Filme animate din anii '80 care au crescut o generație

Filme animate din anii '80 care au crescut o generație

În anii ’80, numeroase filme animate au influențat copiii asupra modului în care au văzut lumea acestei generații, creându-le vise și amintiri. Aceste filme captivante și de calitate, prezentând un mod de a trăi, i-au inspirat pe cei care le-au văzut, și au avut un impact de durată asupra generației.

Iată câteva dintre cele mai bune filme animate din anii ’80 care au crescut o generație:

1. The Last Unicorn (1982)

„The Last Unicorn” a fost unul dintre cele mai impresionante aventuri animate din anii ’80. Această poveste despre dragostea care a rezistat peste timp a captivat audiența. Filmul vorbește despre o privighetoare care fuge de ghearele Tiranului. Personajul principal, Unicornul, și alături de el, prietenii săi, Schmendrick al Magului, Molly Gipsy și Regele Lir, au fost adorabile. Acest film a câștigat inimile copiilor și adulților.

2. The Fox and the Hound (1981)

„The Fox and the Hound” a prezentat prietenia nedefinită dintre două animale diferite: un fox și un câine. Aceste două personaje au învățat lecții despre viață, în ciuda sentimentelor lor contradictorii. Acest film face parte din zeci de filme animate adorate de generația anilor ’80. Animația a fost realizată perfect, cu personaje puternice și o muzică extraordinară.3. The Land Before Time (1988)

„The Land Before Time” a fost una dintre cele mai populare animații din anii ’80. Acțiunea a avut loc în vremuri preistorice și a urmărit călătoria unui mic triceratop către Țara Pierdută. Filmul a prezentat o incursiune în lumea acestor animale vechi. Se poate vedea că acest film animat este foarte iubit de generația anilor ’80 și de cei care le-au urmat.

4. The Great Mouse Detective (1986)

„The Great Mouse Detective” a prezentat o lume în care șoarecii sunt detectivi, iar Oscaar J. Ratonovich este eroul lor. Acest film a fost remarcabil pentru angajamentul cu care a fost prezentat, folosind animație realistă, culori intense și o muzică curajoasă. Acest film a devenit rapid unul dintre filmele animate preferate ale generației anilor ’80.

5. The Black Cauldron (1985)

„The Black Cauldron” a fost scris și regizat de Disney și vorbește despre un băiat pe nume Taran și prietenii săi, care încearcă să recupereze un cazan magic de la un rege malefic. Animatia este una dintre primele filme ale Disnei incluse în genul horror, pe lângă alte filme precum "The Black Hole" și "The Watcher in the Woods". Acest film a fost unul dintre puținele produse Disney care au prezentat lumea fantastică și personajele necunoscute ale generației anilor ’80.

Top 100 Filme Si Seriale Coreene Online Te-ar putea interesa si: Top 100 Filme Si Seriale Coreene Online

6. Animation All-Stars to the Rescue (1990)

„Animation All-Stars to the Rescue” este unul dintre primii filme animați care a prezentat suportul pentru strategii de prevenire a abuzului de droguri, combinând personaje Disney, Warner Bros. și MGM cu personaje noi create pentru film. Acest film animat a oferit publicului valoarea și pregătirea necesare pentru a face alegeri sănătoase și responsabile în privința consumului de droguri și a dus la capacități de auto-îmbunătățire.

7. An American Tail (1986)

„An American Tail” a fost unul dintre acele filme care au crescut o generație. Aceasta animație vorbește despre crearea visului american cu o versiune creativă și plină de magie a șacalilor imigranți evrei. Investigatorul lor, Fievel, si alaturi de el, mama sa, sora și fratele său au fost văzuți luptând pentru visul lor de a fi liberi și fericiți. Jocul de cuvinte și glume pe http://www.mousenet.com, compania Disney despre internetul unui șoarece, au reușit să capteze imaginatia tinerilor americani.

8. The Care Bears Movie (1985)

„The Care Bears Movie” a fost primul film animat realizat în 3D și a oferit un nou mod de a susține și de a vedea lumea. Acesta a prezentat lumea în care căutarea fericirii și dragostei este mai importantă decât orice altceva. Această poveste a încurajat gândirea pozitivă și s-a deschis noi modalități de a aborda greutățile vieții. Care Bear, uneori numit "The Sun Bear", a devenit rapid vedeta acestui film în generația anilor ’80.

9. Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971)

„Willy Wonka and the Chocolate Factory”, deși nu se încadrează în anii ’80, a avut un mare impact asupra generației anilor ’80. Acesta a devenit rapid unul dintre cele mai populare clasice de animație inspiratoare, care a crezut că visul oricui poate deveni realitate. Succesul acestui clasic de animație a influențat generația anilor ’80 și a crescut increderea și curajul acestei generații.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Filme animate din anii '80 care au crescut o generație

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×