personalizată a CIA și ofer o perspectivă asupra perspectivei poveştii asupra peisajului pa pericolos, implicat in operațiuni secrete si ilegale. Aceste producţii oferă o experiență Dramaturgică profundă ie privire la personajele, dramele, conflictele și recompensele implicate in misiunile militare și agențiile secrete.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top mari thrillere de spionaj despre CIA

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×