Ce tip de meditație este potrivit pentru mine?

Ce tip de meditație este potrivit pentru mine?

Meditația este folosită pentru mii de ani din diverse motive, de la a depăși anxietatea până la a reduce tensiunea arterială și a avea o stare mentală mai bună. Din ce în ce mai multe tipuri de meditație sunt introduse în lume, ceea ce face dificilă alegerea celui mai potrivit pentru fiecare persoană. Acest articol explorează tipurile de meditație disponibile, cât de mult de meditat se poate face și ce să faci atunci când te-ai decis să începi o practică de meditație.

Orice persoană poate practica meditația, iar ocazia poate fi sănătoasă sau meditativă. Acest articol oferă o imagine de ansamblu a diferitelor tipuri de meditație, cum să te pregătești și cât de mult se poate merge. De asemenea, este furnizată o listă de verificare pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit tip de meditație pentru ceea ce doriți să obțineți.

Tipuri de meditație

Există mai multe tipuri de meditație pe care orice persoană le poate practica, iar fiecare dintre ele are beneficii diferite și nuanțe unice. Unele dintre tipurile de meditație comune includ:  1. Meditația mindfulness: Folosește concentrarea pe fluxul conștient și pe respirația profundă pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă redirecționați atenția.

  2. Meditație de mantre: Se concentrează pe încărcarea conștientă și pe limitarea dezbaterii mentale prin folosirea unor mantre repetate.

  3. Meditația cu apelul la suflet: O meditație mai profundă, concentrându-se pe vibrații și sentimente pozitive.

  4. Meditația sonoră: Se concentrează pe utilizarea sunetelor sau cântecului pentru a aduce tonuri sau vibratii specifice.

  5. Meditația tranzițională: O meditație mai rapidă destinată să ajute la recompensarea energiei și să vă ajute să treceți mai ușor la puțin mai multă energie și entuziasm.

  6. Meditația vizuală: Pune accentul pe procedurile imaginea de bază și medie și subliniază importanța calității imaginii.

    Top nutrienți esențiali pentru sportivi Te-ar putea interesa si: Top nutrienți esențiali pentru sportivi
  7. Meditația discernământului: Se concentrează pe deschiderea dvs. față de privirea superioară și de înțelegere a dorințelor și a sentimentelor dvs.

  8. Meditația Zen: Implică respirație controlată; potrivit pentru fărâmițarea unei distanțe față de tot ceea ce faci și sentimentele asociate.

Cât de mult se poate medita

Durata meditației variază de la persoană la persoană. De obicei, persoanele care sunt noi la meditație ar trebui să înceapă cu câteva minute și să încerce să ajungă până la 10-20 de minute în fiecare zi. Cu toate acestea, este important să nu forțezi niciodată sesiunea; meditează atât cât consideri că te-ai bucura.

În plus, este important să gândiți în meditație ca parte a stilului tău de viață. Aceasta nu înseamnă neapărat că veți face o sesiune dedicată de 20 de minute dimineața sau seara. Este mai bine să faceți mici sesiuni și să vă concentrați pe respirație sau conștiință pe parcursul zilei, în diverse momente.

Trustul tău: Instrumentul cel mai important pentru alegerea potrivitului

Când vă decideți să începeți o practică de meditație, este important să vă bazați pe credința dvs. și să fiți curajoși să încercați mai multe tipuri. Puterea de-a vă asuma riscul este ceea ce vă va ajuta să faceți primii pași în călătoria dvs. meditativă.

Vă recomandăm să faceți o listă de verificare și să gândiți care dintre tipurile de meditație țin în mod deosebit de cont pentru obiectivele dvs:

• Ce îmi place mie? • Ce cred că eu ar trebui să fac? • Care beneficii vroiam să obțin? • Cum vreau să-mi integrez meditația în zilele mele?

Dacă treceți prin lista dvs. de verificare și nu vă puteți decide asupra unui tip de meditație, începeți cu o meditație mindfulness. Acesta are beneficii generalizate, vă oferă pace și oprire, vă aduce sufletul în prezent și vă ajută să vă concentrați pe respirația profundă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce tip de meditație este potrivit pentru mine?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×