Top motive pentru a vizita Florida Keys

Top motive pentru a vizita Florida Keys

Florida Keys este una dintre cele mai frumoase și exotice destinații de vacanță din America Centrală. Pe lângă plajele albastre, peninsule îndepărtate, case colorate pe piloni și turiști enjoyabili, această regiune și-a câștigat popularitatea în ultimii ani prin spectacolul său unic de sunet, peisaj și cultură. Aici, puteți înota, să vedeți delfini sau să faceți iasomie, să vă bucurați de o mulțime de gastronomie și activități relaxante. Iată de ce Florida Keys este cea mai plăcută destinație de vacanță:

1 Sporturile Nautice

Let's Start cu cea mai plăcută parte dintr-o vizită în Florida Keys - sporturile nautice. Plajele pristine de-a lungul Coastline-ului sunt doar cel mai bun prilej pentru a vă bucura de sporturi conduse de apă, cum ar fi înot, scuba diving sau snorkeling. Există unele magazine de închiriere a echipamentului necesar afișate pe ambele coastele insulei, în funcție de locația aleasă. Florida Keys oferă de asemenea posibilitatea de a vă bucura de vapoare, windsurfing și chiar jet ski.

2 Platimomani

Ce poate fi mai romantic decât să plutim pe apă alături de partenerul tău? Florida Keys vă oferă posibilitatea de a vă bucura de plutit, în compania albiilor dolofone, relaxați pe un bărcuț în larg. În special, cei mai mulți turiști se bucură de experieța plutirii la răsăritul soarelui, când soarele protc se ridica încet dintre valurile oceanului. Infloreați și metereze în lumina aurie a soarelui, fără îndoială, aceasta este cea mai poetică experiență pe care Florida Keys o poate oferi.3 Animale acvatice

Nimic nu poate fi mai uimitor decât să vedem speciile rare de animale acvatice, în mediul lor natural. Majoritatea animalelor se pot găsi atât în ​​Lagunele de Est din Florida Keys, cât și în Oceanul Atlantic, din împrejurimile insulei. Peștii tropicali cum ar fi bluegill, peștii-negru, trabuci și păstrăvii se pot găsi aici într-un mediu care le permite să trăiască și să se dezvolte într-un ecosistem sănătos. De asemenea, puteți pescui în jurul insulei și să vedeți spéciile rare de delfini și balene.

4 Avanpostul turistic John Pennekamp

John Pennekamp Coral Reef State Park este unul dintre cele mai populare atracții Turistice din Florida Keys. Acest parc se întinde de-a lungul unor kilometri de coaste înconjurate de palmieri, lagune sălbatice și ape albastre întinse. Aici, puteți înota la tinuturi liniștite, să vedeți viața marină și să faceți excursii în natură. Acest parc este, de asemenea, unul dintre cele mai bine cunoscute spoturi de windsurfing din sudul statului.

Poezii Mihai Eminescu: Top cele mai bune poezii Te-ar putea interesa si: Poezii Mihai Eminescu: Top cele mai bune poezii

5 Pescuitul

Dacă sunteți fan al pescuitului, atunci puteți să vă bucurați de această activitate la multe lagune și lacuri în jurul insulelor. În plus față de pescuitul în larg, puteți să vă bucurați de experiența de a pescui în multe râuri și estuare din această regiune. Agricultura Baracuda și Mahi Mahi sunt specialități deosebite de aici și pot fi luate prin pescuit cu vergea sau prin schițe de pe mal.

6 Key West

Key West este o teribilă un parc național care se întinde de-a lungul coastei sud-vestice a insulelor. Impreuna cu aproximativ păduri de mangrove, insula se intinde aproape 30 mile în largul Oceanului Atlantic. Pentru turiști, există destul de multe și diverse activități în afara acestei insule dintre care multe implică admirarea vederii naturale superbe care se întinde de-a lungul malurilor insulei.

7 Plaje

Pe final, o vizită la Florida Keys nu ar putea fi completă fără o vizită la plajele sale. Plajele și lagunele sunt pline de viață și sunt întotdeauna o plăcere să admiri vederile. Puteți vedea tancuri de corali, culoarea albastră a oceanului șirezervatăde crabi și pesti. Pentru a menține ecostiul natural, se recomandă respectarea regulilor de frumusețe și protejare ale acestor plaje.

Toată lumea caută câteva zile relaxante la adăpostul Florida Keys și nu șantajele sau echipamentului sofisticat pe care il necesita. Este o destinație perfectă pentru cei care caută respiroare, distracție și ocazii unice de a explora și cunoaște faunele și florele marine ale acestei regiuni exotice. Florile Keys, cu siguranță, este una dintre cele mai bune destinații de vacanță din America de Nord. Una dintre cele mai bune moduri de a descoperi astfel de destinații de vacanță legendare este participarea la excursiile de snorkeling și croaziere în Florida Keys, care sunt de obicei disponibile în diverse locații. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top motive pentru a vizita Florida Keys

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×