Ceasuri elvețiene – ce este tehnologia SWISS MADE autentică?

Ceasuri elvețiene – ce este tehnologia SWISS MADE autentică?

Ceasurile produse în Elveția impresionează prin precizia manoperei, calitatea și acuratețea cu care funcționează mecanismul în ele. Află cum să recunoști un model din această țară, ce înseamnă simbolul Swiss Made și cu ce poți să îți completezi colecția de ceasuri.

De ce să alegi ceasuri SWISS MADE?

Tradiția producerii de ceasuri în mica Elveție este lungă și s-a perfecționat pe parcursul a mai multor secole. Ani de muncă solidă și precisă au făcut ca ceasurile fabricate în această țară muntoasă să fie astăzi recunoscute ca fiind cele mai bune din lume. Ele reflectă acest titlu și în ciuda concurenței puternice,  au devenit sinonime cu calitate și prestigiu. Sunt obiectul de dorință al pasionaților de ceasuri, al oamenilor de afaceri și sunt apreciate de cei cărora le place să se înconjoare de mărci de premium. 
Boris Medvedev / Shutterstock.com

De ce merită să ai un astfel de model în colecția ta de ceasuri?

Perfecțiunea este cuvântul care descrie cel mai exact motivul pentru care lumea iubește un Swiss ceas autentic. Brandurile din această țară, atunci când își creează ceasurile, au grijă de calitatea și fiabilitatea fiecărui model fabricat. Își asamblează toate elementele cu o precizie extremă, astfel încât să fii sigur că atunci când vei cumpăra un ceas fabricat în Elveția, vei purta la încheietura mâinii un model solid și rezistent. 

Tehnologia patentată Swiss made oferă mecanisme durabile și precise, dar și estetică distinsă. Aceste caracteristici fac ca piesele sa fie investiții în stil și bun gust. Produsele autentice fac față provocărilor, reușind să se păstreze impecabile în timp și în tendințe.

Top Ceasuri De Dama La Moda Te-ar putea interesa si: Top Ceasuri De Dama La Moda

Ce înseamnă un ceas SWISS MADE autentic?

Caracteristicile înalte ale ceasurilor SWISS MADE sunt protejate prin lege. Conform decretului promulgat în 1992, cu privire la protejarea brandului și a originii, falsificarea este aspru pedepsită. 

Ceasul SWISS Made autentic are încorporat mecanism fabricat în Elveţia sau mecanism asamblat în totalitate în Elveția sau inspecţia finală a acestuia este realizată în Elveţia. Ca condiţia de SWISS MADE să fie îndeplinită, peste 50 % din componentele ceasului trebuie să fie de proveniență elveţiană.

O altă condiţie ce trebuie îndeplinită ca produsul să fie încadrat în această categorie este legată de originea curelei, care de asemenea trebuie să fie produsă în Elveţia. 


New Africa / Shutterstock.com

În cazul carcasei, aceasta este considerată SWISS Made în următoarele cazuri:

  • a fost prelucrată sau şlefuită  în manufacturi elvețiene;
  • a fost inspectată de specialiştii în această ţară;
  • peste 50% din costurile de producţie acoperă operațiuni executate în Elveția.

Aceste prevederi legale au fost introduse nu doar ca formă de protecţie a brandului şi a produselor, dar şi ca modalitate de protecţie a consumatorilor.  

Se vorbește mult despre designul elegant sau clasic al ceasurilor elvețiene, dar asta nu înseamnă că modele de ceasuri Guess damă moderne sunt alegeri greșite. Dimpotrivă! Astfel de piese se evidențiază și ele prin design distins, fiind considerate etalon de bun gust.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ceasuri elvețiene – ce este tehnologia SWISS MADE autentică?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×