Cele mai bune podcasturi financiare

Cele mai bune podcasturi financiare

Pentru cei care sunt interesati de finanțe și economie, podcasturile financiare reprezinta o modalitate excelenta de a ramane informat și a învăța despre sectorul financiar. Cu progresul tehnologic, podcasturile sunt acum mai populare ca niciodată. Sunt o modalitațe accesibila, economica si confortabila de a obține informații de calitate.

Daca sunteti în căutarea celei mai bune modalităti de a vă informa și dezvolta cunostiintele financiare pe cont propriu, urmatoarele podcasturi financiare pot fi o bună modalitate nu doar de informare ci si de inspirație financiara.

  1. Money for the Rest of Us

Hosted by David Stein, Money for the Rest of Us oferă un ghid bun pentru toți cei care vor sa învețe sa-si gestioneze propriile economii. De la investiții la economie, acest podcast financiar oferă explicații bine documentate și ghiduri de investiții. Se concentrează pe cele mai comune teme, încercând sa le transforme în ceva accesibil și usor de înțeles.

  1. Motley Fool Money

Un podcast curent si precis, Motley Fool Money oferă cele mai noi informații despre ce se întâmpla în lumea financiară și piețelor de investiții. Obișnuit, acest podcast financiar oferă o perspectivă reala si o abordare reala, încercând sa ofere informatii financiare adecvate.  1. Chasing Returns

Hosted by Anthony Zhang, Chasing Returns oferă cele mai importante informații despre ce se întâmplă pe piețele financiare globale. Noțiuni precum schimbarea fundamentelor, diversificarea și managementul portofoliului, bolile stocurilor și economia bazata pe dividende sunt abordate în detaliu pe podcast.

  1. Big Picture Retirement

Big Picture de la PBS este un podcast care se preocupă de temele de interes general despre planificarea pensiilor și investițiile pe termen lung. Este creat pentru cei care doresc să obțină înțelepciune și acumulare financiara asupra pensiilor și investitiilor pe termen lung.Show-ul se concentreaza si pe subiecte precum ce să faci cu contul 401k si alte chestiuni financiare de interes general.

  1. The Psychology of Money

Psychology of Money este unul dintre cele mai cunoscute podcasturi despre investitii și finanțe. Acest podcast se concentrează pe motivația investițională și pe subiectele dificile de pe piețele financiare. Podcasturile sunt regulate și furnizează unele informații extraordinar de utile.

  1. Planet Money

Planet Money este un podcast care se concentrează pe emisiuni scurte și istoria economiei. Acest podcast explorează modul în care economia și piețele financiare afectează în mod direct sau indirect viețile tuturor și se grupează în mai multe categorii, de la împrumuturi la falimente. Acest podcast este în general despre subiecte mai putin tehnice si mai usor de înțeles și încercați acest show dacă doriți sa afectați doar în problema.*

Top cele mai bune idei de afaceri in 2024 Te-ar putea interesa si: Top cele mai bune idei de afaceri in 2024
  1. The Dave Ramsey Show

The Dave Ramsey Show se concentrează pe schimbarea vieții oamenilor in economia de astazi si oferă solutii financiare de lunga durata. Autorul se concentrează mai ales pe economisirea banilor și pe modul în care aceștia ar trebui investiți. De asemenea, el discută despre cum poți deveni bogat într-o perioadă scurtă de timp și cum poți evita capcana debtelor.

  1. The Fintech Show

Cu o abordare moderata si optimista, The Fintech Show se poate concentra pe subiecte precum tehnologia financiara, blockchain, finanțarea start-up-urilor si industria fondurilor de investiții. Este un podcast regulat și are invitați interesanti, precum unii dintre cei mai importanti experți din domeniul financiar.

  1. The investors Podcast

The Investors Podcast este un podcast financiar analitic. În principiu, acest podcast se concentrează pe investiții, economie și cercetare. Podcastul își propune sa educe investitorii și să oferim analiza și informații pentru investitorii inteligenți.

  1. Financial Freedom

Financial Freedom se concentră pe o varietate de subiecte, de la economie la investitii si este în principal construit pentru cei care sunt mai noi în categorie și abordarea sa adânca despre teme. Acest podcast se adresează tuturor acelora care doresc sa afle despre conceptele financiare moderne si despre modul în care acestea pot fi utilizate pentru a atinge financiara libertate.

Economia moderna ofera unele dintre cele mai bune podcasturi financiare. Acestea sunt create pentru a ajuta cei mai noi investitori sa invete despre economie si investiții si pentru a-i informa pe cei care au deja experiența in acest domeniu. Podcasturile financiare pot fi învățate liber, în orice moment, ceea ce reprezintă un avantaj major. Având aceste informații în minte, puteti începe sa va construiti cunoasterea bazata pe fundamente financiare si sa alegeti unul dintre cele mai bune podcasturi financiare pentru a va informa.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune podcasturi financiare

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×