Supercazino.ro: Cu ce jocuri trebuie să începi la cazinou

Supercazino.ro: Cu ce jocuri trebuie să începi la cazinou

Faptul de a învăța lucrurile de bază la cazinoul online poate fi foarte ușor. Chiar dacă toate par foarte grele și foarte multe la început, după ce te obișnuiești îți vor intra în mână. Totuși, este important să te axezi pe jocurile corespunzătoare ca începător pentru ca lucrurile să fie cât mai simplu de înțeles. Unele jocuri s-ar putea să ți se pară mai simple ca altele, însă îți voi prezenta în continuarea acestui articol câteva cu care ai putea să începi. De asemenea, o să găsești multe cazinouri Visa România pentru a depune cu ușurință banii.

Sloturi

Sloturile sunt de departe cele mai simple jocuri de la cazino. După cum arată și statisticile, sloturile deja sunt foarte populare și continuă să fie tot mai populare în fiecare an. Sloturile au o popularitate atât de mare în rândul jucătorilor din cauză că nu ai nevoie de prea multe cunoștințe pentru a le juca. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi banii, să apeși pe un buton și să aștepți rezultatul.

Poți chiar să faci mai mult decât atât și să începi să înveți despre multiplicatori, runde bonus sau alte informații generale despre sloturi. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești un cazino online de încredere, dar și un joc de sloturi ce îți oferă o șansă de câștig cel puțin decentă. Această șansă se exprimă în procentaje și arată câți bani vei recupera din suma pe care ai depus-o tu. Spre exemplu, dacă joci 100 de dolari și un slot are o șansă de câștig de 96% acest lucru înseamnă că pentru fiecare 100 de dolari pariați vei primi înapoi 96.Ruletă

Aproximativ aceeași poveste ca la sloturi se aplică și la ruletă, întrucât nu există o strategie anume care să te ajute să câștigi în mod direct. În funcție de versiunea pe care joci, ruleta poate avea 37 sau 38 de locuri pe care poate ateriza bila. Aceste locuri sunt numerotate de la 0 la 36, ruleta americană având încă un 0 în plus. Fiecare număr are o șansă egală de a fi extras runda următoare, de aceea tu va trebui să alegi pe ce număr îți plasezi pariul și să aștepți rezultatul.

Dacă vei paria pe culori, adică pe negru sau pe roșu vei avea o șansă mult mai mare de câștig, întrucât există o șansă de 50% să nimerești culoarea aleasă de tine. Astfel, avantajul pe care îl are cazinoul împotriva ta va fi minim. Ruleta este un joc foarte simplu atât de jucat, cât și de înțeles, motiv pentru care este ideal pentru jucătorii începători.

Baccarat

Baccarat-ul este un joc destul de neglijat de jucătorii noi, întrucât aceștia cred că ai nevoie de multă experiență pentru a știi cum se joacă. Realitatea este însă că Baccarat-ul este cel mai simplu joc de cărți de la cazino. Atât dealer-ul, cât și tu veți primi câte două cărți. Cărțile de la 2 la 9 au valoarea scrisă pe ele, în timp ce cărțile de 10 și mai mari au valoarea 0. Așii valorează un punct. Fiecare mână valorează cât cele 2 cărți primite. Dacă este peste 10, atunci din suma totală se scade 10. De exemplu, un 6 și un 7 valorează 3, nu 13. Tu pariezi dacă dealerul sau jucătorul, adică tu, ai cărțile mai mari. În principal la asta se rezumă tot jocul de Baccarat. Baccarat-ul este un joc special întrucât este singurul joc la care poți paria pe dealer și tu să câștigi premiul.

Generatorul de numere aleatorii din aparatele de joc – tot ce trebuie să ştii! Te-ar putea interesa si: Generatorul de numere aleatorii din aparatele de joc – tot ce trebuie să ştii!

Sic Bo

Sic Bo este un joc destul de simplu care se bazează foarte mult pe șansă. Ai un tabel pe care vei paria cu diferite variații ale zarurilor și îți vei plasa pariurile în funcție de acestea. Jocul are în componența sa 3 zaruri. Rezultatul zarurilor îți va da și rezultatul rundei, iar tu vei fi plătit în funcție de suma pe care ai pariat-o dacă ai ghicit numerele corect și le vei pierde dacă nu le-ai nimerit.

Din nou, acest joc este unul foarte bun pentru începători întrucât nu necesită cunoașterea unei strategii dinainte și nu poți face nimic ca să influențezi jocul. Tot ceea ce se întâmplă în joc se bazează pe numerele de pe zar, numere pe care nimeni nu le poate prezice. Așadar, este important să încerci să îți plasezi pariurile atunci când consideri că este o șansă destul de mare să nimerești numerele pe care tu le-ai ales.

Bingo, Keno sau loterii virtuale

Dacă vorbim despre simplicitatea jocului, toate cele 3 sunt la fel de simple. Însă întrebarea este dacă se merită ca un jucător nou să joace la acestea. Adevărul este că, șansa de a câștiga la astfel de jocuri este destul de mică. Implicarea jucătorului este minimă la aceste extrageri. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi un bilet și să aștepți ca rezultatele să fie extrase.

Blackjack

Nu în ultimul rând, Blackjack-ul pare cel mai tentant pentru un jucător nou. Dacă reușești să înveți strategiile corecte la Blackjack poți să reduci atât de mult șansa cazinoului de câștig de până la 0.5%. Partea cea mai interesantă la Blackjack este cum te poți folosi de puțină experiență în combinație cu intuiția și cu simțul propriu pentru a lua deciziile.

Într-adevăr, nu poți face nimic ca să schimbi rezultatul final, însă poți plasa pariurile în așa fel încât să fie în favoarea ta. În orice caz, masa de Blackjack o să fie mereu plină la cazinouri și merită să încerci și tu să joci la aceasta.

Concluzie

În cazul în care ești un începător la cazino și nu știi cu ce jocuri să începi, ai putea încerca jocurile pe care le-am enumerat în acest articol. Atât sloturile, ruleta, Baccarat-ul, Sic Bo și loteriile atât fizice, cât și virtuale nu necesită deloc cunoștințe pentru a putea fi jucate. Blackjack-ul este singurul joc care necesită timp și cunoștințe pentru a putea fi jucat la un nivel avansat. Restul pot să fie jucate chiar și cu zero experiență.

 


Ce nota merita acest Articol:
Marius

Marius - Bucuresti, 30 ani

Am terminat Facultatea de Informatica in Bucuresti, si am continuat sa ma specializez in domeniul IT urmand si un Master pe acest profil. Cel mai mult imi place sa invat lucruri noi si sa fiu mereu in pas cu noile tehnologii in acest domeniu. Hobby-urile mele sunt baschetul, plimbarile in natura. In momentul de fata, sunt specialist IT, si incerc sa aprofundez pe cat de mult posibil acest domeniu, fiind in permanenta informat, pentru a deveni un profesionist. 

Nu sunt Comentarii la Supercazino.ro: Cu ce jocuri trebuie să începi la cazinou

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×