Termeni si conditii

Prevederi introductive

Foxi.ro este un site de informare pentru utilizatori de toate varstele. Acest site nu comercializeaza produse, ci recomanda produse in articolele pe care le pune la dispozitia vizitatorilor. Foxi.ro ajuta la conectarea vizitatorilor cu brand-uri si magazine faimoase si foarte populare in intreaga lume. Prin categorisirea inteligenta a articolelor, Foxi.ro simplifica semnificativ cumparaturile in mediul online. Nu suntem un magazin online, dar cu siguranta suntem mai mult decat atat. Facilitam cumparaturi simple si foarte rapide, si toti utilizatorii nostri pot fi redirectionati catre magazinul online dorit cu ajutorul unui singur click.

Conditii de utilizare a paginii web Foxi.ro

Perioada de pastrare a datelor utilizatorilor

Datele personale ale utilizatorilor care sunt oferite liber atunci cand acestia posteaza comentarii pe site-ul Foxi.ro, sunt pastrate intr-o baza de date, in conformitate cu legile in vigoare (RFPD 016/679), pentru o perioada de nici mai mult nici mai putin de 365 zile, sau pana in momentul in care primim un e-mail prin care se solicita eliminarea acestora. Sunt folosite toate masurile pentru a nu se pierde aceste informatii, precum si pentru a nu se utiliza necorespunzator si a se accesa in mod neautorizat. Baza de date nu este transferata unor terte parti, decat in situatia in care exista o obligatie din punct de vedere legal.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii site-ului Foxi.ro au dreptul legal de a elimina datele personale din baza noastra de date, solicitand acest lucru prin intermediul unui e-mail. In plus, acestia au dreptul de a intreba orice in legatura cu drepturile lor, tor prin intermediul unui email. In cazul utilizarii abuzive a datelor personale ale utilizatorilor, acestia au dreptul legal de a face o plangere.

Foxi.ro isi rezerva dreptul de a actualiza, precum si dreptul de a modifica aceasta politica, daca se considera necesar ori adecvat. Aceasta declaratie de confidentialitate este actualizata ocazional, pentru a ne tine la curent utilizatorii cu eventualele modificari in ceea ce priveste site-ul Foxi.ro. De aceea, recomandarea noastra pentru toti utilizatorii este aceea de a revizui in mod regulat aceasta pagina pentru a fi informati corect in  ceea ce priveste modul in care Foxi.ro le protejeaza datele personale.


Nu sunt Comentarii la Termeni si conditii

Comentariile la acest articol sunt închise.
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×