Topul celor mai așteptate filme

Topul celor mai așteptate filme

Cinefilii, îngrijorați că nu au suficiente filme de la care să aleagă, au motive să se bucure din nou. 2021 a adus în lugarul lor o mulțime de oportunități de a vedea și de a experimenta lumea cinematografiei, iar acest articol vă va ajuta să vă pregătiți de topul celor mai așteptate filme ale anului 2021.

Lumea filmelor a experimentat o schimbare masivă odată cu pandemia COVID-19. Acesta a afectat în mod direct postproductia, lansarea și promovarea filmelor și a creat o presiune suplimentară pe producatori si regizori. Deși lumea cinefililor a fost complet schimbată, 2021 le aduce o mulțime de filme demne să fie văzute.

  1. Topul celor mai așteptate filme ale anului 2021

Topul celor mai așteptate filme ale anului 2021 este plin de surprize interesante, filme care vor fascina spectatorii și vor acoperi o mulțime de genuri și teme. Acestea sunt cele mai bune filme din al căror top să îți manifesti entuziasmul:

a) Dune Știm deja că această adaptare a celui mai celebrului roman SF al lui Frank Herbert s-a schimbat substanțial în ultimul deceniu, dar acum în sfârșit este pregătită pentru lansare. Dune va aduce în centrul atenției legendele si trăirile unui lider în care s-au îmbinat ambitia și puterea. Este una dintre cele mai așteptate filme ale anului 2021 și trebuie văzută.b) Revoluția de la Wanda Pentru fanii Marvel, acesta filme este într-o anumită măsură un răspuns direct al lui Kevin Feige la schimbările produse de părțile Marvel din relația Disney. Vom vedea, în sfârșit, ce introduce această revoluție și care este impactul ei asupra MCU.

c) Minunile de vineri În acest an, acest film emoționant și muzical este prezentat în cinematografe. Minunile de vineri exploră ceea ce înseamnă dragoste, prietenie și căutarea identității în lumea complicată a adolescentei.

d) Climax Gaspar Noë ne aduce în festivalul de film Sundance pentru a experimenta una dintre cele mai serioase și mai provocatoare acțiuni a acelui eveniment. Climax este un film despre grupuri de dans care poartă măști care se aliniază pentru a atinge binele supraomului.

e) Zack Snyder's Justice League Încă o revigorare a MCU în 2021 ne va duce în universul lui Zack Snyder. Aceasta versiune a Liga Drepților oferă fanilor o explozie de adrenalină și o nouă perspectivă asupra previzibilului univers comic.

f) Don't Look Up Acest film de comedie este regizat de Adam McKay și are în rol principal pe Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio. Acest film este despre două astronomi care se îndreaptă spre o călătorie de neuitat, anticipate de presa internațională, când se descoperă un asteroid care se apropie amenintator de Pamant.

Cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City Te-ar putea interesa si: Cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City

g) The King's Man Anul acesta, The King's Man oferă o fascinanta plimbare calculata prin lumea rezervata spionajului si a luptei împotriva terorismului. Acest film promite sa aduca elemente mai noi și mai pline de aventura pecare multi le-au așteptat cu nerabdare.

h) Ghostbusters: Afterlife Motivul pentru care Ghostbusters a devenit mai popular ca niciodată a fost alegerea de a relansa această ecranizare. Acest film va da fanilor pe care-i așteptau noi personaje și provocari, precum și o explorare adâncă a personajului principal, pe care l-am cunoscut din primul film.

  1. Alte filme interesante Acestea sunt doar câteva dintre cele mai interesante filme ale anului 2021, dar există și alte filme și seriale care merită urmărite. Acestea sunt alte filme pe care merită să le ții în vedere în 2021:

a) The French Dispatch Scris si regizat de Wes Anderson, The French Dispatch aduce un portret revelator al scenelor politice si sociale ale anilor 1950-1960. Bogat in personaje vii și colorate, acest film oferă o perspectivă premium asupra vieții oamenilor vremurilor moderne.

b) The Many Saints of Newark Newark din anii 1967 oferă fundalul epic pentru filmul bazat pe serialul HBO. Filmul spune povestea unei familii din New Jersey și comploturi violente care stau la baza războiului dintre familiile mafiote din regiune.

c) Godzilla vs Kong Filmul acesta este încărcat cu efecte de lunetă și vedete și va aduce la viață o rivalitate de neconfundat între doi dintre cele mai puternice monstri din lume.

d) Black Widow Actiunea intre black widow si cei care l-au răpit va fi întunecata și va spune povestea adevărului și se va afla cine va învinge mai întâi.

e) The Little Things The Little Things îi aduce pe John Lee Hancock și pe Denzel Washington înapoi pentru o investigație a unei crime încordate și palpitante în LA.

f) The Suicide Squad Cu o distribuție care include pe Margot Robbie, Kurt Russel și John Cena, acest film promite sa spună povestea lui Task Force X cu antijocuri și scene explosive.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Topul celor mai așteptate filme

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×