Unde a fost filmat de fapt filmul Netflix Welcome To Eden?

Unde a fost filmat de fapt filmul Netflix Welcome To Eden?

Bine ati venit la Eden ! Acest film Netflix promite sa iti indeplineasca fiecare dintre dorintele si fanteziile tale ! Insa, unde a fost filmat aceasta minunata lume a Edenului ? In aceasta articol, vom discuta despre locatiile din spatele filmului de pe Netflix Welcome To Eden si ce se afla acolo.

Descrierea Organizatiei

Welcome To Eden este un film Netflix original din anul 2020. Acesta spune povestea lui Sam (interpretat de Maya Erskine) care se muta intr-o lume virtuala considerata a fi paradisul. Acolo, ea poate sa se bucure neconditionat de toate dorintele si fanteziile sale, indiferent cat de interzise sau tabu ar fi. Acest film de drama si comedi se bazeaza pe conceptul unei lumi pe care oamenii nu o poate vedea. Insa, acest lucru nu inseamna ca scena nu ii pot oferi spectatorilor o mare doza de incantare si atmosfera exotică.

Locatiile in care a fost filmat Welcome To Eden

Welcome To Eden a fost filmat in mai multe locuri din Statele Unite si din Europa. De fapt, aproape toate locatiile din filme s-au filmat in locatia reala, fiind numeroase exemple care au contribuit la filmul uimitor de pe Netflix. Iata 6w locatii din filmul Welcome To Eden si unde s-au filmat de fapt:

  1. Netherlands– Groningen

Intalnirile secrete dintre personajele principale au avut loc in Groningen din Olanda. Aici se afla una dintre locatiile principale ale filmului, si anume De Rotterdam, o cladire situata pe malul apei si un punct de reper important in zona. Filmarile au avut loc si in Parc Verzetsmuseum, care a fost scena pentru discutiile dintre personaje despre ce se intampla in Eden.  1. Fryslan (Friesland), Olanda

Unul dintre cei mai memorabili moment din filmul de pe Netflix Welcome To Eden care s-a filmat in Fryslan este momentul invaziei politiei de pe lacul De Fluessen, unde protagonistii fug de colacii vehementi. Scenele au avut loc pe lacul Zeldenrust, ceea ce se potriveste perfect cu tema si stilul filmului.

  1. Manastirea San Gimignano, Italia

Manastirea San Gimignano a fost folosita pentru a ilustra densitatea spirituala si misterele din interiorul Edenului. Acestea sunt si scenele cand personajele iau parte la un ritual de inmormantare condus de catre Sam. Filmarile au avut loc in interiorul manastirii, aducand in plus cea mai buna atmosfera religioasa din acest film.

  1. Sydney, Noua Zeelanda

Escapadele externe ale personajelor au avut loc in nuanta insorita a Sydnei din Noua Zeelanda. Acestea sunt scenele de pe plaja, unde Sam si prietenii ei au discutat despre evenimentele care au avut loc in Eden.

  1. San Francisco, Statele Unite

In San Fransciscio a avut loc, de asemenea, unele dintre scenele principale din film ce arata insemnatatea tehnologiei folosite in formarea lui Eden. Aceste scene multiple au fost filmate in Piata Marimekko.

  1. Manastirea Romana de la Assiut, Egipt

Manastirea Romana de la Assiut a fost folosita in scena din finalul filmului, cand protagonistul ia parte la inmormantarea unuia dintre personaje. Aceasta manastire romana a servit drept locul perfect de paturire a evenimentelor memorabile din film unde personajele isi iau ramas-bun.

Australia sau Noua Zeelandă? Unde să mergi în următoarea călătorie Te-ar putea interesa si: Australia sau Noua Zeelandă? Unde să mergi în următoarea călătorie

Cum a reusit Netflix sa redea Edenul in acest film ?

A reusit sa guverneze aceasta lume virtuala pentru a face ca aceasta sa para reala ? A reusit scenariul sa mearga din locatie in locatie pentru a sublinia frumusetea exotica pentru a reflecta latura spirituala a filmului cu o precizie absoluta?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care aceasta productie ne-ar putea face. Raspunsul simplu este ca producatorii s-au folosit de echipa lor de creatori, de povestitori si de redactori si au inclus peste 30 de locatii, ceea ce contribuie la caracterul unic si aprofundat al acestui film de pe Netflix. Au utilizat regiunile lumii pentru a aduce in prim plan conceptul din film, deopotriva gratie castilor digitali si ailor spirituali cu care s-au luptat personajele.

In plus, echipa s-a intors pentru a veni cu suplimentarea launtrica si aerul misterios care se regaseste in siguranat ei interioara si rate de succes. S-a folosit din plin de aceasta localizare globala pentru a sublinia scenaristica noului film Netflix.

Actiunea din Welcome To Eden

Welcome To Eden este un film ce pune focus pe lumea Edenului si cat de diferite ar putea fi realitatea in comparatie cu lumea virtuala a paordanului. Acest film ne introduce in aranjamentul complex al lumii in care cele doua lumi se contopesc numai pentru ca cea virtuala sa salveze pe cea fizica.

Atunci cand ea se intalneste cu un grup de iubitori de tehnologie, ea devine parte din el si incepe sa-si bata joc de stilul traditional de a trai, se arunca intr-o lume in care nimic nu este interzis si poate fi sensibila si libera pentru perceputia enconctrica.

Ceilalti patru soti se alatura lui Sam si ii arata adevarul despre lumea din Eden, cu consecintele lor. Acestia patrunzand in noua posibilitate de a trai si se lupta pentru supravietuirea lor prin luno profunda si prin aceste controverse social-politice.

Scenariul si actiunea filmului

Filmul Netflix Welcome To Eden incepe cu Sam, un tanar care se trezeste in Eden, o lume virtuala care ii ofera sansa sa isi indeplineasca fiecare dintre dorintele si fanteziile ei. Patru dintre membri ei ai grupului sunt catalizatorii schimbarii sale, un fel de ghide spirituale, ceea ce o determina sa ia decizii pe care n-ar fi luat-o in realitate. Pentru a salva Edenul, aceasta se confrunta cu provocari tehnologice si spirituale.

Indeplinindu-si misiunea, aceasta isi da seama ca viata ei trebuie sa se schimbe si sa se alinieze parcursului spiritual. Incheie conflictul dintre lumea reala si cea virtuala fara sa le domesticostasca, aducand in prim plan conceptul de viata si descoperind si curajul


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Unde a fost filmat de fapt filmul Netflix Welcome To Eden?

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×