Un training de comunicare iti aduce noi abilitati, dar si un plus de incredere in sine!

Un training de comunicare iti aduce noi abilitati, dar si un plus de incredere in sine!

Modul in care comunici are o importanta covarsitoare atat in viata personala, cat si in cariera. De exemplu, cuplurile fericite sunt cele in care fiecare partener simte ca se poate exprima liber si ca persoana de alaturi il intelege si tine cont de ceea ce are de spus.

In mediul de business, multe negocieri esueaza din cauza ca participantii nu sunt capabili sa isi prezinte cu claritate conditiile sau pentru ca isi pierd rabdarea si, in loc sa dea dovada de diplomatie, ajung sa spuna lucruri pe care apoi le regreta.

Relatiile interumane reprezinta deci punctul cheie in functie de care poti sa progresezi pe toate planurile. De aceea, participarea la un training comunicare alaturi de Brightway reprezinta una dintre cele mai inspirate decizii pe care le poti lua in momentul actual.

Cine este invitat la un training de comunicare asertiva?

In primul rand, cursul este conceput special pentru persoanele care au nevoie de instrumente profesionale eficiente pentru a gestiona interactiunile multiple pe care le presupune activitatea specifica mediului de business.Prin urmare, trainingul le este de mare folos antreprenorilor si managerilor care doresc sa construiasca o comunicare eficienta cu membrii echipei, precum si tuturor profesionistilor care, in activitatea de zi cu zi, au interactiuni cu parteneri de afaceri, clienti sau furnizori.

Pe de alta parte, intr-un sens mai larg, cursul sprijina dezvoltarea tuturor celor care – indiferent de pregatire sau de domeniul de activitate – isi propun sa construiasca relatii sociale sanatoase.


Beneficiile obtinute de participantii la un training de comunicare

Specialistii care organizeaza cursul folosesc metodologia dezvoltata de John Parr, master trainer in Process Communication Model si, totodata, analist tranzactional certificat in domeniul clinic. Prin urmare, participantii au sansa de a intelege tipurile de personalitate si modul in care se poate interactiona cu fiecare dintre ele.

Idei de afaceri: Cele mai noi si bune idei de afaceri Te-ar putea interesa si: Idei de afaceri: Cele mai noi si bune idei de afaceri

Este constientizat rolul pe care emotiile il exercita asupra modului de functionare a creierului si a aparitiei diferitelor tipare de comportament social, punandu-si deci amprenta asupra evolutiei umane in ansamblu.

Cursantii devin capabili, datorita cunostintelor dobandite, sa inteleaga diferentele dintre emotiile autentice si asa-numitele emotii-masca. Pornind de aici, ei reusesc sa identifice diferitele comportamente care impiedica dezvoltarea unor relatii durabile si reciproc avantajoase.

Sunt prezentate inclusiv diferite tehnici care permit crearea unor obiceiuri sanatoase de comunicare in cadrul unei echipe sau in interactiunile ce au loc in diferite contexte sociale si profesionale.

Avantaje obtinute la nivel de organizatie

Companiile ai caror angajati participa la un training de comunicare asertiva beneficiaza de numeroase avantaje, in primul rand fiind constatata imbunatatirea relatiilor atat intre membrii echipelor, cat si intre specialistii din diferite departamente ale organizatiei.

Cu ajutorul unor studii de caz concrete, se formeaza deprinderea de a ajunge, in fiecare situatie, la solutii din care toata lumea are de castigat. Strategii personalizate, insusite cu ajutorul unor exercitii practice, contribuie decisiv la cresterea increderii in sine a fiecarui angajat.

La randul sau, aceasta siguranta de sine sporita imbunatateste atitudinea in multiple contexte sociale si reduce semnificativ numarul conflictelor. Prin urmare, energia si resursele care altadata erau risipite vor fi folosite pe viitor intr-o maniera mai constructiva.

Concluzia este clara: un training comunicare asertiva ii este de folos atat fiecarui angajat in parte, cat si companiei in care acesta isi desfasoara activitatea.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Un training de comunicare iti aduce noi abilitati, dar si un plus de incredere in sine!

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×