Lecții de stil pe care Kate Middleton ne-a învățat cu ținutele ei

Lecții de stil pe care Kate Middleton ne-a învățat cu ținutele ei

Și-a făcut prezența remarcată de-a lungul anilor de la măritișul ei în 2011, iar îmbrăcămintea sa – intotdeauna chiar și atunci când sunteti în competiție cu lumea reală – este desăvârșită. Stilul și ținuta lui Kate Middleton nu au nevoie de nicio prezentare, iar oamenii se inspiră din ea în fiecare zi. Kate aduce mereu un simț al stilului și al eleganței oricarei ținute pe care o poartă, indiferent dacă este ținută până la pămant sau îmbrăcată în cea mai aud ceva mai puțin adecvat pentru împrejurările de zi cu zi. Ea nu este numai un model de urmat când vine vorba de vestimentație, dar câteva dintre tendințele pe care le practică acum pot fi văzute peste tot în lume.

Prin urmare, ne-am gândit să examinăm mai de aproape toate lecțiile pe care Kate le-a învățat prin trendurile sale. De la trucuri de styling până la obiceiurile sale de îmbrăcăminte, acest articol oferă un instructaj clar despre cum să arăți ca și cum ai fi o regină pentru orice ocazie.

Lecții de stil pe care Kate Middleton ne-a învățat cu ținutele ei

  1. Combina-ți lucrurile asortate cu simplitate

Kate este maestrul în îmbrăcat ținuta clasică, transmisă în mod eficient prin trei piese majore: pantaloni / fuste / bluze. Ea adaugă adesea un blazer sau o pălărie pentru a adăuga acea dimensiune suplimentară și dramatică. Rochie + obiect din blană + perechea de șosete + incaltaminte de calitate sunt și ele un element. Acesta este principiul său de bază, iar oricare dintre noi ne poate lăsa inspirați de această tendință atemporală.  1. Strângeți diferențele

Atunci când vine vorba de îmbrăcat modele, Kate s-a asigurat întotdeauna că nu pare prea formală, necombând prea departe de îmbrăcămintea sa de bază. Dacă poartă o rochie, Kate știe cum s-o accesorizeze și cum să se asorteze cu ținuta ei. De exemplu, adesea se asortează la încălțăminte și ochelari de soare, astfel încât aceasta poate fi realizată de la culoare la textură.

  1. Faceți din blazerele o parte din ținută

Kate are o obsesie pentru blazerii de calitate, preferând în mod specific să poarte blazere țesute și să pună accentul pe țesătură. Orice blazer pe care îl poartă, stilizează ținuta ei și o face să pară potrivită pentru orice ocazie.

Ținute de mamă: Look-uri drăguțe care sunt perfecte pentru toamnă Te-ar putea interesa si: Ținute de mamă: Look-uri drăguțe care sunt perfecte pentru toamnă
  1. Îmbrăcați uniforme

Fără îndoială, Kate preferă hainele monocrome. Aceste ținute uniforme creează o imagine uniformă și liniștitoare. O poți alege pe oricare dintre culorile de bază - alb, negru, gri sau albastru - și o poți lua în sus prin adăugarea unor detalii interesante și a unor culori luminoase.

  1. Bucurați-vă de culorile viu

Kate nu se teme să poarte culori vii - de la vivid la luminoase. Culorile vesele aduc un plus de viață ținutelor sale, în special pentru anotimpurile mai întunecate. Alegeți o piesă marcantă în culori puternice - de la o rochie plisată în roz pastel sau chiar o vestă de flori - și veți fi pregătiți să străluciți!

Adăugați imprimeuri printr-o piesă

Kate a învățat cum să folosească imprimeurile pentru a-și personaliza ținutele sale. Acest lucru îi permite să adauge stil și culoare unei ținute monocrome sau simple. Aceste imprimeuri ar putea fi vizuinelor Scotland Yard, steagurilor colegiului sau florilor, toate adăugate la cele mai inalte niveluri de clasă și calitate.

Rămâneți în zona de comfort

Regina a învățat de asemenea lecția cum să își adauge stilul în îmbrăcămintea oficială. Deși Kate se va îmbrăca în culori și materiale mai diferite de ceea ce ar merge la prezentări oficiale, ea folosește întotdeauna naturale și recrea haine care sunt încă exclusiviste. Aceasta înseamnă că nu se va aventura în culori ascuțite sau sclipitoare.

Marcați silueta și exersați-vă masculinitatea

Kate folosește adesea ținute masculine pentru a-și evidenția anumite piese. Ea poartă adesea ținute de inspirație britanică sau chiar numite ca inspirație blazer, de exemplu. Unele ținute masculine îi permit să facă aluzie ușoară la stilul său și să-și marcheze încrederea în ținutele sale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Lecții de stil pe care Kate Middleton ne-a învățat cu ținutele ei

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×