Top motive pentru a călători în Cornwall, Marea Britanie

Top motive pentru a călători în Cornwall, Marea Britanie

Mulți oameni, din întreaga lume, rămân afişați de Cornwall, regiunea cu acelaşi nume a Marii Britanii. Cornwall este una dintre cele mai picturale părţi ale ţării, oferind o mulţime de motive excelente pentru ca tu sa mergi acolo. Iată mai jos top 10 motive pentru care trebuie sa călătorești în Cornwall:

1 Coasta (măiestoasă)

Cornwall are cea mai spectaculoasă coastă din cadrul Marii Britanii, formând o succesiune de porturi pitorești, plaje dramatice şi faleze stâncoase. Și, fără îndoială, cel mai bun mod de a te bucura de toată frumusețea acestei zone, în special de peisajele sale bine conservate, este să o călătoreşti. Pe lângă acestea, coasta oferă și bogății de activități printre care surfing, înot, plimbări, pescuit și chiar supravieţuire.

2 Patrimoniul național

Această regiune istorică a Marii Britanii are un patrimoniu de neegalat, impunându-se cu aproximativ 700 de monumente antice.Unele dintre cele mai memorabile monumente istorice prezente în Cornwall sunt: Castelul Tintagel, Capul Lizard, Offa’s Dyke și situl ruinei Meneagant.

3 Evenimentele culturale

Vacanțele în Cornwall oferă experiene unice printre care se numără și evenimente culturale remarcabile organizate de-a lungul coastelor sărace. Unele dintre cele mai faimoase sunt Festivalul de muzică și artă, Festivalul wave Project și Cornish Language Festival. Aceste evenimente permit oaspeţilor să se bucure de muzică și expoziţii, conferinţe și activități culturale.4 Festivaluri de artă

La liniile noroioase ale Cornwallului poți descoperi o grămadă de opere de artă interesante, stârnești un interes deosebit și pur și simplu creativă. Nu rata Festivalul de artă Falmouth, care are loc în fiecare primăvară și cuprinde diferite tipuri de artă precum arta digitală, lansare de CD-uri, proiecții de film, Conferința Kentigern și arta publică.

5 Peisaje și tradiții

Ca o adevărată fermecătoare destinație, Cornwall are numeroase crenele uimitoare precum Dealurile Bolenowe, acoperite de diferite specii de plante, animale și flori rare. Acestea sunt completate de pășunile verzi, câmpiile și văile de coastă, toate creând o adevărată opera de artă a naturii. Donațiile germane, irlandeze și falese sunt adăugate acestor paisaje încântătoare și oferă un loc ideal pentru a te relaxa și a te bucura de atracțiile display-ului peisajului.

Top 10 cele mai apreciate filme in care a jucat Robert Pattison Te-ar putea interesa si: Top 10 cele mai apreciate filme in care a jucat Robert Pattison

6 Gastronomie și cazare

Cornwall oferă multe opțiuni în alimentație și cazare. In comunitățile sale mari, mica sau rurală, putând fi găsite restaurante cu meniuri rafinate, viranuri blânde și mici pensiuni inovatoare. Speciile locale de pești antrapezi, turbot, macrou, soteuri de fructe de mare și delicioase ecrevisses sunt servite în restaurantele renumite și sunt suficiente pentru a satisface orice pofturi.

7 Muzee

Cornwallul găzduiește nenumărate muzee și galerii unde poți căuta istoria aceste țări prin piese arheologice interesante, picturi, sculpturi și alte Opere ale talentelor locale. Muzeul Maritim de la Falmouth Harbour, Tin Mining and Mineral Tramways Museum din Pool, Pencarrow House & Gardens, Kingston and Arwenack House, National Maritime Museum Cornwall din Falmouth sunt doar câteva dintre ele, oferind o călătorie fascinantă printr-o serie de experiențe istorice.

8 Evenimente anuale

Cornwall este cunoscut pentru petrecerile, evenimentele și sărbătorile sale anuale, unele dintre cele mate bine cunescute fiind Obiceiurile Floryday, Craft Exhibitions, Polar Swim și Fest Melyth. Aceste sărbători sau evenimente anuale sunt distractive și interesante, precum și o modalitate excelentă de a face cunostinte. Acestea sunt foarte festive și oferă prilejul de a te distra într-un mod autentic, respectând întotdeauna cultura și tradițiile particularităților regiunii.

9 Animale și păsări

Cornwall este plin de animale și păsări fascinante care pot fi găsite în majoritatea parcurilor naționale și recunoaște această regiune ca un punct strategic jalonat de locuri înalte și de la râu Tamar până la coasta nordică a Cornwallului. Exemplu de astfel de locuri sunt: Cremyll cliffs, West Pentire și Ragged Islands. Mulți pescăruși diversi, gâște sălbatice și foci pot fi văzuți la aceste locuri..

10 Muntele St Michael

Peisajul Cornwell apartine fara intrebare Muntelui St. Michael, acest munte fiind considerat una dintre cele mai vechi formațiuni seismice din lume. Este situat în partea de vest a insula, la mare distanță de orice oraș. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top motive pentru a călători în Cornwall, Marea Britanie

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×