Top romane de citit despre căsătorie

Top romane de citit despre căsătorie

Intr-un cerc relaxat de prieteni, cineva spune: "Topul meu personal sunt acele romane de citit despre căsătorie". Sunteți în căutare de un roman despre căsătorie? Ne-am gândit să vă venim în ajutor, aşa că iată o listă cu cele mai bune cinci romane de citit despre căsătorie.

1 – Educația Sentimentală a lui Eugenie

Scrisă de Balzac cu peste două secole în urmă, Educația Sentimentală a lui Eugenie este una dintre cele mai cunoscute cărți despre căsătorie. Romanul urmărește afacerile sentimentale și erupția sexuală a personajului principal, Eugenie Grandet. Romanul combine teme cum ar fi casatoria, ca un concept social și moral, bogăția, dragostea și onoarea.

2 – Trecutul Prezent

Scrisă de scriitorul australian David Malouf, Trecutul Prezent îl urmărește pe John Readon, personajul principal, în călătoria sa de îndrăgostire, căsătorie și divorț. Cartea explorează confuziile și presiunile căsătoriei, dinamica cuplului și presiunea socială. De asemenea, acoperă teme precum virtutea și devotamentul, folosind detalii realiste și interesante.3 – Ora cercetății

Numit de Rolling Stone unul dintre 5000 de "Best English-Language Novels of All Time", Ora cercetății este un roman despre o căsătorie în pragul prăbușirii. De asemenea, acoperă teme precum relații familiale, avort și moarte subiectivă. Romancele acoperă întunecata lume a prăbușirii și a durerii, dar și personifică curajul și îngerul păzitor al iubirii.

Top 100 Carti De Dezvoltare Personala Te-ar putea interesa si: Top 100 Carti De Dezvoltare Personala

4 – Scandala desfătării

Elaborată de comediograful irlandez John Millington Synge, Scandala desfătării este o metaforă a căsătoriei și a relațiilor dintre celebrități și tinerii lor fani, care se luptă pentru rădăcinile lor locale și țintesc puterea lor. Romeo și Julieta modernă, această carte este plină de aventură și conflicte. Personajul central ia decizii care schimbă, la rândul lor, destinul tuturor celor implicați în roman.

5 – Pe mâinile mele

Dacă vă întrebați care ar trebui să fie romanul vostru următor despre căsătorie, atunci trebuie să citiți Pe mâinile mele. Cartea urmărește povestea lui Humayint, un tânăr sufocat de compromisurile și absenta de libertate în căsătorie. Rumanii care compun cartea sunt pasionați, amuzanți, și șocanți. Prin această carte, veți vedea trăsăturile unei relații adânci și puternice.

De-a lungul timpului, au fost scrise numeroase cărți despre căsătorie, fiecare explorând, în felul ei, speranțele și deziluziile legate de acesta. Aceste romane, enumerate mai sus, sunt considerate a fi printre cele mai bune. De la modernitatea lui Malouf și emotivitatea lui Synge, până la rafinamentul lui Balzac și pasiunea lui Humayint, aceste romane oferă o perspectivă variată asupra experienței căsătoriei. Așadar, dacă te numeri printre lecturile amatori, aceste cinci romane vor oferi o binemeritată jucărie minții și viziunea asupra căsniciei și a relațiilor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top romane de citit despre căsătorie

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×