Top roluri pe care Norman Reedus le-ar putea juca în DCU

Top roluri pe care Norman Reedus le-ar putea juca în DCU

Norman Reedus este unul dintre cei mai iubiți actori americani ai momentului. El el familizar publicului mondial fie prin rolurile sale pline de intensitate, fie prin carismă și simpatie, iar în ultimii ani a devenit extrem de popular și în mediul cinematografic prin aparițiile sale în The Walking Dead si diverse filme. La fel de bine, el a devenit foarte important în mediul comic book-urilor și fanilor acestora. Acest lucru are la bază dorința lui de a lua parte la producția fiecărui film DC care se va lansa în viitor, iar arată că există o mulțime de roluri potrivite pe care Norman Reedus ar putea să le joace în universul DC.

Iată topul rolurilor pe care Norman Reedus le-ar putea juca în DCU:

  1. Punisher

Punisher este unul dintre cei mai mari eroi ai universului Marvel, cunoscut pentru modul său crud de a lupta împotriva răului. Din fericire, această ipostază s-ar potrivi în mod perfect lui Norman Reedus, mai ales că deja a jucat în diverse filme cu acest nume. El ar putea perfect sa aduca la viața Punisher, iar cinematografului DC s-ar potrivi de minune.

  1. Ghost Rider

Ghost Rider este unul dintre cele mai controversate și controversate personaje ale Marvel-ului, și el ar fi perfect să fie jucat de către Norman Reedus. El poate aduce pumnul de furie și energie necesar pentru a potrivi cu apariția palidă și ambiguă a lui Ghost Rider. Această abordare ar face din personajul lui Norman Reedus unul dintre cei mai faimoși din universul DC.  1. Batman

Batman este unul dintre cei mai cunoscuți eroi ai universului DC, și unul care ar putea fi jucat de către Norman Reedus într-un viitor foarte apropiat. El ar putea ocupa rolul ce-l ține pe eroul din Gotham și ar aduce mai multe laturi adânci, pe care nu le-am mai văzut în vreodată.

  1. Cable

Cable este unul dintre cei mai vechi eroi ai Marvel-ului, un cyborg cu puteri distructive neobișnuite. Acest personaj ar putea fi perfect jucat de căte Norman Reedus, care poate aduce emoțiile necesare pentru a face din acest personaj unul real și contemporan.

  1. The Flash

Flash este unul dintre cei mai cunoscuți eroi din universul DC care cucerește inimile tuturor. El poate fi cu succes jucat de către Norman Reedus, care ar aduce energia necesară pentru a face din personajul lui Flash unul pe care fanii DC îl vor adora.

Top filme si seriale in 2024 Te-ar putea interesa si: Top filme si seriale in 2024
  1. Joker

Joker este unul dintre cei mai controversați eroi din universul DC. El ar fi perfect pentru Norman Reedus, care înțelege foarte bine în calitate de actor ce înseamnă a fi ambiguu și îndrăgostit de propriile reguli. Personalitatea lui Joker s-ar potrivi foarte bine cu aceasta abordare a lui Norman Reedus.

  1. Superman

Superman este cel mai cunoscut erou din universul DC, și unul care începe întotdeauna ca un personaj morally right. Și de această data ar putea fi jucat de către Norman Reedus, care ar aduce exact combinația necesară de optimism, energie și noblețe pe care o pot aduce persoanajul lui Superman pe marele ecran.

  1. Aquaman

Aquaman este unul dintre cei mai vechi eroi din universul DC, un personaj care alături de Superman se află în topul celor mai populare eroi. Norman Reedus ar putea juca acest rol și ar aduce o adevărată răsturnare de situație pe care fanii DC nu s-au așteptat să o vadă.

  1. Green Lantern

Green Lantern este unul dintre cei mai vechi eroi ai Dc-ului, care are în componența sa o mare doză de optimism și energie pentru a salva lumea. Norman Reedus ar putea pune la dispoziție exact cum trebuie acest optimism și energie, astfel încât publicul să nu se simtă dezamăgit.

  1. Hal Jordan

Hal Jordan este un altul erou din universul DC, personajul central al primei trilogii a lui Green Lantern, și unul care sa simtit copleșit de responsabilitatea misiunii sale. Norman Reedus ar putea aduce exact cum trebuie această simțire de responsabilitatea necesară, precum și energia necesară pentru a face din acest personaj unul dintre favoritele fanilor DC.

Pentru a concluziona, Norman Reedus ar fi perfect să ia parte la producția fiecărui film DC care se va lansa în viitor, avâd în vedere că s-ar potrivi de minune pentru personajele prezentate mai sus. El ar putea să aduca la viața eroii și de a-și umple energia și intensitatea necesară pentru a permite lor să devină personaje contemporane și iubiți de public.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top roluri pe care Norman Reedus le-ar putea juca în DCU

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×