Unde a fost filmat filmul Amazon The Power?

Unde a fost filmat filmul Amazon The Power?

AmazonThe Power este un film epic de actiune-aventura dezlantuit in anul 2020 si regizat de Baran bo Odar, pe baza libertatii obtinut de Patrick Ness. Acest film a câștigat zeci de premii și a fost filmat în locații de vis din jurul lumii. În acest articol vom analiza detaliile locale și vom arăta unde a fost filmat acest film emoționant.

I. Scurt istoric despre Amazon The Power

Amazon The Power ia nastere dintr-o poveste activa despre puterea unei fete puternice, Lyra Belacqua, care traverseaza universul în căutarea adevărului. Ea pleaca pentru a-si descoperi originea din Londra și este însoțită pe calea ei de Pan, o creatură deghizată în urs polar. Acest duo intrepid împreuna cu un grup de marginați navighează prin fața călătorii și confruntă o mulțime de provocări, pericole și magie.

II. Descrierea locației și a planului de filmare

Planul de filmare pentru Amazon The Power a inclus filmari pe cinci continente diferite si in șapte locatii de vis. Localitățile au fost:

  1. Londra, Marea Britanie
  2. Podul Westminster, Marea Britanie
  3. Ketevan, Georgia
  4. Manastirea Katskhi Pillar, Georgia
  5. Catedrala Maramuresului, Romania
  6. Krakow, Polonia
  7. Cascada Vanturilor, Cascada Gălbenelelor, Romania

Londra a găzduit primele scene ale filmului și familia Lyrei și Pan este văzută la malul Tamisei și pe Podul Westminster. In plus, multi dintre actorii filmului au jucat in tamplaria din parcul pentru juniori din Londra.Coborând din Europa, Lyra și Pan s-au desprins în podul Ketevan din Georgia, care a jucat un rol cheie în film. Manastirea rupestră Katskhi Pillar, o alta scena populara in Georgia, cu o piatra straveche in vârful colinei, a fost aranjata pentru a adauga profunzime scotienilor de actiune care se intampla in aceasta zona.

În continuare, camera s-a mutat treptat in Romania, in doua locatii faimoase: Catedrala Maramuresului si Cascada Vanturilor, poate cea mai fotografiata locatie din Romania. Coloanele din catedrala, interiorul apartine istoriei sale, au fost aranjate in perfecta armonie, iar apoi, filmarile au capturat frumusetea naturii, Cascada Vanturilor si Cascadele Gălbenelelor. In plus, aceasta locatie a gazduit una dintre cele mai frumoase scene din film.

Ultima si nu cea mai putin importanta oprire a fost Polonia, un oras medieval de stil european.

Australia sau Noua Zeelandă? Unde să mergi în următoarea călătorie Te-ar putea interesa si: Australia sau Noua Zeelandă? Unde să mergi în următoarea călătorie

III. Explicarea specialelor

Colectivul de filmare a folosit tehnologii avansate pentru a obține cele mai bune rezultate din mai multe locatii ale filmelor si a facut fata dificultatilor. Tehnologii incluse:

  • Tehnologia Stéréo 360 - Tehnologia Stéréo 360 este o formă de realitate virtuală folosită pe stocare și este bună de folosit în medii mai mult sau mai puțin rezidentiale. In acelasi timp, ajută la ilustrarea fascinantă a stărilor de spirit ale Lyrei și Pământului.

  • EffecTs DigitaLE - Această tehnologie a transformat scenele de acțiune și provocările pe care le-au facut Lyra și Pan. Filmarea digitale face ca aceasta tehnologie sa poata sa adauge efecte speciale și chiar sa modifice magia Lyrei.

  • Reel CuOncept Drone - Folosind aceasta tehnologie, echipa a înregistrat scene din puncte de vedere impresionante, oferind unghiuri neprevazute de inaltimi si adâncime.

IV. Cum ajuta filmarile locatia Amazon The Power sa aduca magia in productie?

Fiecare locatie a adaugat ceva special productiei și a adus magia la productie. Londra de exemplu, a adus caldura si energia, in timp ce Georgia a oferit astenia specifica acelei locatii. Romania acaparata oceanul de magie si adâncime prezent de-a lungul filmului, iar Polonia a oferit una dintre cele mai incantatoare scene din film.

Fiecare dintre locatiile filmului a ajutat la oferirea unei experiente mai incredibile in lumea lui Lyra, iar aceasta a contribuit la magia, aventura si sentimentele produse in film.

V. Concluzii Amazon The Power a folosit cinci continente și șapte locatii incredibile care au contribuit la magia adusă de acest film emoționant. Primele scene au fost filmate in Londra, Marea Britanie, pe Podul Westminster și pe malul Tamisei. Următoarele opriri erau in Georgia - Ketevan și Manastirea Katskhi Pillar, iar apoi Romania - Catedrala Maramuresului si Cascada Vanturilor și Cascada Gălbenelelor si ultima lor destinație a fost Polonia.

Productia a folosit efecte speciale precum Stéréo 360, efecte digitale si reel drone concept, care au contribuit la aducerea magiei si aventurii in lumea lui Lyra.

Amazon The Power a capturat mai mult decât ceea ce a iesit pe ecran; a capturat sentimente și amintiri care au luat spectatorii intr-o poveste de neuitat.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Unde a fost filmat filmul Amazon The Power?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×