Cele Mai Bune Agenții De Marketing ECommerce

Cele Mai Bune Agenții De Marketing ECommerce

Fie că ai dezvoltat o afacere de comerț electronic și cauți noi modalități de a-ți atinge obiectivele sau sunt gata de la zero și încearcă să-și modeleze o prezență online, ai nevoie de o agenție de marketing eCommerce ca să te ajuți să-ţi îndeplineşti obiectivele. Agențiile de marketing eCommerce de astăzi utilizează o varietate de instrumente și metode pentru a-ți ajuta afacerile să se extindă și să câştige clienți. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune agenții de marketing eCommerce și cum ar trebui să le abordați pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Ce sunt Agențiile de Marketing eCommerce?

Agenţiile de marketing eCommerce sunt companii care furnizează servicii de marketing strâns legate de platformele de comerț electronic și permit brandurilor să se extindă pe aceste platforme. Cu o gamă largă de abilități și cunoștințe în gestionarea platformelor de comerț electronic, agențiile de marketing eCommerce oferă servicii de marketing online şi offline precum și contribuția la platformele de comerț electronic, site-uri de socializare și alte platforme.

Cele mai bune agenții de marketing eCommerce

Există o mulțime de agenții de marketing din care poți alege pentru a-ți ajuta afacerile. Unele din acestea oferă servcii generale de marketing, în timp ce altele se specializează în dispozitive de marketing specifice care sunt beneficii pe termen lung pentru afacerile în comerț electronic. Iată cele mai bune opt agenții de marketing eCommerce de astăzi;  1. Razorfish

Razorfish este o agenție de publicitate și marketing cunoscută pe scară largă care oferă servicii de marketing Digital și publicitate, web design și dezvoltare, cercetare de marketing digital, optimizare a motoarelor de căutare și branding. Cu o experiență vastă în marketing online, Razorfish poate ajuta afacerea dvs. să se extindă și să câștige clienți.

  1. Wildfire

Cu o experiență de peste două decenii în marketing digital, Wildfire oferă servicii de marketing online și offline, cum ar fi cercetarea de marketing și segmentarea publicului, implementarea și gestionarea platformelor de comerț electronic, optimizarea motoarelor de căutare și dezvoltarea campaniilor de marketing.

Idei de afaceri: Cele mai noi si bune idei de afaceri Te-ar putea interesa si: Idei de afaceri: Cele mai noi si bune idei de afaceri
  1. Marketo

Marketo oferă o gamă largă de servicii de marketing digital, inclusiv branding, publicitate, campanii de email-marketing și de social media, cercetare de marketing și servicii de analiză a datelor. Cu o experiență vastă în domeniul marketingului digital și al marketingului eCommerce, acest lucru face ca Marketo să fie un excelent partener de marketare pentru afacerea dvs.

  1. Jellyfish

Jellyfish este una dintre cele mai vechi și mai angajate agenții de comerț electronic din Web în această industrie. Oferta Jellyfish include optimizarea engine-ului de căutare, rețele de publicitate nemijlocite, servicii de dezvoltare web-site și strategii de marketing online care includ lucruri precum web design, marketing prin email și campanii de social media.

  1. Vizibilitate

Vizibilitatea oferă servicii de optimizare a motoarelor de căutare, campanii de publicitate și servicii de conținut, precum și o platformă de gestionare a conținutului. Oferă, de asemenea, un serviciu de consultanță, care îți ajută să-ți îndeplinești obiectivele de marketing prin asistență în a optimiza platformele de comerț electronic.

  1. Perficient

Perficient oferă servicii de marketing eCommerce, incluzând campanii de publicitate și servicii de optimizare a motorului de căutare și dezvoltare a site-urilor. Specialiștii lor în marketing și experții vor crea un plan personalizat pentru marketingul afacerii tale, pentru a-ți asigura că îți atingi obiectivele.

  1. Puya

Puya oferă o gamă largă de soluții de marketing eCommerce, inclusiv dezvoltarea de noi platforme de comerț electronic, optimizarea platformelor existente și crearea de site-uri web. De asemenea, crează și campanii de publicitate și conținut de marketing.

  1. Glispa

Cu o forță de muncă de peste 1000 de profesioniști experienți, Glispa oferă servicii de marketing eCommerce, inclusiv branding și servicii creative, analize și optimizări, servicii SEO și promovare în social media. De asemenea, oferă și servicii de conținut de marketing, cum ar fi scrierea de articole, producția de conținut video și producția de materiale grafice.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele Mai Bune Agenții De Marketing ECommerce

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×