Top 20 filme Marvel de vizionat neaparat

Top 20 filme Marvel de vizionat neaparat

Oricat de mult iubim Omul Paianjen al lui Sam Raimi din 2002, Universul cinematografic Marvel incepe din punct de vedere tehnic cu Iron Man, care a schimbat jocul din 2008, filmul care a dat startul unei francize uriase in minte. MCU s-a reluat ferm, Eternals  facand furori la box-office si Shang-Chi si Legend of the Ten Rings dand MCU o explozie de stil de arte martiale. Dar nu a fost intotdeauna un drum usor. Ispitind furia spectatorilor pasionati, am clasat pana in prezent cele 20 de filme – toate blockbuster, dar unele mai blockbuster decat altele.

Desigur, filmele au dorit si ele in aceasta nebunie. Astfel, cativa ani mai tarziu, seriale precum The Adventures of Captain Marvel (1941), Batman (1943) si Captain America(1944) au devenit clasice; chiar si Omul de otel avea propria sa aventura in 15 parti in 1948. Mai tarziu, aceste personaje din benzi desenate au fost prezentate la televizor, bucurandu-i pe fani cu o alta prezentare a personajelor. Citeste mai jos si vezi top cele mai bune si interesante marvel filme de vizionat neaparat.

The Avengers - Razbunatorii


Marvel's The Avengers, sau pur si simplu The Avengers, este un film american de supereroi din 2012, bazat pe echipa de supereroi Marvel Comics cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al saselea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Scris si regizat de Joss Whedon, filmul include o distributie de ansambluRobert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson si Jeremy Renner in rolul Razbunatorilor, alaturi de Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Stellan Skarsgard si Samuel L. Jackson. In film, Nick Fury si agentia de spionaj SHIELD ii recruteaza pe Tony Stark, Steve Rogers, Bruce Banner, Thor, Natasha Romanoff si Clint Barton va forma o echipa capabila sa-l impiedice pe fratele lui Thor, Loki, sa subjuga Pamantul.

Avengers: Endgame - Razbunatorii: Sfarsitul jocului

Avengers: Endgame este un film de supereroi din 2019 bazat peechipa de supereroi Marvel Comics, Avengers. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea directa a lui Avengers: Infinity War (2018) si al 22-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Regizat de Anthony si Joe Russo si scris de Christopher Markus si Stephen McFeely , filmul are o distributie care include Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Benedict Wong, Jon Favreau, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow si Josh Brolin. In film, membrii supravietuitori ai Razbunatorilor si aliatii lor incearca sa inverseze distrugerea cauzata de Thanos in Infinity War.Black Widow - Vaduva neagra

Black Widow este un film american din 2021 bazat pe Marvel Comics, cu personajul cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 24-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Cate Shortland dupa un scenariu de Eric Pearson si are in rolurile principale Scarlett Johansson in rolul Natasha Romanoff / Black Widow alaturi de Florence Pugh, David Harbour, OT Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone si Rachel Weisz. Situat dupa evenimentele din Captain America: Civil War (2016), filmul o vede pe Romanoff fugand si fortata sa-si confrunte trecutul.

Captain America: The Winter Soldier - Capitanul America: Razboinicul iernii 


Captain America: The Winter Soldier este un film din 2014 cu supereroi bazat pepersonajul Marvel Comics Captain America, produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmului Captain America: The First Avenger (2011) si al noualea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Anthony si Joe Russo dintr-un scenariu realizat de echipa de scriitori formata din Christopher Markus si Stephen McFeely. Alaturi de Chris Evans in rolullui Steve Rogers / Capitanul AmericaScarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford si Samuel L. Jackson. In film, Capitanul America isi uneste fortele cu Black Widow (Johansson) si Falcon (Mackie) pentru a descoperi o conspiratie in cadrul agentiei de spionaj SHIELD in timp ce se confrunta cu un asasin misterios cunoscut sub numele de winter soldier (Stan). Unul dintre cele mai bune marvel filmek acesta trebuie vizionat neaparat.

Top filme si seriale in 2024 Te-ar putea interesa si: Top filme si seriale in 2024

Captain America: Civil War

Captain America: Civil War este un film american din 2016 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Captain America, produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmelor Captain America: The First Avenger (2011) si Captain America: The Winter Soldier (2014) si al 13-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Anthony si Joe Russo dintr-un scenariu realizat de echipa de scriitori formata din Christopher Markus si Stephen McFeely si il are in rolul principal pe Chris Evans, Steve Rogers / Capitanul America alaturi de o distributie care include Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt si Daniel Bruhl. In Captain America: Civil War, apare un dezacord cu privire la supravegherea internationala a Razbunatorilor care sparge echipa in doua factiuni opuse — una condusa de Steve Rogers si cealalta de Tony Stark (Downey).

Black Panther

Black Panther este un film din 2018 cu supereroi bazat pepersonajul Marvel Comics cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 18-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Ryan Coogler, care a scris scenariul impreuna cu Joe Robert Cole, si il are in distributie pe Chadwick Boseman in rolul T'Challa/Black Panther alaturi de Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker si Andy Serkis. In Black Panther, T'Challa este incoronat rege al Wakandei dupa moartea tatalui sau, dar este provocat de Killmonger (Iordania), care planuieste sa abandoneze politicile izolationiste ale tarii si sa inceapa o revolutie globala.

Thor


Thor este un film american din 2011 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Paramount Pictures, este al patrulea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). A fost regizat de Kenneth Branagh, scris de echipa de scriitori formata din Ashley Edward Miller si Zack Stentz impreuna cu Don Payne, si il are in rolul principal pe Chris Hemsworth, alaturi de Natalie Portman. Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo si Anthony Hopkins. Dupa ce a reaprins un razboi, Thor este alungat de pe Asgard pe Pamant, lipsit de puterile sale si de ciocanul sau Mjolnir. In timp ce fratele sau Loki (Hiddleston) comploteaza sa preia tronul Asgardian, Thor trebuie sa se dovedeasca demn.

Captain America: The First Avenger

Captain America: The First Avenger este un film american din 2011 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Captain America. Produs de Marvel Studios si distribuit de Paramount Pictures, este al cincilea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Joe Johnston, scris de Christopher Markus si Stephen McFeely, si ii are in distributie pe Chris Evans in rolul Steve Rogers / Capitanul America alaturi de Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell., Sebastian Stan, Dominic Cooper, Neal McDonough, Derek Luke si Stanley Tucci. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Steve Rogers, un om fragil, este transformat in super-soldat Capitanul America si trebuie sa opreasca Craniul Rosu (Tesere) sa foloseasca Tesseract ca sursa de energie pentru dominatia lumii.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok este un film din 2017 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Thor, produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea lui Thor (2011) si Thor: The Dark World (2013) si este al 17-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Taika Waititi dintr-un scenariu de Eric Pearson si echipa de scriitori formata din Craig Kyle si Christopher Yost, si il are pe Chris Hemsworth in roluri principale. Thor alaturi de Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo si Anthony Hopkins. In Thor: Ragnarok, Thor trebuie sa scape la timp de planeta extraterestra Sakaar pentru a-l salva pe Asgard de Hela (Blanchett) si sa scape de iminentul Ragnarok.

Top 100 Filme Si Seriale Turcesti Te-ar putea interesa si: Top 100 Filme Si Seriale Turcesti

Ant-Man and the Wasp - Omul Furnica si Viespea


Ant-Man and the Wasp este un film de supereroi din 2018 bazat pe Marvel Comics, cu personajele Scott Lang / Ant-Man si Hope Pym / Wasp. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea filmului Ant-Man (2015) si al 20-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul este regizat de Peyton Reed si scris de echipele de scenarii ale lui Chris McKenna si Erik Sommers si Paul Rudd., Andrew Barrer si Gabriel Ferrari. In film joaca Rudd in rolul Lang si Evangeline Lilly in rolul lui Hope van Dyne, alaturi de Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip "TI" Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne si Michael Douglas. In Ant-Man and the Wasp, perechea titulara lucreaza cu Hank Pym (Douglas) pentru a recupera Janet van Dyne (Pfeiffer) din taramul cuantic.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy este un film american de supereroi din 2014, bazat pe echipa de supereroi Marvel Comics cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 10-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Regizat de James Gunn, care a scris scenariul impreuna cu Nicole Perlman, filmul are o distributie care include Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel si Bradley Cooper in rolul Gardienilor titulari, impreuna cu Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close si Benicio del Toro. In film, Peter Quill si un grup de criminali extraterestri fug dupa ce au furat un artefact puternic.

Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever este un film american de supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Black Panther. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, acesta se doreste a fi continuarea filmului Black Panther (2018) si al 30-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul este regizat de Ryan Coogler, care a scris scenariul impreuna cu Joe Robert Cole, si ii are in distributie pe Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba, Dominique Thorne, Michaela Coel, Tenoch Huerta, Martin Freeman si Angela Bassett. In film, liderii Wakanda lupta pentru a-si proteja natiunea in urma mortii regelui T'Challa.

Doctor Strange


Doctor Strange in the Multiverse of Madness este un film de supereroi din 2022 bazat pe Marvel Comics, cu personajul Doctor Strange. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea filmului Doctor Strange (2016) si al 28-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Sam Raimi, scris de Michael Waldron, si il are in distributie pe Benedict Cumberbatch in rolul lui Stephen Strange, alaturi de Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor., Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg si Rachel McAdams. In film, Strange o protejeaza pe America Chavez (Gomez), un adolescent capabil sa calatoreasca in multivers, de la Wanda Maximoff (Olsen).

Thor: The Dark World - Thor: Intunericul

Thor: The Dark World este un film din 2013 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Thor, produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea lui Thor (2011) si al optulea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Alan Taylor dupa un scenariu de Christopher Yost si echipa de scriitori formata din Christopher Markus si Stephen McFeely. Are Chris Hemsworth in rolul lui Thor alaturi de Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander si Rene Russo. In film, Thor si Loki (Hiddleston) fac echipa pentru a salva Cele Noua Taramuri de Elfii Intunecati.

The Eternals 

Eternals este un film de supereroi din 2021 bazat perasa Marvel Comics cu acelasi nume. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 26-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul este regizat de Chloe Zhao, care a scris scenariul impreuna cu Patrick Burleigh, Ryan Firpo si Kaz Firpo. Are o distributie de ansamblu incluzand Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek si Angelina Jolie. In film, Eternals, fiinte extraterestre nemuritoare, ies din ascunsa dupa mii de ani pentru a proteja Pamantul de omologii lor antici, Deviantii.

Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024

Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Gardienii Galaxiei Vol. 2


Gardienii Galaxiei Vol. 2 este un film de supereroi din 2017 bazat pe echipa de supereroi Marvel Comics Guardians of the Galaxy, produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este continuarea filmului Guardians of the Galaxy (2014) si al 15-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Scris si regizat de James Gunn, filmul are o distributie de ansamblu cu Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Sylvester Stallone si Kurt Russell. In Gardienii Galaxiei Vol. 2, Gardienii calatoresc prin cosmos in timp ce il ajuta pe Peter Quill sa afle mai multe despre descendenta lui misterioasa.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Doctor Strange in Multiversul Nebuniei

Doctor Strange in the Multiverse of Madness este un film de supereroi din 2022 bazat pe Marvel Comics, cu personajul Doctor Strange. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este continuarea filmului Doctor Strange (2016) si al 28-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Sam Raimi, scris de Michael Waldron, si il are in distributie pe Benedict Cumberbatch in rolul lui Stephen Strange, alaturi de Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor., Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg si Rachel McAdams. In film, Strange o protejeaza pe America Chavez (Gomez), un adolescent capabil sa calatoreasca in multivers, de la Wanda Maximoff (Olsen).

Spider-Man: Far from Home - Omul-Paianjen: Departe de casa


Spider-Man: Far From Home este un film din 2019 cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Spider-Man, coprodus de Columbia Pictures si Marvel Studios si distribuit de Sony Pictures Releasing. Este continuarea lui Spider-Man: Homecoming (2017) si al 23-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Jon Watts, scris de Chris McKenna si Erik Sommers si il are in distributie pe Tom Holland in rolul lui Peter Parker / Spider-Man, alaturi de Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei si Jake Gyllenhaal. In film, Parker este recrutat de Nick Fury (Jackson) si Mysterio (Gyllenhaal) pentru a-i infrunta pe Elementali in timp ce se afla intr-o excursie scolara in Europa.

Venom

Venom este un film de supereroi din 2018 care prezinta personajul Marvel Comics cu acelasi nume, produs de Columbia Pictures in asociere cu Marvel si Tencent Pictures. Distribuit de Sony Pictures Releasing, este primul film din Universul Spider-Man (SSU) al Sony. Regizat de Ruben Fleischer, dintr-un scenariu de Jeff Pinkner, Scott Rosenberg si Kelly Marcel, ii are in distributie pe Tom Hardy in rolul lui Eddie Brock si Venom. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze si Reid Scott. In film, jurnalistul in lupta Brock dobandeste superputeri dupa ce a devenit gazda unui simbiot extraterestru, Venom, a carui specie intentioneaza sa invadeze Pamantul.

Ant-Man - Omul-Furnica

Ant-Man este un film din 2015, bazat pe personajele Marvel Comics cu acelasi nume: Scott Lang si Hank Pym. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 12-lea film din Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmul a fost regizat de Peyton Reed dupa un scenariu al echipelor de scriitori formate prin Edgar Wright si Joe Cornish si Adam McKay si Paul Rudd. In film joaca Rudd in rolul lui Scott Lang / Ant-Manalaturi de Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Pena, Tip "TI" Harris, Anthony Mackie, Wood Harris, Judy Greer, David Dastmalchian si Michael Douglas in rolul lui Hank Pym. In film, Lang trebuie sa ajute la apararea tehnologiei de micsorare a Ant-Man a lui Pym si sa puna la cale un furt cu ramificatii la nivel mondial.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top 20 filme Marvel de vizionat neaparat

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×