Trump strânge susțineri ale GOP, chiar și pe fondul pericolului criminal

Trump strânge susțineri ale GOP, chiar și pe fondul pericolului criminal

Donald Trump își continuă strângerea susținerilor în vederea alegerilor prezidențiale din 2020, iar Republicanii sunt încrezători că va fi o victorie. Cu toate acestea, în spatele acestei optimisme se ascunde un pericol criminal asociat băncilor, criminalitatea din sectorul financiar. Deși acest pericol a fost prezent dintotdeauna în istoria industriei bancare, acum el există într-o formă mult mai puternică, iar susținătorii lui Trump ar trebui să fie conștienți de faptul că ar putea pierde mult din ceea ce au câștigat atunci când optează să mute conturile lor bancare la băncile care îl susțin pe Trump.

Se pare că acest pericol este pus la cale de doi factori principali: sectorul bancar și riscul perceput. În primul rând, există sectorul bancar în sine. Acesta este un mediu major de reglementare, în care regulile care guvernează comportamentul băncilor pot fi foarte dificil de respectat. De exemplu, reglementările reglementează modul în care o bancă poate gestiona conturile și activele sale. Unele reglementări previn băncile să cumpere sau să vândă active care nu sunt în conformitate cu regulile. De asemenea, reglementările pot preveni băncile să acorde credite.

În al doilea rând, există riscurile percepute de băncile care îl susțin pe Trump. Acestea ar putea fi riscuri generate de legi sau reguli care guvernează industria bancară, cum ar fi limitarea riscurilor de credit și reguli de stabilire a intereselor. Există, de asemenea, riscuri provenite din presiunea publică, cum ar fi criticile privind etica, transparența și responsabilitatea băncii.Atunci când o bancă percepe aceste riscuri, se poate simți nevoia de a schimba aceste directoare de condusă și practici, precum și modul în care își gestionează riscurile și activele. Rezultatul poate fi, de asemenea, eliminarea unor produse bancare și servicii care ar putea afecta clienții lor, cum ar fi conturile de economii și conturile de investiții.

Când vine vorba de susținătorii lui Trump, există două lucruri de luat în considerare. Pe de o parte, ar trebui să fie conștienți de faptul că orice companie bancară ar putea avea de suferit în urma unei schimbări în practicile pe care le implementează. Pe de altă parte, ei ar trebui, de asemenea, să țină cont de faptul că criminalitatea din sectorul financiar poate afecta conspirații bancare, inclusiv pe cele ce îi susțin pe Trump. De aici, adesea vin, din punct de vedere legislativ, sancțiuni asupra băncilor care nu se conformează la standardele naționale și internaționale în materie de politica bancară.

Americanii și alți străini se luptă să fugă din Sudan pe fondul unor lupte aprige Te-ar putea interesa si: Americanii și alți străini se luptă să fugă din Sudan pe fondul unor lupte aprige

Deși mulți dintre susținătorii lui Trump sunt încrezători că va câștiga alegerile prezidențiale din 2020, ar trebui să fie conștienți de potențialul pericol criminal al băncilor pe care îl susțin și care ar trebui luate în considerare înainte de a face schimbări în conturile bancare.

Cu toate acestea, cu toate riscurile și amenințările pe care le oferă sectorul bancar și pericolele asociate criminalității din sectorul financiar, susținătorii lui Trump trebuie să știe că există, în continuare, un număr de avantaje pe care le pot obține atunci când deschid conturi bancare în numele lui Donald Trump. Aceste avantaje includ:

  1. Șansele scăzute de fraudă și fraude pe carduri de credit: Mulți susținători ai lui Trump au exprimat foarte multă îngrijorare cu privire la frauda și fraudele cu carduri de credit. Cu toate acestea, cu ajutorul unui cont bancar în numele lui Donald Trump, utilizatorii de carduri de credit actioneaza cu mai multe măsuri de protecție. Acestea ar putea include, de exemplu, limite de retragere și cumpărare și raportarea instantanee a tranzacțiilor suspecte sau nefiresc de mari.

  2. Oferte bancare pentru economii și transferuri de bani eficiente: Băncile care susțin pe Donald Trump oferă adesea conturi de economii competitive care includ rate scăzute de dobândă, precum și alte tipuri de produse bancare utile, cum ar fi rate convenabile la retragere de bani sau transferuri rapide de fonduri. Aceste beneficii pot ajuta la economisirea banilor și la transferuri mai eficiente.

  3. Servicii bancare online și mobile: Cu numeroase bănci acum oferind servicii de bancar online și mobile, susținătorii lui Trump pot obține un plus de comoditate, precum și un control mult mai bun asupra conturilor lor. Astfel, consumatorii pot accesa conturile lor de orice locație și, astfel, pot face față unor situații de urgentă mai simplu și mai rapid decât în mod conventional, prin trecerea prin procesul de verificare tradițional în băncile tradiționale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Trump strânge susțineri ale GOP, chiar și pe fondul pericolului criminal

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×