Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști

Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști

Fiecare sportiv profesionist, în special cei din lumea fotbalului, își doresc să se descurce excepțional în joc și să poată câștiga cât mai mulți bani, pentru a se bucura de un mod de viață luxos. Unul dintre modurile în care acești sportivi își pot arăta statutul și puterea lor financiară este prin cumpărarea de mașini de top. Iată care sunt cele mai testate mașini cunoscute, aflate în garajele sportivilor profesioniști.

Mașinile sunt un simbol al succesului într-o lume a luxului și al puterii. Mașinile selecționate de sportivii de top se remarcă prin luxul și eficiența perfectă a motorilor. Acesta este motivul pentru care oamenii plătesc prețuri exorbitante pentru a deține una dintre aceste mașini. În acest articol vom discuta despre cele mai bune mașini pe care sportivii profesioniști le dețin sau și le-au cumpărat vreodată.

Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști

  1. Ferrari Enzo

Ferrari Enzo a fost creat ca omagiu adus fondatorului Casei Ferrari, Enzo Ferrari. Mașina este motorizată cu un V12 de 6 litri de 660 cp și are o viteză maximă de 355 km/h. Mașina îi oferea conductoriilui o bilanț controlat al vitezei. Printre posesorii acestei mașini se numără Cristiano Ronaldo, al cărui Ferrari Enzo costa aproximativ 700.000 de dolari.  1. Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador este cunoscut pentru eficiența sa excepțională. Acesta este motorizat cu un V12 6,6 litri de 690 CP care poate accelera de la 0-60 mph în 2,8 secunde. Vin Diesel și Thierry Henry sunt câteva dintre celebritățile care possedea această mașină exclusivă. Acest lucru se datorează prețului de aproximativ 400 de mii dollar pentru a o cumpăra.

Iată o listă cu câteva dintre beneficiile mașinii Lamborghini Aventador:

• Motor durabil

• Consum redus de combustibil

Sportivi Profesioniști Care Sunt Și Investitori Remarcabili Te-ar putea interesa si: Sportivi Profesioniști Care Sunt Și Investitori Remarcabili

• Manevrabilitate și viteză uimitoare

• Mecanism de accelerare rapid

• Performanță excelentă

• Filtre aer mai efficente

  1. Bugatti Veyron

Un alt model de mașină exclusive pe care mulți sportivi le posedă este Bugatti Veyron. Acesta este alimentat de un motor Put-16,4 litri cu 1000 de cai putere. Mașina poate atinge viteze de până la 407 km/h și poate accelera de 0 la 60 mph în doar 2,5 secunde. Printre sportivii profesioniști care dețin această mașină se numără Neymar, căruia îi place să conducă mașina în mod regulat.

  1. Range Rover Sport

Cea mai mare mașină deținută deseori de sportivii la nivel profesional este Range Rover Sport. Această mașină m-a fost folosită de mulți sportivi, inclusiv principașul William. Ușurința mașinii, precum și motorul său pe benzină de 2,2 litri si Supercharged V8 care poate dezvolta o putere de 630 CP, îl fac o explozie pe măsură ce merge.

Beneficii ale Range Rover Sport:

• Mașina este echipata cu sistemul All-Wheel Drive în caz de teren dificil

• Distanța până la sol de 19,7 cm este suficient de mare pentru a conduce pe orice tip de cărare

• Mecanismele de frânare au fost îmbunătățite pentru siguranță sporită

• Sistemul de suspensie pneumatică ajută în orice caz de teren dificil

• Șasiul pearcuții alimentat cu sistemul Terrain Response pentru îmbunătățirea controlului și manevrei.

Sportivii profesioniști au la dispoziție o gamă largă de mașini de top. Acestea sunt create pentru a satisface orice fel de cerințe și, desigur, le oferă o experiență excelentă și o senzație de lux în timp ce traversează străzile. Chiar dacă nu poți achiziționa această mașini selecte, orientativ, poți conduce orice mașină în siguranță și cu respect.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×