Top monștri japonezi Kaiju care sunt de-a dreptul înfricoșători

Top monștri japonezi Kaiju care sunt de-a dreptul înfricoșători

Monștrii japonezi kaiju s-au bucurat de o popularitate imensă de zeci de ani, de la filme Japoneze SF din anii ’50 și ’60 și încă își păstrează aura rămasă de atunci și până astăzi. Mai mult decât un simplu element de divertisment, monștrii japonezi Kaiju sunt reprezentați în mare parte ca fiind inteligenți, forțați de circumstanțe să intre în conflict cu alți monștri cu structuri similare sau chiar cu oameni.

În general, monștrii Kaiju sunt creaturi uriașe și puternice, dar au o varietate de traituri suplimentare care le diferențiază unele de altele și care contribuie la o varietate diversificată de aspecte fizice și comportamentale. Monștrii Kaiju sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a avea tulburătoare trăsături caracteristice care fac ca fiecare monstru să fie distinctiv individual. Aceste trăsături variază, depinzând de sursă și felul în care sunt prezentate.

În această postare vom discuta despre mai mulți dintre cei mai infricoșători monștri japonezi Kaiju cu trăsături de design caracteristice care fac ca fiecare să fie unica, precum și motivul pentru care aceste creaturi sunt atât de reale și înfricoșătoare.Godzilla. Ăsta poate fi cel mai bine cunoscut monstru japonez Kaiju, care a fost inițial bazat pe adevăratul fenomen nuclear care a avut loc în țară și care a inspirat primul film Godzilla din 1954. De atunci, această creatură de cinematică a devenit sinonimă cu genre-ul, apariția ei fiind de obicei asociată simbolic cu o catastrofă globală. Godzilla este, practic, un monstru uriaș, provenit din adâncurile oceanului, din cauza radiației nucleare, care poate sta pe două picioare și exhala nori fierbinte toxici.

Mothra. Alt monstru japonez incredibil de puternic este Mothra, cea care a apărut prima dată în filmul din 1961 cu același nume. Mothra este în general reprezentată cu o creatură uriașă, adesea asemănătoare cu o molie mare și albastră. Are acul ghearelor sale poate fi folosit pentru a se împiedica pe sol și este capabil să se miște cu o incredibilă viteză. În plus, are doi prieteni valoroși, iar pe lângă faptul că poate zbura, are abilități de regenerare puternice.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023

King Ghidorah. Monstrul cel mai puternic și mai de temut dintre majorele creaturi japoneze Kaiju este King Ghidorah. King Ghidorah sau poate fi mai bine cunoscut ca „Ghidorah Cel Trei-Cap,” a fost reprezentat inițial în filmul din 1964, Ghidorah, Monstrul din spațiu, fiind un monstru alien care a fost trimis pe Pământ ca să distrugă planeta. King Ghidorah a fost prezentat ca un monstru cu un corp serpentin, cu trei capete și aripi de păianjen puternice care îi conferă o mobilitate și viteză uimitoare. Are, de asemenea, abilități de regenerare, precum și capacitatea de a genera și manipula electricitatea.

Câțiva monștri menționabili

Baragon. Acest monstru japonez superb sau poate fi mai bine cunoscut sub numele de „Dinosaurul de Foc” a apărut prima dată în 1965 în filmul din același nume și continuă să fie un personaj probabil reinventat poetic în fiecare film care l-a conținut. Baragon are un corp tare, asemănător cu o broască și este capabil să se facă invizibil prin absorbția luminii și a undelor radar, precum și prin cavitatea propriului ventricul cu lumină ocultă.

Gamera. Cu toate că Gamera a apărut în primul film în 1965, anume Gamera contra Gaos, numeroase versiuni care și-au manifestatopotențialul adorabile și misterios într-un număr mare de producții au venit mai târziu. Acest monstru japonez feroce, asemănător cu un țestoasă gigant, poate zbura, împiedicându-se pe sol cu ajutorul ghearelor sale puternice și a fostă prezentată ca fiind foarte inteligentă și conștientă și chiar capabilă de autocurățare.

Ultimii doi

Kumonga. Deși extratereștrii și monștrii japonezi au una dintre cele mai vechi istorii călătorii în afara planetei, această creatură incredibilă, cunoscută și sub numele de „Spider Monster”, a debutat oficial în filmul din 1967 numit Son of Godzilla. Kumonga a fost prezentată initial ca o creatură uriașă, cu aproximativ douăzeci de metri, cu aripi ca și păianjenii și care poate trage șuvi de capcană pentru a prinde prada.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top monștri japonezi Kaiju care sunt de-a dreptul înfricoșători

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×