Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Chelsea este una dintre cele mai bine cotate echipe din istoria Premier League. De-a lungul anilor, echipa a reusit sa castige peste 20 de premii si a iesit ca una dintre cele mai mari formatii din Premier League și chiar din lume.

Totuși, acest lucru nu ar fi posibil fără ajutorul transferurilor și al coach-urilor care au făcut ca echipa sa joace la cel mai înalt nivel. Este momentul să luăm un moment pentru a analiza cea mai mare parte a vânzărilor și cumpărărilor care au făcut Chelsea cea mai puternică echipă din Premier League.

Iată top 8 transferuri chelsea care au schimbat jocul

  1. Didier Drogba

În 2004, Chelsea a reușit să semneze o vânzare memorabilă cu motivul avându-l pe Didier Drogba. Drogba a venit la Chelsea cu reputația unui marcator de goluri puternic și cu abilități de a conduce echipa, iar în anii săi de la Chelsea a fost comparat cu unul dintre cei mai puternici marcatori din istoria clubului.  1. Petr Čech

Petr Čech este un alt jucător cheie care a schimbat jocul pentru Chelsea. Acesta a venit la club în urmă cu 17 ani, dar încă se bucură de faimă ca unul dintre cei mai buni portari din istoria Premier League.

  1. Arjen Robben

O altă tranzacție importantă pe care Chelsea a reușit-o în 2003 a fost transferul lui Arjen Robben. Robben a venit la Chelsea ca un jucător înalt talentat și de atunci s-a transformat într-unul dintre cei mai buni atacanți și motivatori din specialistna echipei.

  1. Ashley Cole

Din 2003, Ashley Cole a făcut parte din echipa Chelsea, fiind al patrulea jucător din truu care a schimbat jocul. Cole este unul dintre cei mai buni arrierei din istoria Premier League și un motivator important în echipă.

Top Cartonașe Roșii Din Istoria Premier League Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top Cartonașe Roșii Din Istoria Premier League Din Toate Timpurile
  1. Michael Essien

În 2005, Chelsea a reușit performanța de a-l aduce pe Michael Essien la club. Essien a fost un jucător important în echipă, ceva mai târziu devenind unul dintre cei mai buni mijlocași din lume și oferind echipei performanțe memorabile de-a lungul anilor.

  1. Fernando Torres

În 2011, Chelsea a izbutit sa aduca mijlocasul lui Fernando Torres. Torres a reușit sa se adapteze rapid la ritmul de joc al lui Chelsea și sa se ridici la nivelul așteptarilor fanilor, reușind sa marcheze goluri importante si sa-si castige raspunsul lor.

  1. Juan Mata

În 2011, Chelsea a cumpărat mijlocașul Juan Mata de la Valencia în schimbul unei sume rezonabile. Mata a făcut parte dintr-o echipa de vârf din Premier League și a ajutat clubul sa joace cu mai multa creativitate și abilitate.

  1. Eden Hazard

În 2012, Chelsea a cumpărat pe Eden Hazard de la FC Lille. El a reușit, de asemenea, să se adapteze la stilul de joc al lui Chelsea și a câștigat simpatia fanilor prin postura sa de lider al echipei și prin abilitățile sale ofensive.

Acestea au fost 8 transferuri chelsea care au schimbat jocul. Fiecare dintre acești jucători a fost un element important pe care Chelsea l-a adus ca sa se ridice la nivelul de performanta, iar fiecare dintre tranzactii a fost importanta pentru obtinerea performantei de top al acestei echipe.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Transferuri Chelsea Care Au Schimbat Jocul

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×