De ce ar trebui să alegi jocurile Shining Crown

De ce ar trebui să alegi jocurile Shining Crown

Este foarte clar, păcănelele cu fructe conduc lejer la popularitate şi atunci când sunt asociate cu simboluri norocoase precum şeptari sau clopoţei din aur sunt şi cele mai accesate de către jucători. Şi dacă mai au ataşate şi simboluri speciale de natură să mărească câştigurile, atunci ai în faţă o reţetă câştigătoare care nu dă greş niciodată.

Hai să vedem însă împreună care este cel mai reprezentativ slot care întruneşte aceste calităţi şi pe care să îl găseşti fără discuţie şi în oferta oricărui cazino. Dacă încă nu ştii despre ce joc este vorba, rândurile următoare îţi vor dezvălui acest mister, aşa că nu strică să le parcurgi cu maximă atenţie.

1.Cum se joacă Shining Crown?

Sloturile cu fructe amintesc fără nici un dubiu de începuturile industriei jocurilor de noroc şi poate datorită acestui lucru sunt astăzi atât de căutate de către jucători. Tehnologia însă a evoluat constant şi astăzi nu mai eşti nevoit să tragi de o manetă pentru a învârți rolele unui slot.

În timpurile pe care le trăim cu toţii, păcănelele video sunt la putere şi pe bună dreptate. Le poţi juca de pe orice dispozitiv mobil sau fix conectat la internet şi în acest fel te poţi conecta la grafica lor de excepţie.Şi slotul Shining Crown, căci despre el este vorba,  nu face excepţie de la această regulă pentru că îl poţi juca de oriunde şi te poţi convinge în acest fel de ce acest joc este unul atât de popular. Şi vestea bună este că producătorul acestuia, EGT ( acum Interactive Amusnet) îl oferă atât în varianta de joc gratuită cât şi în cea care implică o miză reală.

Şi indiferent de varianta de joc pe care o vei alege să testezi acest joc, lucrurile stau întotdeauna la fel. Rotirile de role se iniţiază din butonul de start, ai la dispoziţie şi opţiunea de autoplay dar şi posibilitatea de a regla nivelul de decibeli.

Nu în ultimul rând trebuie să ştii că un câştig se formează întotdeauna de la stânga la dreapta ecranului şi în cazul în care vrei să îl rişti poţi apela şi la butonul de Gamble. Ai ocazia în acest fel să îţi testezi norocul, pentru că această funcţie îţi dă posibilitatea să dublezi de 5 ori consecutiv, reuşită care se va vedea imediat în contul tău de jucător.

Repartizarea rolurilor principale în jocurile video în funcție de gen în 2023 Te-ar putea interesa si: Repartizarea rolurilor principale în jocurile video în funcție de gen în 2023

Şi dacă eşti cu adevărat un jucător norocos şi inspirat, poţi pune mâna după un câştig în jocul de bază pe marele premiu al slotului, un jackpot în 4 trepte de câştig. Trebuie doar să întorci 3 cărţi cu acelaşi semn din cele 12 de pe ecran şi jackpotul ataşat acestuia se va goli în contul tău de jucător.

2.Tematici şi grafică

Un slot care se află de ceva vreme în topul de preferinţe al jucătorilor trebuie să iasă în evidenţă cu ceva şi exact asta şi face jocul Shining Crown. Este clar încă de la început ca fructele sunt vedetele, aşa că acestea evoluează pe grafica de excepţie cu care slotul este construit.

Simbolurile fructelor sunt vibrante, culorile sunt vii şi dinamica de joc este una alertă, astfel încât să obţii ca şi jucător o experienţă de neuitat. La tematica fructelor trebuie însă să adăugăm şi pe cea a simbolurilor norocoase, de unde nu lipsesc şeptarii şi clopoţeii din aur.

Le vei întâlni şi pe acestea pe rolele de joc Shining Crown şi la fel ca şi pictogramele fructelor şi ele vor ieşi în evidenţă printr-o coloristică puternică pe care nu o poţi trece cu vederea. Dar ceea ce aştepţi cu nerăbdare în acest joc este funcţia specială pe care acesta o oferă, cea de wild stivuit.

Este timpul deci să faci cunoştinţă cu atracţia principală a jocului, coroana din aur plină de pietre preţioase. Acum şti de ce jocul se numeşte Shining Crown, pentru că în afară de strălucirea sa coroana cu diamante este surpriza inedită pe care slotul o oferă.

Şi în concordanţă cu grafica de excepţie a jocului, coroana strălucitoare îşi va face apariţia într-un stil unic pe rolele mediane ale jocului. Oriunde aterizează pe una dintre acestea o va ocupa în întregime, deci imaginează-ţi ce se întâmplă dacă o singură rotire o aduce simultan pe cele 3 role de mijloc.

5 motive pentru care sa alegi un last minute in Antalya - destinatia ideala pentru vara aceasta! Te-ar putea interesa si: 5 motive pentru care sa alegi un last minute in Antalya - destinatia ideala pentru vara aceasta!

Ai instantaneu o uriaşă rolă centrală uriaşă de wilduri, aşa că orice simbol ar ateriza pe prima sau pe ultima coloană vei avea parte de un câştig record. Şi trebuie să menţionăm în acest caz şi cel mai aşteptat câştig de către jucători, rola 2, 3 şi 4 pline cu coroane şi la capete norocoşii şeptari.

De abia acum vei vedea la propriu cum se manifestă grafica acestui joc pentru că în acest moment magic ecranul va exploda la propriu şi va arunca în sus cu monede de aur. Este semnul că eşti un norocos al sorţii şi că ai câştigat un premiu care te va propulsa cu viteza luminii în galeria celor mai mari câştigători la păcănele.

3.RTP şi Variaţie

Ştii că orice slot are 2 caracteristici tehnice care arată câţi din banii jucaţi se întorc în buzunarele jucătorilor dar şi ce câştiguri se pot obţine pe slot şi timpul de apariţie al acestora. Şi o să începem prin a-ţi face cunoştinţă cu RTP-ul jocului Shining Crown, stabilit şi declarat de producător la 96,37%.

Ce înseamnă acest procent? Din totalul banilor jucaţi pe slot acest procent se întoarce la un moment dat în conturile jucătorilor. Cum se întoarce face însă obiectul celei de-a doua caracteristici a jocului, cea de variaţie sau volatilitate.

Shining Crown are o variaţie medie spre mare, ceea ce înseamnă că se pot obţine câştiguri impresionante atunci când nu te aştepţi. Este însă posibil să ai o sesiune perdantă de joc sau dimpotrivă, primul spin să îţi aducă un câştig record.

Aşa funcţionează volatilitatea, poţi avea câştiguri mici dar poţi şi prinde cele 3 coroane şi să obţii cu ele cel puţin o linie de şeptari. Acum ştii cum funcţionează aceste 2 caracteristici de joc aşa că nu îţi mai rămâne decât să alegi momentul cel mai potrivit şi să obţii maximum de beneficii de la amândouă.

Concluzie

De ce să alegi Shining Crown? Pentru că are o grafică de excepţie, simboluri în culori vibrante şi o funcţie specială care face surprize după surprize. Nu ne crede pe cuvânt, accesează jocul cât mai repede cu putinţă şi convinge-te de frumuseţea unui slot care se află în topul de popularitate al jucătorilor de păcănele.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la De ce ar trebui să alegi jocurile Shining Crown

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×