Top Sporturi Urmărite În Marea Britanie

Top Sporturi Urmărite În Marea Britanie

Condiţia de bun-venit a sportului în viaţa britanicilor este unul dintre cele mai antice şi căutate în întreaga lume. De la strângerea comunităţilor locale în jurul unor echipe de fotbal, de rugby şi de cricket, la urmărirea milioanelor de emoţionante meciuri pe TV, sportul este profund înrădăcinat în mentalul colectiv britanic.

Chiar dacă aproape orice sport se poate practica în Marea Britanie, unele sunt mai dominante decât altele, determinând popularitatea într-un număr Covârd de oameni. În cele ce urmează vom explora cele mai, urmărite sporturi în Marea Britanie.

1. Fotbal

Cu siguranţă, fotbalul ocupă poziţia de top în sporturile cele mai practicate şi urmărite de toţi britanicii. Despărţind ţara în cele patru mari ligi (liga 1, 2 şi 3 şi Premier League), fotbalul se află în inima a zeci de milioane de iubitori de sport.

Acesta este şi motivul pentru care fotbalul este printre primele sporturi în lista cu cea mai mare audienţă. Cu un sistem bine pus la punct, cluburile Premier League atrag anual milioane de spectatori la stadioanele lor, generând un interes masiv pentru jocurile acestora în lumea întreagă.

2. Rugby

De la origini, rugby-ul a fost un sport foarte popular în Marea Britanie. Mai ales în regretata Scoţia, Luxemburg, Anglia, Irlanda, Franţa şi Galia.Acesta este o alianţă nemuritoare, ce se întinde printre toate regiunile şi oraşele, în care britanicii se întocmesc pentru meciurile de rugby. Există, de asemenea, unele jocuri internaţionale de regulă precum: Campionatul Mondial de Rugby, Cupa Europenilor şi şi Cupa Regatului Unit care sunt urmărite cu interes.

3. Cricket

„The World’s National sport" este probabil cel mai popular sport în Marea Britanie. Acest lucru se datorează faptului că a fost introdus în Anglia de către coloniştii din India.

Cu o istorie îndelungată de peste 300 de ani, cricket-ul spune o poveste de supravieţuire şi de integralitate, care transformă spiritele sportive din Marea Britanie.

Meciurile au loc în foarte multe locaţii, generând un interes și entuziasm. Șarmul terenului de cricket, substraturile ce abia cer să fie blocate și o varietate de fonduri şi sunete sunt adevăraţii participanţi la fiecare meci. Cupa Mondială de Cricket, Cupa Europenilor şi Test Match-urile sunt considerate printre cele mai urmărite evenimente din lume.

Cele Mai Populare Sporturi Din Asia - Fapte Interesante Te-ar putea interesa si: Cele Mai Populare Sporturi Din Asia - Fapte Interesante

4. Tenis

În ultimul timp, tenisul s-a transformat într-unul dintre cele mai urmărite sporturi din Marea Britanie. Acest lucru se datorează selecţiei naţionale bune de jucători şi de jucătoare precum şi serviciului excelent pe care aceştia îl oferă.

Unul dintre marile sărbători ale tenisului este Cupa Davis. Aceasta include meciuri de calificare, obţinându-se faima pentru alegerea echipelor naţionale.

Totodată, şi liga europeană este o opriune cât se poate de plăcută. Ea sigur merită urmărită. Aceasta este formată de pe 8 echipe şi de 4 turnee de tenis.

5. Badminton

Acest sport îl contrazice pe fotbal când vine vorba de popularitate. În ciuda faptului că mai puţin urmărit, este încă unul dintre sporturile preferate în Marea Britanie.

Alunecarea rapidă prin aer, loviturile puternice din colţuri precum şi nivelul regulat de antrenament, sunt elementele care fac din Badminton unul dintre cele mai îndrăgite sporturi.

Mai mult decât atât, primăvara, personalele de antrenament oferă cururi de Badminton pentru a încuraja noii jucatori.

Ca orice competiţie, jocurile de Badminton oferă o platforma excelenţei şi oportunitatea de a învăţa ambiţia, abilitatea de a se concentra şi bunul simţ.

6. Box

Deşi poate fi un sport controversat, boxul a renăscut în Marea Britanie ca fiind unul dintre cele mai urmărite. Britanicii au devenit mai pus pe muzică la boxerii lor preferaţi, mai ales în ultimele decenii.

În fiecare an, sunt anulate multe competiţii de box la diferite niveluri, la cadrul local, zonele, țările și chiar la nivel internaţional. La fiecare competiţie, sunt varii stili de box pe care atletul trebuie să le înveţe pentru a construi abilităţile necesare pentru a deveni un expert.

7. Ciclism

Ciclismul este unul din cele mai apreciate sporturi în Marea Britanie. Acesta se poate practica la orice nivel, de la amatori la profesionişti.

Pe lângă poziţiile de frunte şi astfel de lucru în ceea ce priveşte competiţiile prinselor de ciclism, există şi câteva meciuri de biciclete care se pot urmări anual. Acestea includ cursa de 24 ore, ciclismul de mountain bike şi TTT. Toate competiţiile oferă o vedere a performanţelor sportivilor la ciclism.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Sporturi Urmărite În Marea Britanie

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×