Tratamentul cu implanturi dentare – secretul unui zambet fermecator, indiferent de varsta!

Tratamentul cu implanturi dentare – secretul unui zambet fermecator, indiferent de varsta!

Exista mai multe posibile solutii pentru persoanele care si-au pierdut dintii, insa medicii de specialitate sunt de acord ca cea mai eficienta dintre toate este cea reprezentata de tratamentul cu implanturi dentare. Aceste suruburi de mici dimensiuni, realizate din materiale biocompatibile, inlocuiesc radacinile si sustin o lucrare fixa definitiva, care se comporta si arata la fel ca dintii naturali.

Cum iti recapeti frumusetea zambetului?

Pierderea si lipsa unuia sau a mai multor dinti provoaca numeroase probleme, care tin atat de starea de sanatate a cavitatii bucale si a organismului in ansamblu, cat si de aspectul fizic, cu efect direct asupra increderii in sine si a vietii sociale.

Persoanele care au un spatiu gol in cavitatea bucala – mai ales daca acesta se afla in zona dintilor din fata – evita sa mai zambeasca in public, din teama de a nu produce o impresie dezagreabila. Astfel, dau impresia ca ar fi mereu imbufnate, posomorate, nemultumite de ceva. Unele dintre ele nu se mai simt sigure nici pe modul in care vorbesc, deoarece problemele cu dintii ingreuneaza si rostirea corecta a unor sunete.Tratamentul cu implanturi dentare de la Dental Premier rezolva rapid aceste probleme. Indiferent daca lucrarea fixa este realizata din zirconiu, titan, tantal sau alt material, ea arata la fel ca dintii naturali, astfel incat nimeni nu isi va da seama de existenta vreunei diferente. Inserarea perfecta a suruburilor ofera si garantia faptului ca vorbirea nu mai este deloc afectata, ci pacientii vor putea sa se exprime cu claritatea unui actor aflat pe scena sau a unei prezentatoare de televiziune care citeste stirile.


Un zambet frumos poate fi obtinut cu un aparat dentar Invisalign! Pretul nu ar trebui sa te descurajeze! Te-ar putea interesa si: Un zambet frumos poate fi obtinut cu un aparat dentar Invisalign! Pretul nu ar trebui sa te descurajeze!

Beneficiile pentru starea de sanatate

Dincolo de recapatarea increderii in sine in orice context social datorita unui aspect mult imbunatatit, inserarea unor implanturi dentare isi pune amprenta in mai multe feluri si asupra starii de sanatate.

In primul rand, este impiedicata producerea unor fenomene nedorite care apar atunci cand in gura exista un spatiu gol. Este vorba despre migratia dentara, adica despre deplasarea in timp a dintilor invecinati cu cel pierdut, dintr-o tendinta naturala de a umple spatiul gol. Un alt factor de risc eliminat prin urmarea tratamentului este reprezentat de tasarea oaselor maxilar si mandibular, ca urmare a faptului ca asupra lor nu se mai aplica o presiune corespunzatoare in timp ce alimentele sunt muscate si mestecate.

Persoanele care intarzie sa apeleze la tratamentul cu implanturi dentare se confrunta si cu un risc sporit de aparitie a doua dintre cele mai frecvente probleme de natura stomatologica: cariile dentare si boala parodontala. Odata ce isi fac debutul, ele devin dificil de tratat, astfel incat este mai bine sa fie prevenite din timp.

Apoi, nu trebuie uitat ca dintii detin un rol fundamental in desfasurarea procesului de digestie, esential pentru a-i asigura organismului energia necesara. Datorita unui tratament realizat la timp, alimentele vor fi din nou mestecate in mod corespunzator, ceea ce va usura traseul lor prin corp, cu efecte benefice asupra functionarii mai multor organe interne, precum ficatul, stomacul sau intestinele.

Vrei sa te bucuri de sanatate si sa ai in permanenta un zambet fermecator? Alege tratamentul cu implanturi dentare, pentru a avea parte de aceste avantaje pe termen lung!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tratamentul cu implanturi dentare – secretul unui zambet fermecator, indiferent de varsta!

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×