Corpuri mobila living: 10 piese de mobilier și accesorii must-have într-o sufragerie modernă

Corpuri mobila living: 10 piese de mobilier și accesorii must-have într-o sufragerie modernă

Dacă ai avea posibilitatea să îți reproiectezi living-ul care ar fi primele 10 corpuri de mobilier pe care le-ai adăuga pe lista de favorite? În timp ce unele piese sunt absolut obligatorii pentru baza unui living modern cu spații de depozitare și organizare, altele țin mai mult de gust și preferințe personale.

Cum arată o sufragerie modernă în viziunea ta? Ce tip de mobilă ai alege dacă ți s-ar oferi șansa să reamenajezi astăzi camera de zi? Înainte să te apuci de cumpărături, ar trebui să îți faci o listă de produse și corpuri mobila living must-have într-o sufragerie modernă.

Fără să aglomerezi încăperea cu prea multă mobilă, într-o sufragerie modernă trebuie să te ghidezi în primul rând după spațiu și dimensiuni. Optează pentru câteva corpuri mobila living esențiale prin care să evidențiezi deschiderea living-ului tău. Nu știi de unde să începi? Rămâi aproape și vei descoperi 10 corpuri mobila living și accesorii care nu au voie să lipsească dintr-un living modern.

Corpuri mobila living. Esențialul într-o sufragerie modernă


Amenajarea unui spațiu interior pornește de la elementele de baza. Fiecare living are nevoie de mobilier, dar care sunt cele mai importante piese? Și în afară de elementele indispensabile, ce altceva ar trebui iei în considerare atunci când proiectezi o sufragerie modernă?Ne-am propus să pornim o listă de corpuri mobila living și accesorii pe care să o ai la îndemână atunci când ești pe cale să-ți reamenajezi sufrageria. Am inclus atât elementele de baza de la biblioteci, canapea, scaune decorative și o măsuță de cafea, cât și piese care vor oferi acel aer modern încăperii tale. Să începem!

1. Comoda TV


Comoda TV face parte din categoria de corpuri mobila living esențiale într-un ansamblu modern. Iar dacă îți place să te uiți la filme și seriale în timpul liber, atunci știi cât este de important să ai o piesă de mobilier ca suport pentru televizorul din living.

Nu numai că suportul pentru televizor trebuie să aibă dimensiunea potrivită, dar trebuie să se încadreze în stilul de decor al casei și să urmărească cromatica întregii tale locuințe. Cu atât de multe tipuri diferite de corpuri mobila living pe piață, poate fi dificil să decizi ce piesă se potrivește mai bine esteticii casei tale.

101+ fotografii cu idei de decorare a unui living mic si modern Te-ar putea interesa si: 101+ fotografii cu idei de decorare a unui living mic si modern

Tocmai de aceea, pe Elvila.ro vei descoperi corpuri mobila living și piese de mobilier în diferite stiluri, combinații de culori și materiale din care să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Suportul TV poate lua diverse forme, iar în funcție de cerințele tale de spațiu, cât și de preferințele estetice poți alege între comode TV și biblioteci.

2. Biblioteca

Un alt element nelipsit într-un living modern este biblioteca. Dincolo de a fi baza pe care vor sta comod cărțile tale, versatilitatea acestor corpuri mobila living este dată de posibilitatea de a folosi biblioteca și ca suport TV. Rafturile unei biblioteci oferă un plus de organizare atât pentru volumele tale preferate, cât și pentru a încadra peretele pe care urmează să montezi televizorul.

3. Măsuța de cafea

S-ar putea să nu vezi măsuța de cafea ca pe un element prioritar în ansamblul de decor al living-ului tău. Chiar dacă există alte corpuri mobila living mult mai importante în amenajarea unei camere de zi, măsuța de cafea este acel detaliu care adună toate celelalte piese de mobilier împreună.

4. Scaune și tabureți

Odată ce ai ales piesele principale de mobilier, este momentul să alegi scaunele sau tabureții. În general poți opta între cele două. Însă, dacă spațiul îți permite poți avea atât scaune, cât și tabureți într-o sufragerie modernă.

Îți oferim un pont: gândește-te la măsuța de cafea ca la o baza după care îți coordonezi și celelalte accesorii și corpuri mobila living. În cazul în care măsuța este de mici dimensiuni, va trebui să alegi un set de tabureți care să se potrivească esteticii create.

5. Dulapuri și alte corpuri mobila living

Din living nu trebuie să lipsească nici piesele de mobilier care facilitează organizarea spațiului în așa manieră încât camera de zi să fie pe de-o parte plăcută din punct de vedere estetic, dar și funcțional. Dulapurile și piesele de mobilier cu rol de depozitare sunt elemente-cheie în realizarea unei amenajări moderne.

6. Polițe

Poate că într-un spațiu generos nu vei vedea imediat importanța polițelor și a rafturilor suspendate, însă atunci când spațiul este unul de mici dimensiuni, fiecare colțișor contează. Alege polițe și rafturi suspendate în acord cu estetica încăperii tale și nu te limita la o singură culoare. Te poți juca cu cromatica pieselor, atât timp cât nu încarci vizual spațiul de lucru.

Descopera cele noi modele mobila living pentru o amenajare cu stil a casei tale Te-ar putea interesa si: Descopera cele noi modele mobila living pentru o amenajare cu stil a casei tale

7. Etajere

La fel de importante ca rafturile suspendate sunt și etajerele. Poți opta pentru integrarea acestora deasupra comodei TV ori ca element separat pe care să îl integrezi lângă bibliotecă. Indiferent de locul în care alegi să le montezi, etajerele te vor ajuta să folosești fiecare centimetru disponibil în direcția unei mai bune organizări a spațiului disponibil.

8. Canapea și fotolii

Dincolo de mobilier, într-un living modern nu au voie să lipsească canapeaua și fotoliile. Canapeaua este de obicei cea mai mare piesă de mobilier și principalul element al sufrageriei. De aceea întâi de toate trebuie să alegi canapeaua și abia apoi celelalte corpuri mobila living.

Doar pentru că intră în categoria accesoriilor de baza, nu înseamnă că trebuie să alegi modele obișnuite. Te invităm să faci alegeri îndrăznețe prin care să îți scoți la iveală stilul și personalitatea.

Elvila.ro propune modele variate de canapele și fotolii din piele ecologică, stofă sau catifea decorativă prin care să poți face o declarație estetică desăvârșită în noul tău living reamenajat. Ca dimensiuni, ai la alegere modele care se potrivesc atât în spații restrânse de apartament, cât și de dimensiuni generoase pentru încăperile cu deschidere mai amplă.

9. Covor

Chiar dacă este în josul liste, covorul are un la fel de mare impact asupra spațiului precum celelalte elemente de baza. Covorul ajută la conturarea unui spațiu interior mai confortabil și mai primitor, absorbind sunetul și adăugând un efect stilistic desăvârșit.

Mai mult, într-un ansamblu de tip open-space, covorul poate fi elementul de baza care separă complet două zone distincte: living-ul de bucătărie. Totodată, poate fi accesoriul care completează și evidențiază piesele de mobilier.

10. Oglindă

Integrarea unei oglinzi în camera de zi poate să înveselească spațiul și să îl facă să pară mai mare. Pe cât de banal sună, oglinda adaugă profunzime dimensiunii limitate a spațiului tău, păcălind ochiul printr-o reflectare a decorului din jur.

Cauți elemente de bază și corpuri mobila living? Le găsești pe Elvila.ro!

Căutarea ta a luat sfârșit. Răsfoiește selecția impresionantă de accesorii și piese de mobilier pe Elvila.ro. Dincolo de elementele de bază ale unui living modern, vei descoperi produse pentru casă, obiecte decorative și alte elemente esențiale pentru fiecare încăpere a casei tale. Spor la cumpărături!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Corpuri mobila living: 10 piese de mobilier și accesorii must-have într-o sufragerie modernă

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×