Tot ce trebuie să știi despre călătoriile în Alaska

Tot ce trebuie să știi despre călătoriile în Alaska

Viața la Polul Nord aduce cu sine o mare misiune: să te desprinzi de cei dragi și să pleci în călătoriile inimaginabile ale Alaskăi. Această țară cea mai mare și mai septentrională din SUA oferă o gamă bogată de aventuri în mediul natural și posibilități de explorare culturală. De la uriașele ghețari de la Polul Arctic la volcanii în lava fierbinte din sudul statului, această țară neclintită te va atrage în mijlocul naturii sale cu o imensă bogăție. Pentru a îți facilita călătoria în Alaskă și pentru a te bucura la maxim de experiență, astăzi ne-am adunat să vorbim despre tot ce trebuie să știți despre călătoriile în această țară fascinantă.

I. Obiective spectaculoase de văzut în Alaskă

Când pleci în călătoria ta în Alaska, e important să știi ce trebuie să vezi plimbându-te prin acea țară măreață. Chiar dacă te bucuri de rafting sau ture de airboat, tot ceea ce vei vedea în Alaska te va lăsa cu gura căscată.

A. Alteva Creek

Trecerea râurilor prin acest minunat stat este fără îndoială unul dintre cele mai spectaculoase lucruri de văzut. Alteva Creek, de la sudul statului, este unul dintre acele râuri care te vor bucura cu siguranță cu frumusețea și splendoarea lor. Apa rece și curată face din acest loc un paradis de fotografiat, mai ales pe timp de noapte sau când se înfășoară răsăritul. De asemenea, păsările sălbatice care trăiesc în zona aceasta sunt un adevărat spectacol pentru ochi.B. Ghețarii din Alaska

Ghețarii din Alaska sunt de neegalat, când ajungeți în acești colți friguroși ai statului, veți fi înconjurați de imagini pe care nu le veți uita prea curând. Glacierelor din Alaska le dau o frumusețe aparte prin măreția lor, precum și prin faptul că astfel de creații sunt încă existente pe Terra. Acestea sunt create prin înghețarea apei în lacuri și râuri de la înălțimi neobișnuit de mari, astfel încât să creeze cataracte si alte imagini spectaculoase.

C. Parcul National Denali

Acest parc național unic în Alaska este un loc pe care nu trebuie să-l ratați atunci când mergeți în călătoria voastră. Aici veți găsi animale proaspete, râuri vii și pline de vieți, precum și vegetație luxuriantă și mai presus de toate muntele Denali, cel mai înalt munte din America de Nord. Acest parc național oferă o mulțime de moduri de explorare, indiferent dacă vă plac drumețiile lungi sau raftingul pe plute în râuri.

Cele mai apreciate cărți despre sportivi Te-ar putea interesa si: Cele mai apreciate cărți despre sportivi

II. Unde să găsești locuri de cazare în Alaska

Chiar și atunci când este vorba să găsești un loc de cazare în Alaska, o mulțime de alternative sunt disponibile. Fie că te cazezi într-o cabană sau într-un hotel, această țară poate oferi câte odihnă și confort ai nevoie după zilele îndelungate de călătorii și descoperire.

A. Hoteluri și moteluri

Există o mulțime de hoteluri și moteluri la dispoziția călătorilor cu toate tipurile de confort de odihnă pentru călători. Chiar dacă sunt la prețuri inaccesibile pentru unii, majoritatea acestor locuri asigură un spațiu de cazare comod și foarte modern. Unele locații de cazare oferă chiar și servicii de spălătorie, băi cu hidromasaj și saune.

B. Cabane

Cabanele reprezintau întotdeauna alegerea preferată a celor ce iubesc natura și se simt în elementul lor când sunt înconjurați de verdeata și liniștea naturii. O mare parte a cabanelor sunt destul de ieftine, întreținute și curate, iar o mulțime dintre acestea sunt adevărate mini-răsfățuri, cu ferestre mai mari și spații cu grădini exterioare și interioare. Ideal pentru cei ce adoră să se bucure de natura în cea mai pură formă.

C. Luând un camping

În Alaska, decorul natural este suficient de atractiv pentru cei ce adoră să își ia cortul și să facă o drumeție în mijlocul naturii. Unele locuri de campare permit să vezi florile sălbatice la marginea luminișului, să înoti în lacuri curate și, bineînțeles, să te bucuri de stele. Până și la cei mai puțini cumpători locuri de camping din Alaska, serviciile sunt foarte bune și sunt practic același lucru ca și acolo unde găsești locuri într-o cabana.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tot ce trebuie să știi despre călătoriile în Alaska

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×