Cum să găsești influencerii Instagram potriviți pentru campaniile tale

Cum să găsești influencerii Instagram potriviți pentru campaniile tale

Postarea și distribuirea de conținut de calitate pe piața de social media se dovedește a fi un mod excelent de a te apropia de viitorii tăi clienți și de a-ți menține clienții existenți. De asemenea, poate fi la fel de eficient în a atrage influenți relevanti pentru campaniile tale. Utilizarea influencerilor Instagram pentru a promova produse pentru a atrage noi clienți și a fideliza clienții actuali este una dintre cele mai bune strategii de marketing pe care o poți adopta în prezent.

Cu ajutorul persoanelor influente, companiile pot aduce awareness și alte secțiuni importante ale mixului de marketing, precum încrederea. Cu toate acestea, descoperirea influencerilor potriviți poate fi o sarcină dificilă și provocatoare. În acest articol, vom discuta despre modul în care poți să găsești influencerii Instagram care să se potrivească cel mai bine campaniilor tale, ți se va explica cum poți să cooperați cu influencerii și cum poți să îi evaluezi pentru a obține cea mai mare valoare din investiția ta.

I. De ce să folosești influenceri?

În primul rând, trebuie să înțelegem motivul pentru care sunt atât de eficienți influencerii. Acești utilizatori de social media sunt vorbitori de încredere pe care mulți adulți, tineri și chiar copii îi pot privi ca pe un mentor. Pentru asta, influencerii sunt recunoscuți ca una dintre cele mai puternice metode de marketing. De asemenea, tehnologia de creare a conținutului a făcut-o mai usoară accesarea acestora.De ce influencerii de Instagram?

Cu peste 1 miliard de activi, Instagram este una dintre cele mai folosite platforme social media din lume. Numărului acestor activi în creștere se află în topul clasamentului și este încadrat de publicul dorit pentru companii. New ways-ul prin și influenceri se aliniază digital și analog vizibil eficient, nevoia de a simpatiza cu intenția de cumpărare a persoanelor, la a alege dintre a face reclamă sau promovarea pe platforme social media.

II. Cum poți găsi influencerii potriviți pentru campaniile tale?

Atunci când începi să cauți influenți, trebuie să te asiguri că înțelegi de fapt ce influenți ar fi cei mai potriviți pentru nevoile tale. Fă următoarele cercetări pentru a înțelege cine sunt influencerii pe care ar trebui să îi contactezi:

Cum se calculează dobânda compusă Te-ar putea interesa si: Cum se calculează dobânda compusă
  1. Categoria de urmăritori - Încearcă să găsești modele influenți cu publicuri similare, care se potrivesc mai bine profilurilor țintă pe care le cauti.

  2. Interacțiunea cu publicul - Evidentele postărilor trebuie să arate faptul că acestea generează interacțiune și engagement cu urmăritorii. Dacă publicul lor nu pare interesat de postări, este un semn bun că acești influenceri nu sunt cei mai potriviți.

  3. Credibilitatea și autenticitatea - Asigură-te că modelele influențe sunt adevărate și au o reputație bună.

  4. Alinierea cu marca ta și produsele sale - Ține cont de modul în care contul modelelor influențe se potrivește cu produsele și / sau serviciile tale. De asemenea, asigură-te că întregul cont corespunde standardelor tale.

După ce ai realizat cercetarea potrivită influenților care se potrivesc acelorasi interese, profiluri țintă, produse și valori ale persoanelor cu care ar dori să colaboreze, începerea căutării devine mai ușoară.

III. Cum poți coopta influencerii?

După ce ți-ai selectat influencerii pentru campanii, este important să le arăți ce anume trebuie sperăm să obținem de la colaborare și ce vor primi în schimb. Ce ar trebui să treacă pe "lista de cumpărături”direct pentru acestea?

Aici este ceea ce ar trebui să aibă următorii influenceri:

  1. Clarificarea obiectivelor - Stabiliți clar scopul campaignului tău și ce obiective îvroiești să atingi.

  2. Mai mult decât un singur interval de livrare și prezentare - Majoritatea influencerilor oferă mai mult decât doar conținut postat. Problemă Rezolvarea integrității și respectul pentru prezentare sunt doi factori important pentru a alege ce modalitate va fi aceea potrivită pentru campania ta.

  3. Oferta de sponsorizare și parteneriat - Asigură-te că influencerii sunt conștienți de prețul ofertă și că comparați cotele diferite în funcție de acoperire, plată și producție.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum să găsești influencerii Instagram potriviți pentru campaniile tale

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×