Un ghid complet pentru începători pentru a economisi bani

Un ghid complet pentru începători pentru a economisi bani

Economisirea banilor poate fi dificilă pentru mulți începători – dar se poate face. Cu un set simplu de principii, orice începător poate învăța să își controleze cheltuielile și să economisească bani. În acest articol, vom explora cum să economisiți bani ca începător, de la cum să stabiliți obiective financiare până la enrollarea în economii automatice și investiții în tech.

Începutul resurselor cheie pentru a economisi bani Înainte de a vorbi despre cum economisești bani, să vedem câteva importante resurselor cheie pe care poți sa le folosești.

  1. Gândește-te la acea imagine După cum am numit-o, aceasta este o imagine a obiectivelor financiare pe care le puteți stabili pentru a economisi bani ca începător. Gândiți-vă cum doriți să vă folosiți economiile din următorul 1 an, 5 ani sau chiar 20 ani. Acest lucru va funcționa ca motivația ta când vine vorba să renunți la cheltuielile tale nedorite pentru mine și acel îndepărtat, îndepărtat obiectiv servit ca motivație.
  1. Utilizați un document de economii pentru urmărirea țintelor Apoi, folosiți un document de economii pentru a vă urmări obiectivele. Acest document de economii va acționa ca o urmărire a progresului și, de asemenea, vă va îmbunătăți abilitățile de a gestiona banii. Acestea sunt trei resurse utile pe care începătorii le pot folosi pentru a-și urmări economiile:

a) editare-finance.com – acest site web oferă trackere de economii, spreadsheet-uri și alte calculatoare pentru a vă urmări economiile.b) Mint.com – această aplicație web vă ajută să gestionați facil fluxurile de numerar, să urmăriți fluxurile de numerar de-a lungul mai multor conturi și să analizați cât ați încasat și cât ați cheltuit.

c) Spendee – această aplicație vă ajută să vă urmăriți cheltuielile și să creați bugete, totul condensat într-o interfață simplă și elegantă.

  1. Stabiliți un buget și limitați-vă cheltuielile Introduceți foarte clar un buget și limitează-ți cheltuielile în funcție de aceasta. Dacă vă faceți un buget și vă limitați cheltuielile, atunci veți avea mai mulți bani pentru a economisi sau pentru a investi.

Iată câteva moduri prin care poți economisi bani prin limitarea cheltuielilor:

Top strategii de marketing pentru magazinele de mirese Te-ar putea interesa si: Top strategii de marketing pentru magazinele de mirese

a) Limitarea cheltuielilor de călătorie.

b) Limitarea costurilor de alimentație și a ieșirilor.

c) Limitarea cumpărăturilor impulsivite și a cheltuielilor de îmbrăcăminte.

d) Evitați cumpărarea de produse scumpe și înlocuiți produse scumpe cu produse ieftine, de la produse alimentare până la consumabile.

  1. Investiți în tech Economisirea banilor este despre mai mult decât faci-depozite, cheltuieli și crearea unui buget. Investiția pare un lucru complicat, dar există multe moduri în care chiar și începătorii pot investi în tech.

Aici sunt câteva exemple de moduri în care poți investi în tech în calitate de începător:

a) Investiți în monede virtuale și active tentante – Investirea în monede virtuale și active tentante pot fi un mod excelent pentru un începător de a se familiariza cu domeniul investițiilor. Acestea se pot dovedi a fi investiții extrem de profitabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

b) Investiți în acces preferențial – Acest lucru vă poate oferi încă și mai mult profit, dacă investiți în așa-numitele cotele preferențiale ale companiilor listate la Bursă. Acestea oferă și drepturi extraspeciale, cum ar fi preemption, control sau drepturi de vot.

c) Investiți în start-up-uri – Investirea în start-up-uri poate fi un mod foarte profitabil de a economisi bani. Acest lucru funcționează în principal prin realizarea de investiții în companii în stadiu de pornire și oferirea de finanțare pentru a le ajuta să se dezvolte.

d) Investiți în valori peste țări – Dacă vă angajați în această formă de investiții, atunci veți avea posibilitatea să vă diversificați investițiile dintr-o singură țară în mai multe țări. Acest lucru vă poate ajuta să vă reduceți nivelul de risc și să vă asigurați că în cazul în care una dintre țările în care ați investit se va prăbuși, veți avea încă profit din restul investițiilor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Un ghid complet pentru începători pentru a economisi bani

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×