Yara Shahidi: O tânără actriță care luptă pentru drepturile femeilor

Yara Shahidi: O tânără actriță care luptă pentru drepturile femeilor

Yara Shahidi este o actriță inspiratoare, cunoscută pentru rolurile sale în Black-ish și Grown-ish, care infectează lumea cu determinare și entuziasm pentru același lucru: drepturile femeilor.

Cu o ascensiune incredibilă la o vârstă fragedă, Yara Shahidi continuă să își facă vocea auzită în diferite activități pe care le desfășoară și care încurajează pe alții să facă acest lucru și să lupte pentru drepturile femeilor. Aici sunt cinci moduri în care Yara Shahidi a rămas legată de lupta pentru drepturile femeilor.

  1. Activism prin vocea sa

Yara Shahidi și-a folosit întotdeauna vocea pentru a se alătura luptei pentru drepturile femeilor și să o transforme într-un caz de justiție socială ce trebuie rezolvat. Ea a contribuit la o mare varietate de campanii și pledoarii pentru partide politice și subiecte precum avorturile și reprezentarea dinamică în media.  1. Participarea la inițiative de școală

Yara Shahidi activează în sfera educațională, încurajându-i pe tineri să își folosească vocea și să lupte pentru drepturile femeilor prin inițiative de școală. În 2020, ea a lansat un program numit Yara’s Club, care promite să înființeze cluburi de elevi în școli americane și să le ofere lecții despre activism și cum să se implice pentru a face simțite nevoile comunității lor.

  1. Implicarea în moda

Yara Shahidi a folosit moda ca un mijloc de exprimare pentru a se alătura luptei pentru drepturile femeilor. Ea a fost în spatele campaniei Comfort Revolution, care promovează o educație suplimentară despre schimbările hormonale în corpul femeilor și nevoia de haine mai comode pentru aceste schimbări.

De ce Marea Britanie este făcută pentru aventuri active Te-ar putea interesa si: De ce Marea Britanie este făcută pentru aventuri active

De asemenea, când a primit premiul Rising Star la ediția din 2020 a American Music Awards, Shahidi a adus în prim plan cazurile de abuz de gen, portând o rochie ce înfățișa statistici despre această problemă atât de importantă în zilele noastre.

  1. Promovarea campaniei "Măsuri echitabile"

Shahidi susține deschis campania Măsuri echitabile a Fundației Time's Up, o campanie care își propune să prevină și elimine discriminarea de gen la locul de muncă. Yara Shahidi a făcut parte din Commission on Sexual Harassment and Advancing Equality in the Workplace al Fundației Time's Up și în continuare promovează și susține acest lucru.

  1. Sprijinirea Fundației Time’s Up Legal Defense Fund

Yara Shahidi își folosește platforma pentru a încuraja donarea directă pentru susținerea demersurilor Fundației Time’s Up Legal Defense Fund în vederea oferirii de consiliere juridică și sprijin pentru victimele abuzului. Ajutând la acest lucru, Yara Shahidi intenționează să își îmbunătățească vocea în drepturile femeilor.

Yara Shahidi este un cadou cu adevărat minunat pentru această generație, fiind un membru ambasador al comunității. Ea folosește cu îndemânare platforma pe care o deține pentru a conduce lupta pentru drepturile femeilor și pentru a aduce această luptă în mijlocul lumii tinere. Yara Shahidi este un exemplu clar cum se poate face cea mai bună utilizare a unei platforme influente, pe care oricine se poate baza pentru a-și face dreptate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Yara Shahidi: O tânără actriță care luptă pentru drepturile femeilor

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×