Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate pentru foxi.ro

Ultima actualizare: 20.10.2023

Vă mulțumim că ați ales să vizitați foxi.ro (denumit în continuare "Site-ul nostru"). La foxi.ro, respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu cea mai mare seriozitate. Această Politică de Confidențialitate vă explică cum colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale. Prin utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

1. Informații colectate
În timp ce utilizați Site-ul nostru, putem colecta următoarele tipuri de informații:

a. Informații personale: Acest lucru poate include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact pe care le furnizați voluntar atunci când vă înregistrați pe Site, plasați o comandă sau ne contactați.

b. Informații de trafic: Colectăm automat informații despre utilizarea Site-ului nostru, inclusiv adresele IP, tipul de browser, paginile pe care le-ați vizitat și orele de acces. Aceste informații sunt colectate în scopuri de analiză și îmbunătățire a serviciilor noastre.2. Utilizarea informațiilor
Utilizăm informațiile dvs. personale în următoarele scopuri:

a. Procesarea comenzilor: Pentru a vă procesa comanda și pentru a vă furniza produsele sau serviciile solicitate.

b. Comunicare: Pentru a vă trimite actualizări, oferte speciale și comunicări legate de serviciile noastre, în cazul în care ați acceptat să primiți astfel de comunicări.

c. Analiză și îmbunătățire: Pentru a analiza utilizarea Site-ului nostru și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.

Videoclipuri in format vertical sau orizontal? O agentie de video marketing raspunde! Te-ar putea interesa si: Videoclipuri in format vertical sau orizontal? O agentie de video marketing raspunde!

3. Dezvăluirea informațiilor
Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale terților, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care le solicitați sau în cazurile prevăzute de lege.

4. Securitatea informațiilor
Luăm măsuri pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

5. Drepturile dvs.
Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile dvs. personale, de a le corecta sau șterge, sau de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail de contact].

6. Schimbări ale Politicii de Confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat ce sunt postate.

7. Contact
Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la practicile noastre de protecție a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de contact].

Prin continuarea utilizării Site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile descrise în această Politică de Confidențialitate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Politica de Confidențialitate

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×