UE lansează revizuirea regulilor euro ca o pandemie și o mușcătură de război

UE lansează revizuirea regulilor euro ca o pandemie și o mușcătură de război

Guvernul european a hotărât să ia măsuri majore pentru a sprijini economia Uniunii Europene și a țărilor euro în timpul pandemiei de COVID-19. Unul dintre aceste măsuri este revizuirea regulilor euro, care va schimba modul în care și țările și piețele din afara Uniunii Europene se vor lupta pentru a penetra solul european. Aceste schimbări vor avea probabil un puternic impact asupra comerțului și economiilor globale.

Schimbările propuse vor include un set cuprinzător de reglementări și norme cu impact pe termen scurt și pe termen lung, care vor afecta în mod direct piețele sud-europene și piețele din afara Uniunii Europene. Acestea vor avea un efect imediat și profund asupra mediului de afaceri al UE acolo unde, de exemplu, vor exista mai multe reglementări pentru asigurarea conformităţii produselor și vor exista, de asemenea, mai multe obligaţii administrative pentru a reduce costurile.

Uniunea Europeană are în vedere schimbări specifice atât în ​​modul în care ea se raportează la statele membre cât și la mediul de afaceri din afara UE. Aceste schimbări se numesc „euroreguli” și se referă la regulile și standardele Uniunii Europene care guvernează comerțul intern și extern. Aceste reglementări ar putea avea, de asemenea, un impact asupra comerțului și economiilor din afara UE.I. Ce sunt regulile euro?

Regulile euro sunt cadrul legal și de politici al Uniunii Europene axate pe politica sa comercială. Aceste reglementări guvernează toate activitățile comerciale și de investiții ale UE și, prin urmare, promovează un anumit grad de reciprocitate în toate țările membre. Acest nou acord european ajută la încurajarea și facilitarea piețelor competitive, mai ales în momentul lansării unei presiuni competitive extinse și a unui mediu global în care mai multe țări concurează pentru produsele și serviciile EU.

Regulile euro se asigură că produsele și serviciile care sunt produse în țările membre UE sunt, de asemenea, produse în condiții corecte, legale și etice. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a asigura că normele și standardele europene nu sunt încălcate de produsele produse în state membre sau de produsele care sosesc din afara UE.

II. Motivația pentru a lansa revizuirea regulilor euro

Ucraina lansează un cluster tehnologic pentru a spori capacitatea militară Te-ar putea interesa si: Ucraina lansează un cluster tehnologic pentru a spori capacitatea militară

Pandemia COVID-19 a creat un mediu economic schimbător care a nemulțumit mulți șefi de afaceri responsabili de companii cu vânzări în mai multe țări. Acestei nemulțumiri i s-a adăugat presiunea la nivelul Uniunii Europene asupra piețelor financiare și reglementate, care au suferit în special din cauza creșterii datoriilor și a lipsei de investiții.

În acest context, Uniunea Europeană a decis să revizuiască regulile euro, deoarece acestea sunt considerate esențiale pentru comerțul intern și internațional al Uniunii Europene și trebuie să fie adaptate pentru noile realități economice. Scopul acestei revizuiri este acela de a simplifica reglementările și normele de conformitate și de a permite accesul și concurența țărilor din afara Uniunii Europene la piețele din Europa.

Recent, această revizuire a fost gândită de UE și în contextul intensificării războiului comercial dintre SUA și China. Majoritatea reglementărilor și normelor legale ale UE se îndreaptă în a proteja producătorii europeni împotriva importurilor ieftine și de înaltă calitate din afara UE, de aceea există multă presiune asupra UE să facă această revizuire și să protejeze mai bine producătorii europeni.

III. Efectele revizuirii regulilor euro

Efectele revizuirii mizează pe temele de eficiență și respectarea normelor și standardelor UE. Printre altele, revizuirea euro va oferi statelor membre mai multă flexibilitate și autonomie în ceea ce privește modul în care acestea își reglementează piețele.

Aceste schimbări ar trebui, de asemenea, să reducă costurile și să îmbunătățească gradul de conformitate și de constanță în ceea ce privește furnizarea produselor și serviciilor UE.

Țările membre UE vor beneficia de mai multe avantaje fiscale, cum ar fi scutiri mai mari pentru producătorii europeni, stimulente fiscale pentru a investi în producție și facilitarea accesului la produse și servicii inovatoare.

De asemenea, revizuirea ar trebui să ajute țările UE să răspundă mai rapid presiunii continue asupra comerțului internațional cauzat de diferitele tarife, taxe sau reguli introduse de diverse țări.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la UE lansează revizuirea regulilor euro ca o pandemie și o mușcătură de război

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×