Minciuni pe care ți le spui într-o relație sortită eșecului

Minciuni pe care ți le spui într-o relație sortită eșecului

Zi-mi ce-ți spui cu privire la relația pe care o ai ca să-ți spun cine ești. Și de ce e posibil ca legătura pe care o ai să fie sortită eșecului. Sau unui drum lung de frustrări, durere și timp pierdut. Te-am făcut curioasă?

Dacă vrei să ai relația pe care ți-o dorești și un motiv în plus pentru care să spui: Stop, mi-a ajuns! relației actuale, atunci citește articolul de mai jos. Aici ai explicate cele mai frecvente minciuni pe care ți le spui cu privire la relația cu partenerul care, contrar proiecțiilor tale, nu te va face niciodată fericită.

Minciuni frecvente pe care le ți le spui în relația actuală

Într-o relație de lungă durată pot apărea anumite tipare comportamentale care te frustrează. Sau conflicte cărora nu le înțelegi cauzele, dar de teamă că lucrurile nu ar mai funcționa, nu le discuți cu partenerul tău.

Din păcate, o relație disfuncțională nu poate avea un viitor. De aceea e recomandat să fii atentă la minciunile pe care ți le spui sau ți le-ai spus de-a lungul timpului și dacă mai poți schimba ceva sau e cazul să pui punct.Sigur se va schimba

Din păcate, dacă ți-a promis că se schimbă și că nu va mai face nimic din ce te rănește, însă te trezești peste puțin timp că situația care te-a deranjat se repetă, nu se va schimba. Nimic. Poate e greu de acceptat, însă trebuie să ții minte că faptele spun întotdeauna mai mult decât cuvintele.

Acest sigur se va schimba se poate ramifica în...

Este doar o fază

Când partenerul tău se comportă ciudat de ceva timp, promite că se schimbă sau se distanțează de tine, poate fi tentant să crezi că este doar o fază prin care trece și că totul va fi bine în curând.

Activitatea din dormitor nu mai este sus din niciun punct de vedere, chiar dacă a citit păreri Pro V sau s-a documentat cu privire la păreri Herbal V?

Clasament: 10 tari care fac cel mai mult sex Te-ar putea interesa si: Clasament: 10 tari care fac cel mai mult sex

Care e soluția?

În loc să ignori semnalele și să-ți ignori intuiția, discută cu partenerul tău despre ce simți. Sunt șanse ca el să nu considere că trece printr-o fază. Poate chiar nu-și mai dorește să fie într-o relație, însă nu știe cum să-ți spună. Sau pot exista alte probleme pe care tu nu le cunoști. Dialogul este cheia.

Nu contează ce-a făcut, important e că mă iubește

Partenerul tău face ceva ce te deranjează sau nu-ți place, iar tu, ca să eviți conflictul, spui că nu contează ce-a făcut, important e că ține la mine? Gândește-te de două ori. Mai ales în cazul în care comportamentele lui se repetă.

Un om care te iubește, te respectă și te apreciază nu te rănește niciodată intenționat.

Dacă i-ai spus de mai multe ori că te deranjează anumite lucruri, iar el nu vrea să schimbe nimic, știi ce înseamnă.

Nu e vina lui

Îți spui mereu că nu e vina lui pentru că se comportă cum se comportă din cauza faptului că are un istoric traumatic? Că familia lui nu l-a iubit și că nu a fost niciodată ascultat cu adevărat? Într-adevăr, nu e vina lui că a avut o familie imperfectă, însă este responsabilitatea lui să lucreze la traumele care-i determină comportamentele neplăcute.

Cu deschidere și voință, această problemă se poate rezolva cu ajutorul unui terapeut de cuplu.

Ai încercat această variantă și partenerul tău a spus nu? Dacă el a luat o decizie, atunci ia și tu o decizie.

În concluzie, e mai mult decât important să-ți exprimi nevoile și să discuți direct cu partenerul tău, fără să lași loc de interpretări.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Minciuni pe care ți le spui într-o relație sortită eșecului

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×