Top Tatuaje al Jucătorilor De Fotbal!

Top Tatuaje al Jucătorilor De Fotbal!

Pe masura ce popularitatea fotbalului creste, tot mai multi fotbalisti aleg sa se faca tatuati. Cu arta si inovatia neobositoare de a-si marca trupurile, aliniile de jucatori urmeaza tendinta tattootica populare. Dupa cum se stie, atat tipurile de tatuaje, cat si desenele tatuajelor unui jucator ofera un sentiment asupra stilului lor individual. De la piticii stilizati si sloganuri poetice la insemne dragne, jucatorii de fotbal nu se tem sa arate publicului unele dintre cremele lor tatuate.

Aici, vom descoperi topul celor mai tari tatuaje ale jucatorilor de fotbal, de la cele mai elegante la cele mai captivante.

1. Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, cunoscut ca unul dintre cei mai buni fotbalisti, are ceea ce el numeste "Opere de arta" pe trupul sau. Se presupune ca fotbalistul de 38 de ani are mai mult de 30 de tatuaje, din care candideaza despre postura sa in lumea fotbalului - unul dintre aceste tatuaje arata faimoasa imagine a lui Zlatan ce se afla in ceasul londonez Big Ben.

2 Sergio Ramos

Sergio Ramos, unul dintre cei mai longevivi fotbalisti de la nivelul international, are cateva tatuaje intrebatoare si cativa dintre cei mai celebri jucatori de la Real Madrid pe pielea lui. Cu un erou al lui Sergio Ramos pe tricepsul sau, pe care scrie numele unuia dintre cei mai buni prieteni si fosti colegi de echipa, Cristiano Ronaldo, Ramos mi-a aratat publicului devotamentul si respectul sau facut faimosului jucator.3 Cristiano Ronaldo

Imposibil sa pomenim de tattoosii jucatorilor de fotbal fara a mentiona Cristiano Ronaldo, care este un fan infocat al tatuajelor și un profesionist in celebrarea sa prin arta corpului. Papucii de adidas taiati și deviza lui "Vive Como Rey", scrie pe tricepsul sau - un mesaj profund despre modul sau de viata ca si regalitate si respect fata de el insusi.

4 Neymar Jr.

In pofida faptului ca Neymar Jr. este unul din cei mai tineri fotbalisti profesioniști, el joaca un joc nou in tatuaje și jocuri de cuvinte cu numele sau. Simsul sportiv al lui Neymar este motivul pentru care afirmă că se simte "ludic" în aspectul său tatuat si ne ofera o vedere "instantanee" asupra jocului sau.

5. David Beckham

Grazia si punctualitatea sunt caracteristicile lui David Beckham si sunt pe deplin simbolizate si in tatuajele lui. Cu cateva tatuaje mici mozaicuri, precum si oinscriptie latina pe bratul sau cuprinzand cuvintele "Spiro Fortuna Meliora" ("breathe in dejectedness, hope for something better") observam ca Beckham se teme sa exprime prin arta tatuarile sale. Unul dintre cele mai senzationale si unice tatuaje ale lui David Beckham ar putea fi palatul Victoria, un tatuaj concertat cu uimire care reda o camera care ar putea fi vazuta doar o data la timpul tau.

Cele Mai Mari Supărări La Cupa Mondială De Fotbal Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Cele Mai Mari Supărări La Cupa Mondială De Fotbal Din Toate Timpurile

6 Vincent Kompany

Vincent Kompany, unul dintre cei mai cunoscuți fundași din lume, se imbraca deasemenea in tatuaje. Tatuajul sau de pe piept, Akka, care se traduce "Garda mea" in dialectul arab, simbolizează sentimentul lui de loialitate si devotament in fata iubirii sale si a prietenilor sai.

7 Gareth Bale

Gareth Bale, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai ultimelor decenii, a decis sa se tatueze pe pielea sa logo-ul vulturului sau Spider Man, attand ca embleme cateva dintre cele mai respectate si recunoscute tatuaje pe corpul sau. Toti cei care sunt familiarizați cu talentul sau de jucator de fotbal au putut și sa admire modelele sau unice și originale ale tatuajelor.

8 Lionel Messi

Lionel Messi este unul dintre jucatorii de fotbal catalani ce detin un inel carpatina de marime impresionanta. Tatuajul dedicat simbolului sau carpatin, "Comenz" ofera sensuri duale atat de nostalgia catalanilor pentru Castilie si Catalunia, cat si de sentimentele lui Messi pentru fiica sa, Thalia.

9 Neymar Sr.

Desi e mai putin celebru decat fiul sau ca un jucator de fotbal, Neymar Sr. din Brazilia, a fost editorializat foarte mult despre tatuajele sale. Tatuajul sau "God Is My Only" scris pe bratul sau, Neymar Sr. descrie cum sentimentele sale de iubire si devotament si fata de creator sunt de neegalat de puterea si mandria sa in fotbal.

10 Philippe Coutinho

Tatuajele ofensatoare ale lui Philippe Coutinho nu se incadreaza in multimea tatuajelor fotbalistilor, datorita cauzelor sale adanci si inimile sale sentimentale. Tatuajul lui Philippe Coutinho poarta numele fiului lui, "Maria" si ilustreaza cum conteaza relatia de familie intr-o lume rapida, unde valorile si stilul de viata personal se pierd rapid.

Cele mai multe tatuaje ale jucatorilor de fotbal simbolizeaza sentimentele, cuvintele, persoanele si ideile care definesc identitatea jucatorului. Fie ca exprima devotamentul influentei lor publice sau devotamentul fata de familie, aceste exemple arata cata personalitate, constiinta, caracter si arta ocupa intruchiparile tatuajelor si semnificatia lor. Multumita conexiunii cu lumea fotbalului si a retelei publice a jucatorilor sai, publicul din intreaga lume este expus la aceste tatuaje exceptionale si devine din ce in ce mai constient de semnificația lor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Tatuaje al Jucătorilor De Fotbal!

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×