Ultimile noutăți și evenimente din lume

Ultimile noutăți și evenimente din lume

Apple Inc., fondată de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne pe 1 aprilie 1976 și având sediul în Cupertino, California, este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de echipamente electronice și servicii informatice din lume. Compania este considerată a fi printre cei mai influenți oameni de afaceri și entități de companii din întreaga lume, acestea oferind produse termen de electronice precum iPhone, iPad și Mac, precum și servicii precum iTunes și iCloud și aplicații software precum iOS și OS X.

Apple are o istorie de mari evenimente și lansări de produse în cei peste 40 de ani de existență. Această pagină oferă un rezumat detaliat al ultimelor produse lansate, evenimente și noutăţi din lumea Apple care au avut loc în ultima vreme.

Lansări de produse și servicii din lumea Apple

  1. iPhone X

În 2017, Apple a lansat un iPhone X, unul dintre cele mai spectaculoase smartphone-uri de pe piaţă având o design realizat din sticla și o ecran de 5,8 inchi. Acesta oferă un ecran OLED de înaltă rezoluție cu "Notch" care oferă consumatorilor conținut senzațional, dar și camera TrueDepth cu care pot realiza autentificarea facială și controale gesturi. Acest iPhone comercializează la prețuri exorbitante, dar este unul dintre cele mai populare modele de iPhone lansate vreodată.  1. iPad Pro

În 2018, Apple a lansat o tabletă mare, denumită iPad Pro, cu caracteristici de ultimă generație. Acest dispozitiv are o diagonala de 12,9 inch, un design din sticla și metale și două colțuri rotunjite delicate. Acest iPad Pro oferă utilizatorilor un ecran de lichid Retina de înaltă rezoluție, o baterie care rezistă 14 ore și peste 5 GB de memorie RAM. Acest produs iOS revolutionar combină conectivitatea wireless cu îmbunătățirea jocurilor pe care mulţi utilizatori le-au așteptat.

  1. Apple TV

În 2019, Apple a lansat noua ediţie a setului de streaming, Apple TV. Acest set oferă multiple canale de streaming și care duc spiritele la un nou nivel. Noul Apple TV are un ecran de 4K și HDR, noul bucătar Magic pentru a naviga prin numeroasele opţiuni și realitatea extinsă ARKit pentru a crea o experiență mai profundă. Acesta oferă, de asemenea, limba DolbyAtmos pentru un sunet incredibil și permite utilizatorilor să se bucure de cele mai noi jocuri disponibile.

O mulțime ucide 13 presupuși gangsteri din Haiti cu cauciucuri îmbibate cu gaz Te-ar putea interesa si: O mulțime ucide 13 presupuși gangsteri din Haiti cu cauciucuri îmbibate cu gaz
  1. Apple Watch

În 2020, Apple a mai lansat un dispozitiv cu adevărat revoluţionar, denumit Apple Watch. Acest dispozitiv revoluţionar este un ceas compac care are senzor de ritm cardiac, rezistent la apă și funcţionează împreună cu iPhone-ul pe care îl poartă. Are design fin și într-adevăr se potriveste pe mâna utilizatorilor. Ceasul oferă un ecran OLED și consumatorilor îi oferă rezistenta la apa de până la 50 m adâncime, rezoluția de 324 ppi și oferă o fascinantă aplicaţie de fitness, ce poate urmări paşi, inima, respiratia și caloriile arse.

Evenimente Apple

Apple organizează anual câteva evenimente in memorable destinate consumatorilor și presei, dedicându-le lor în întregime. Cu toate acestea, majoritatea evenimentelor s-au mutat în online datorită pandemiei globale COVID-19. Aceste evenimente au revizuit ultimul trend din lumea Apple și anunțarea lansării noilor produse și servicii.

  1. WWDC 2020

În 2020, Apple a organizat WWDC (Worldwide Developers Conference), unul dintre cele mai importante evenimente. Cu o audiență digitală de 26 de milioane de vizitatori, Apple a adus noi actualizări pentru software-ul iOS, watchOS, macOS și altor programe. De asemenea, compania şi-a prezentat cea mai noua actualizare de sistem operare numită iOS 14 și a prezentat, de asemenea, actualizări la produsele Watch Series 6 și iPad Air.

  1. Apple Special Event în Setembrie

În fiecare an, Apple organizează un eveniment special în luna septembrie. La acest eveniment, Apple prezintă produse noi și lansări, precum iPhone, pe toate platformele sale. Acest eveniment a fost organizat de Apple în 2020 și, deși aceasta a durat doar 45 de minute și a avut la bază un discurs video pre-înregistrat, aceasta a adus cu sine produse foarte așteptate. iPhone 12 Pro și iPad Air cu chip A14 Bionic sunt două dintre produsele lansate în cadrul acestei evenimente.

  1. Apple Music Awards

În 2020, Apple a introdus Apple Music Awards, un premiu anual care recunoaște contribuția artistilor la muzică. Acest premiu anual este de fapt un eveniment de promovare destul de mare și și-a grăbit cei mai mari artiști, de la Billie Eillish la Lil Uzi Vert, care au primit diverse premii pentru reușitea lor în muzică.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ultimile noutăți și evenimente din lume

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×