Zendaya: De la starul Disney la protagonista de succes

Zendaya: De la starul Disney la protagonista de succes

Zendaya Maree Coleman, cunoscută în mod generic sub numele de Zendaya, este una dintre cele mai populare stele ale momentului. Ea a început cariera de succes la vârsta de 16 ani, atunci când s-a alăturat show-ului Disney Channel „Shake It Up” ca Rocky Blue. Zendaya a avut un număr imens de apariții pe micul ecran în ultimii ani, alături de producții ca „K.C. Undercover” și „Euforia”, nume care au câștigat o reputație ca una dintre cele mai bune actrițe ale generației actuale.

Istoria carierei de succes

Zendaya a avut prima apariție publică în 2010, când a apărut în publicitatea și videoclipurile Disney Channel, înainte ca aceasta să se alăture „Shake It Up” în 2011 ca Rocky Blue și apoi să poarte cea mai mare parte a rolului în serialul de televiziune. Serialul a fost un mare succes de televiziune și a primit nominalizări și câștiguri la toate show-urile recunoscute de premii, cum ar fi Emmy și Kid's Choice Awards. Tot în această perioadă, Zendaya a apărut în publicitatea Disney și melodià Pop si R&B, precum si albume de compilație de pe platforma.

În 2013, Zendaya s-a mutat la show-ul Disney Channel „K.C. Undercover” și a devenit protagonista acestui serial de succes până în 2018. După aceea, Zendaya a început să se concentreze mai mult pe filme, apariții în filme de comedie ca Smallfoot și Spider-Man: Menace from the Ghetto, precum și primul ei rol principal într-un film, care a apărut în 2019 sub forma The Greatest Showman.Aventura Zendaya a urmat, în 2020, cu obținerea unui rol principal în serialele de televiziune „Euforia”. Această producție a primit recenzii de elogiu de la critici și a câștigat nenumărate premii, incluzând o nominalizare la Premiile Emmy pentru cea mai bună serie dramatică. Seria s-a bucurat de un număr imens de succes, ceea ce a făcut ca Zendaya să primească primul ei premiu Emmy în 2020, la vârsta de 24 de ani.

Musicalitatea lui Zendaya

În plus față de latura ei de succes de pe micul ecran, Zendaya a arătat că este, de asemenea, una dintre cele mai talentate voci ale momentului. Ea a lansat primul ei album, reveal, în 2013, și a lansat câteva single-uri de succes cum ar fi „Keep It Moving” și „Ease Up”.

Zendaya a lărgit și mai mult portofoliul său muzical în 2015, când a răspuns la chemarea de a colabora cu numeroase alte artiști, inclusiv Ariana Grande și Zayn Malik. Ea a lansat, de asemenea, piesa „Something New”, o colaborare cu Chris Brown și împreună au lansat single-ul debut „What You Don't Know”.

Este o croazieră Disney potrivită pentru familia ta? Te-ar putea interesa si: Este o croazieră Disney potrivită pentru familia ta?

Cea mai recentă lansare muzicală a lui Zendaya a fost albumul de debut solo, Zendaya, care a debutat în topul Billboard 200 și a primit recenzii pline de elogii. Albumul a obținut și un single de top 10 în Billboard Hot 100, o performanță pentru o artistă de debut care nu poate fi subestimată. Prin această performanță remarcabilă, Zendaya s-a bucurat de o imagine și mai mare de succes în industria muzicală și a primit recunoaștere pentru toate contribuțiile sale în pofida vârstei sale tinere.

Alte apariții notabile ale lui Zendaya

Pe lângă toate aparițiile sale pe micul ecran și talentul său inegalabil muzical, Zendaya a participat, de asemenea, la numeroase alte apariții pe marele ecran. În 2015, acesta a câștigat un Grammy în cadrul Philanthropy Division, fiind parte dintr-o echipă de copii care au reușit să redea o portiune importantă din Detroit într-un complex de jocuri și distracții. În 2017, ea a lansat Zendaya Clothing, un lanț de modă care combină aspectul vintage cu tendințele moderne contemporane.

De asemenea, Zendaya a lansat The Zendaya Edit, o platformă de social media care a devenit rapid una dintre cele mai populare din lume și care este în mare parte concentrată pe ingredientele de bază ale modului modern de viață. În plus, aceasta a îmbrățișat o sferă de servicii și a câștigat chiar și un premiu anual și a vorbit despre succesul ei prin curajul și ambiția ei de a schimba lumea în bine.

Zendaya Maree Coleman a dovedit că este una dintre cele mai bune stele ale generației actuale. Având o listă consistentă de apariții atât pe micul ecran cât și pe marele ecran, precum și numeroase alte inițiative și colaborări, Zendaya a reușit cumva să își creeze o identitate care îi este proprie și încă așteaptă mereu provocări noi.

În prezent, Zendaya se bucură de o bază de fani și de numeroase colaborări și apariții în producția de film, lansând, de asemenea, o gazdă variantă de produse și servicii și dezvoltându-și platforma de social media numită "The Zendaya Edit".


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Zendaya: De la starul Disney la protagonista de succes

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×