Cele mai bune filme cu Dakota Johnson

Cele mai bune filme cu Dakota Johnson

Tema filme si Dakota Johnson nu poate fi abordata fara a mentiona celebrul serial Fifty Shades. Aceasta trilogie a avut un impact masiv in cinematografie si i-a consacrat pe Dakota Johnson si pe colegul ei de film, Jamie Dornan, la nivel international. Cu toate acestea, pe langa aceasta trilogie controversata s-au facut si alte filme in care Dakota a jucat si a oferit performante excelente.

Iata, mai jos, o lista cu cele mai celebre filme cu Dakota Johnson și pentru ce sunt cunoscute:

How to Be Single

"How to Be Single" (2016) a fost un hit de comedie romantică, avându-l drept actor principal pe Dakota Johnson. Filmul se concentrează în jurul așa-numitei „legate de șic” a lui Alice (Johnson). Acțiunea se desfăşoară în New York, iar Johnson împreună cu o serie de actori aflaţi în stock explorează ideea de ce înseamnă să fii single într-o metropola.

Suspiria

Pe lângă genul romantic comedie, Dakota Johnson a luat parte și la producția lui Suspiria, o adaptare modernă a unui film italian clasic din 1977. Dakota Johnson interpretează rolul unei tinere dansatoare, Susie Bannion, care se mută în Germania ca să facă parte din școala dinuzică „Dance Company” pentru a aprofunda studiul dansului modern. Pelicula a primit o primire excelentă din partea criticilor de film, Dakota Johnson primind felicitări pentru jocul său sugestiv al personajului.Need for Speed

Adaptarea de succes a jocului video "Need for Speed", din 2014, avea un rol principal pe care Dakota Johnson l-a imbrăcat cu succes. Din nou, actorul s-a bucurat de laudă critică pentru interpretarea sa energică și focoasă a personajului ei. În Need for Speed​​, Dakota Johnson joacă rolul unei înalti responsabili ún domeniul auto-motivării care lucrează împreună cu liderul grupului underground de curse, Tobey Marshall (Aaron Paul), ca să se răzbune pe omul care l-a trișat pe Marshall.

Bad Times at the El Royale

Adaptat după romanul lui Drew Goddard din 2018, filmul Bad Times at the El Royale are ca subiect un grup a cinci străini care se întâlnesc într-o noapte în misteriosul El Royale Hotel. Dakota Johnson joacă rolul Emily Summerspring, o femeie misterioasă adusă la hotel de Jeff Bridges. Într-o performanță difuzată de critici, aceasta oferă o investigație minuțioasă a evenimentelor care se petrec în acest hotel înconjurat de mister.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2023 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2023

The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon, din 2019, a fost un alt film care a ținut lumea în suspens și a demonstrat talentul actoricesc semnificativ al lui Dakota Johnson. Protagonista, care joacă rolul Zoe, lucrează cu Tyler (Shia LaBeouf) pentru a-l ajuta pe Zak ( Zack Gottsagen, care are sindromul Down), să-și împlinească visul și să se antreneze pentru a deveni wrestler. Johnson și colegii ei de film și-au împărtășit sarcinile cu o mare bucurie și căldură adâncă pe care au transformat-o într-o imagine magistrală.

The Seven Five

The Seven Five, un documentar regizat de Tiller Russell, prezintă, de asemenea, o performanță foarte puternică din partea lui Dakota Johnson. Documentarul are ca temă scandalul policial din secolul al optsprezecelea care a avut loc în cartierele din Brooklyn. Filmul îi are în centru pe doi ofiţeri de poliţie corupţi care, la vremea aceea, erau activi în aproape toate ilegalităţile: mita, crima organizată și trafficul de droguri.

Pentru următoarea performanță - The High Note

The High Note, un film regizat de Nisha Ganatra, prezintă o altă istorie modernă în care Dakota Johnson joacă rolul principal. Aceasta are rolul unei manageri de muzică de succes, care încearcă să-și facă cariera în industria muzicală și să își descopere adevăratullegat de șic. Johnson, alături de colegii ei de film, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison, Jr și June Diane Raphael arată o corelate fascinantă și o explozie de expresii comice datorită relațiilor alese de film.

Dakota Johnson se dovedește a fi un actor versatil și un model foarte bun care poate interoga teme și poate înțelege în detaliu rolurile sale. Indiferent dacă e vorba de comedie, dramă, sau chiar documentare, Dakota Johnson reușește să transmită mesajele sale cu putere și onestitate. Aceste filme au arătat că numele Dakota Johnson se află printre cele mai mari vedete și este un actor excepţional care contribuie la cinematografie.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Dakota Johnson

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×