Top moduri de a purta un crop top

Top moduri de a purta un crop top

Crop top-ul a devenit o tendință mondială copleșitoare și seamănă să fie un must-have in closetul fiecărui fashionista. Acest articol va explora cele mai recente moduri in care poți să porți cu stil crop top-urile și să fii mereu fashion și up-to-date cu tendințele.

Datorită stilului sexy și versatil al lor, crop top-urile au cucerit modelele și mai multe și mai multe femei se îndreaptă către acest trend in crearea ținutelor. Astăzi, alegerea unui crop top înseamnă cea mai bună modalitate de a-ți aduna ținuta cu stil și eleganță. Oricare ar fi ținuta aleasă, la modă de fiecare dată, crop top-ul își va păstra look-ul modern și adeptele vor avea un outfit modern și elegant.

Ce este un crop top

Un crop top este o piesă de îmbrăcăminte de-a lungul corpului, care acoperă abdomenul și se termină în mod normal undeva in jurul liniei coapselor sau chiar mai sus. Acestea sunt extrem de versatile și foarte bune pentru crearea de ținute extreme și outfituri încăpătoare.

Origini

Originile acestui top remarcabil se pot urmări până în 1990 în momentul în care Hollywood-ul a ajutat la popularizarea stilului. Renumitele vedete americane, precum Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera sau Jennifer Lopez erau obișnuitele “portavoce” ale tendinței crop top și serbatau flamboyant trendul cu articole de îmbrăcăminte deopotrivă strânse și crop top-urile detașate.De asemenea, crop top-urile au fost prezente in spectacole de performanțe care au purtat faima și acceptarea lor. Aceste top-uri tind să se evidențieze posesorilor și in momentele artistice, și mai mult și mai mulți artiști s-au imbrăcat încet, dar sigur, cu crop top-urile pentru o imagine excelentă.

Beneficii

Crearea unui outfit chic și modern nu ar fi niciodată la fel de ușoară fără crop top-urile. Acestea urmăresc tendințele cele mai recente in fashion și aduc un look nou ținutelor. Există mai multe beneficii in aplicarea unui crop top in ținută modernă:

• Crop top-urile acordă libertate și flexibilitate: Acestea sunt super versatile și se pot folosi in orice ținută și se pot ridica la un nivel profesional, al compatibilității cu multe piese esențiale ale vestiarului.

• Aspect atractiv: Crop top-urile adaugă un plus in plus ținutelor, acestea permit o expresie ceva mai mult decât un simplu top si sunt perfecte in ținutele de sezon.

Top Ceasuri De Dama La Moda Te-ar putea interesa si: Top Ceasuri De Dama La Moda

• Simplu de purtat și de întreținut: Purtarea unui crop top este foarte simplă și nu se ține neapărat de reguli complexe și dificil de urmat, ci mai degrabă trebuie să se facă doar alegeri corecte și înțelepte. De asemenea, sunt minime avantaje calitative legate de întreținerea lor.

• Economisire de bani: Crop top-urile sunt foarte abordabile și se poate găsi unul la prețuri foarte bune, chiar și pentru cei mai restricți cumpărători.

• Atitudine crescută: Crop top-urile impresionează prin stilul lor atractiv si oferă pozitivitate, fapt ce îți poate aduce o stare de bine și atitudinea pozitivă făcându-te să te simți încrezătoare și sexoasa in același timp.

Top 5 moduri de a purta un crop top

Crop top-urile pot fi folosite în mai multe moduri ingenioase. Iată 5 modele excelente de a-i purta:

  1. Cu jachete de blugi

Una din cele mai versatilia modalitați de a purta un crop top este să îl asociezi cu o jachetă de blugi. Acesta poate fi ușor asortat cu o jachetă de blugi deschisă sau o jachetă de blugi pentru a îmbrăca o ținuta super modernă și trendy.

  1. Cu o fustă

Pentru look-ul sau considerat unul clasic, combinația dintre crop top și fustă te va oferi un look cu adevărat modern. Este o modalitațe foarte buna de a-ti arăta șoldurile, formele feminine și de a crea o ținuta glam.

  1. Cu pantaloni shorts

Această combinație adauga in plus ținutei cu un plus de sex-appeal și look atractiv. Acest tuşi se poate potrivi pentru orice imprejurare. Este conversativ, versatil, încăpătoar și modern.

  1. Cu blugi

Blugii, fie că sunt relaxați sau slim, pot aduga ținutelor moderne un plus de stil și look încăpător. De exemplu un crop top deschis și asociat cu un blug boyfriend o să fie cu siguranță alegerea perfectă pentru ținuta ta.

  1. Cu pantaloni

Chiar dacă în mod normal se asociază crop top-uri cu elemente scurte, aceasta nu înseamnă că nu poți să îl poriți și cu pantaloni.

Te-ar putea interesa si:


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top moduri de a purta un crop top

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×