Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Chelsea este una dintre cele mai bine cotate echipe din istoria Premier League. De-a lungul anilor, echipa a reusit sa castige peste 20 de premii si a iesit ca una dintre cele mai mari formatii din Premier League și chiar din lume.

Totuși, acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul transferurilor și al coach-urilor care au făcut ca echipa sa joace la cel mai înalt nivel. Este momentul să luăm un moment pentru a analiza cea mai mare parte a vânzărilor și cumpărărilor care au făcut Chelsea cea mai puternică echipă din Premier League.

Iată top 8 transferuri chelsea care au schimbat jocul

  1. Didier Drogba

În 2004, Chelsea a reușit să semneze o vânzare memorabilă cu motivul avându-l pe Didier Drogba. Drogba a venit la Chelsea cu reputația unui marcator de goluri puternic și cu abilități de a conduce echipa, iar în anii săi de la Chelsea a fost comparat cu unul dintre cei mai puternici marcatori din istoria clubului.  1. Petr Čech

Petr Čech este un alt jucător cheie care a schimbat jocul pentru Chelsea. Acesta a venit la club în urmă cu 17 ani, dar încă se bucură de faimă ca unul dintre cei mai buni portari din istoria Premier League.

  1. Arjen Robben

O altă tranzacție importantă pe care Chelsea a reușit-o în 2003 a fost transferul lui Arjen Robben. Robben a venit la Chelsea ca un jucător înalt talentat și de atunci s-a transformat într-unul dintre cei mai buni atacanți și motivatori din specialistna echipei.

  1. Ashley Cole

Din 2003, Ashley Cole a făcut parte din echipa Chelsea, fiind al patrulea jucător din truu care a schimbat jocul. Cole este unul dintre cei mai buni arrierei din istoria Premier League și un motivator important în echipă.

Top Sfaturi De Înot Pentru Începători Pentru Adulți Te-ar putea interesa si: Top Sfaturi De Înot Pentru Începători Pentru Adulți
  1. Michael Essien

În 2005, Chelsea a reușit performanța de a-l aduce pe Michael Essien la club. Essien a fost un jucător important în echipă, ceva mai târziu devenind unul dintre cei mai buni mijlocași din lume și oferind echipei performanțe memorabile de-a lungul anilor.

  1. Fernando Torres

În 2011, Chelsea a izbutit sa aduca mijlocasul lui Fernando Torres. Torres a reușit sa se adapteze rapid la ritmul de joc al lui Chelsea și sa se ridici la nivelul așteptarilor fanilor, reușind sa marcheze goluri importante si sa-si castige raspunsul lor.

  1. Juan Mata

În 2011, Chelsea a cumpărat mijlocașul Juan Mata de la Valencia în schimbul unei sume rezonabile. Mata a făcut parte dintr-o echipa de vârf din Premier League și a ajutat clubul sa joace cu mai multa creativitate și abilitate.

  1. Eden Hazard

În 2012, Chelsea a cumpărat pe Eden Hazard de la FC Lille. El a reușit, de asemenea, să se adapteze la stilul de joc al lui Chelsea și a câștigat simpatia fanilor prin postura sa de lider al echipei și prin abilitățile sale ofensive.

Acestea au fost 8 transferuri chelsea care au schimbat jocul. Fiecare dintre acești jucători a fost un element important pe care Chelsea l-a adus ca sa se ridice la nivelul de performanta, iar fiecare dintre tranzactii a fost importanta pentru obtinerea performantei de top al acestei echipe.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×