Trecere în revistă a ținutelor pentru silueta tip pară

Trecere în revistă a ținutelor pentru silueta tip pară

Para este unul dintre cele mai populare tipuri de siluetă feminină. Deținătoarele acesteia trebuie să știe cum să se îmbrace cel mai bine pentru a sublinia punctele forte ale siluetei lor.

Prin ce se caracterizează silueta tip pară?

Doamnele care se pot lăuda cu acest tip de siluetă, au de obicei foarte dezvoltate șoldurile și coapsele. La o astfel de siluetă, acestea sunt mult mai mari decât partea superioară a corpului. Multe doamne fac greșeala de a crede că în cazul unei figuri tip pară cel mai bine este să poarte haine largi, voluminoase, care ascund formele siluetei. Nimic nu ar putea fi mai greșit. Există multe stiluri de haine mulate, în care doamnele cu siluete de tip pară arată cu adevărat fenomenal.

Toate acestea deoarece, în pofida coapselor și șoldurilor dezvoltate, para se poate lăuda cu un bust modelat și cu o talie foarte zveltă. Exact aceste elemente ale siluetei merită evidențiate atunci când creați ținutele de zi cu zi. O altă parte a corpului extrem de atractivă, sunt brațele, a căror formă trebuie, de asemenea, subliniată. Ce haine se potrivesc siluetei tip pară?

Garderoba femeii-pară trebuie să fie în primul rând foarte feminină. Trebuie evitată lățirea optică a părții inferioare a siluetei purtând pantaloni și tunici largi. Pe silueta tip pară se vor potrivi perfect pantalonii cu talie înaltă, cu crac ușor evazat, de ex. din brandul GAP. Acest fason va permite sublinierea taliei, care este de obicei foarte feminină în cazul siluetei tip pară.

În cazul femeilor cu siluetă tip pară se vor potrivi perfect rochiile feminine, elegante. Cele cu lungime până la genunchi sau ceva mai lungi vor arăta minunat.

Ce geantă ar trebui aleasă pentru paltonul nou achiziționat? Verifică! Te-ar putea interesa si: Ce geantă ar trebui aleasă pentru paltonul nou achiziționat? Verifică!

Pentru ca o rochie de damă să arate bine pe o femeie cu siluetă tip pară, trebuie să aibă croială în talie și o parte inferioară ușor evazată. Pentru această piesă vestimentară este bine să alegeți încălțăminte cu toc nu foarte înalt, care va alungi vizual silueta, dându-i proporții ideale.

Exemple de ținute pentru siluetele tip pară

Femeile cu siluetă tip pară au foarte des probleme cu crearea unui stil profesional, feminin, pentru birou. Merită să folosiți câteva indicații deja verificate.

Pentru a arăta cu adevărat bine, femeia cu siluetă tip pară poate alege pantaloni cu talie înaltă. Este bine dacă aceștia au craci ușor evazați, care vor echilibra proporția coapselor. Pentru a crea o ținută de afaceri, pentru acest tip de pantaloni se poate adăuga o cămașă cu model discret. Dacă întreaga ținută este prea simplă, merită completată cu pantofi și geantă de mână în culori puternice, definite. Bijuteriile elegante și discrete vor pune punctul pe i. 

Multe femei se întreabă cum să își prezinte bine silueta în zilele toride de vară. Ei bine, în cazul siluetei de tip para, o rochie ușoară, vaporoasă, tăiată în talie. Merită combinată cu pantofi pe platformă, care sunt nu numai foarte confortabili, ci în același timp alungesc silueta. Ținuta poate fi completată cu o pălărie originală cu boruri largi și cu o geantă de mână ușoară, de vară.

În concluzie, femeia tip pară este cea cu o siluetă foarte feminină, care trebuie să își sublinieze formele  ademenitoare cu ajutorul unor stiluri chibzuite.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Trecere în revistă a ținutelor pentru silueta tip pară

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×