Cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile

Cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile

Dragostea face oamenii sa creada in miracole și sa faca lucruri nebunești. Lucrurile merg si mai departe daca aceea dragoste e cunoscuta si inteleasa prin intermediul cuvintelor si sentimentelor intregite si povestite prin carti. Romancierii au un talent deosebit in a transpune emotii vii si clipite de poveste de dragoste între personajele lor. Scapi din lumea reala si treci in lumea imaginara alta a romanelor.

În această postare, vom scădea pe subiectul cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile. În secolul 21, există o gamă largă de povești de dragoste din multe țări și culturi. Putem alege favoritul nostru dintre cărțile autohtone sau clasic, ușor sau greu, îngrozitor sau aventuros , care ne vor strivi inimile si ne vor duce pe acea cărare a sufletului si a iubirii care nu a fost descoperita bine inca.

Iata o enumerare cu cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile:

  1. "Romeo și Julieta" de William Shakespeare.

Scris in 1597, este cel mai cunoscut si mai iubit nuvela de dragoste din istoria literară. Acesta poveste faimoasa de dragoste poarta departe sentimente și emoții precum iubirea și ura, trădarea și adevărul, suferința și norocul, sacrificiul și recompensa si toate celelalte.

  1. "Orgolio si Prejudecata"de Jane Austen.

Această poveste romantică din 19-lea secol se scrie cu un realism acut discutand subiecte precum iobăgia și puterea femeilor. Personajele principale sunt surprinse in reverie romantica si se minunea de prezența celuilalt. Partea cea mai uimitoare a acestei romane consta in monologul tanarului Elizabeth Bennet.  1. "Moll Flanders" de Daniel Defoe.

Acțiunea acestei creații urmează un drum dificil al unei femei care este disperată să-și găsească o cale de scăpare din mizeria și sărăcia ei. Moll Flanders, personajul principal, este amestecată intr-o varietate de aventuri romantice. Autorul subliniază și alternativa, avantajele și dezavantajele în alegerile ei despre dragostă.

  1. " Anna Karenina " de Lev Tolstoi.

Romanul acestei autoritati rus a literaturii prezinta in mod fizic si moral transformării disperate a personajului principal și pasiunea sa de dragoste. Anna Karenina poarta o istorie intensa prin protagonista sa care depaseste in adâncime pana si iubirea avuta pe vremuri pentru conacul pe care il avea. Pe lângă pasiunea lor de dragoste, romanul prezinta și mentalitatea de epoca, relațiile politice și sociale, moralitatea și relațiile interumane.

Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata Te-ar putea interesa si: Cele Mai Frumoase 100 De Carti De Citit Intr-o Viata
  1. "Pe Aripile Vantului" de Margaret Mitchell.

Scris in 1936, această carte a devenit un punct de referință pentru romancele istorice. Povestea urmeaza aventurile lui Scarlett O'Hara

și a iubitului ei, Rhett Butler, atat in Normandia cat si in Georgia in timpul războiului civil american. Autorul a captat destula emoție și a îmbinat trăiri intense și aventuri epice pentru a crea o poveste puternica si intensa.

  1. "Drumul catre inima ta" de Nicholas Sparks.

Autorul a captat magia tineretii si impresionand cititorii prin relația captivanta intre cele două amante. Autorul abordează cu mare subtilitate o varietate de teme, de la religie, la iubire si pierdere, prin aceasta stil sentimental si captivant.

  1. "Iubire si in flacari"de Gabriel García Márquez.

Scris in 1985, aceasta carte povestest despre destinul unor iubiti care sunt impiedicati de a fi impreuna datorita regulile societatii. Autorul a capturat minunat sentimente dificile și tensiunile asteptate. Subiecte precum limitarile sociale si linie de familie otrăvită sunt abordate prin aceasta abordare trista și sfâșietoare.

  1. "Iubire de poveste" de E.M. Forster.

Scris in 1908, acesta carte este considerata ca fiind demnă de citit datorită subiectului si simbolurilor prezente in povestea lui. Ea explorează legături culturale si spirituale a doua personaje, un englez și un indian. Acest roman exploreaza oportunitatea și deciziile de viață al protagonistilor din perspectiva culturală și personală.

Cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile sunt mereu gata să readuca persoanelor speranță și motivație. Este o modalitate perfecta de a va conecta cu voi înșivă și în același timp introduce un mod plăcut de a se bucura de ceea ce citim. Prin urmare, împărtășesc mai sus 8 dintre cele mai uimitoare romane de dragoste din toate timpurile, care vor aduce o comoară de minunat si trăiri emoționale in inimile cititorilor.

Sper ca am starnit in voi dorinta de a porni inca o aventura intensa si emotionanta printre personajele romanelor de dragoste cele mai insemnate din toate timpurile.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune romane de dragoste din toate timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×