Will Smith: De la rapper la superstarul de la Hollywood

Will Smith: De la rapper la superstarul de la Hollywood

Will Smith este una dintre cele mai cunoscute nume din industria filmului. El a debutat ca un artist muzical rap, cu un duet împreună cu DJ Jazzy Jeff, iar succesul uriaş al acestuia l-a propulsat într-o carieră din care a ieșit ca un actor, producător și antreprenor de succes, care a sfârșit prin a-i aduce numeroase premii și titulaturi de excelență.

Will Smith s-a născut pe data de 25 septembrie 1968, în Philadelphia, Pennsylvania, fiind fiul lui Caroline și Willard Smith Sr. El a crescut în West Philadelphia, în sânul unei familii creștine al cărei tată a fost înlocuitor de provizii și mama lucra într-un birou pentru taxe. Smith a constatat, la o vârstă fragedă, că hobby-urile sale, cum ar fi raportarea și boxul, puteau fi oportunități reale de a face bani. După liceu, Smith a început să lanseze melodii rap și a publicat albume cu succes ridicate sub pseudonimul „The Fresh Prince”.

A Imbracat Maketul lui Fresh Prince și a Intrat pe Marea Ecran

Cariera sa în muzică a crescut repede în anii 1980 și 1990, iar Smith a început să joace în filme și show-uri de televiziune în aceeași perioadă. În anii 80, el a primit un rol în sitcomul NBC, „The Fresh Prince of Bel-Air”, el a preluat rolul unui adolescent din Philadelphia care se mută la california, la tatăl său vitreg, Philip Banks. Show-ul s-a bucurat de un succes masiv, făcându-l pe Smith să devină star imediat după ce-l-a imbrăcat uniforma Fresh Prince.Smith si-a folosit poziția sa ca o platformă pentru cariera sa ca actor de film și au urmat roluri pentru filme precum "Six Degrees of Separation", „Bad Boys”, și „Independence Day”, care au devenit filme de succes în box-office. Smith a continuat să joace roluri în filme cu bugete mari precum "Men in Black", "Ali" și "The Pursuit of Happyness". Smith a apărut în mai mult de 40 de filme, toate fiind foarte bine primite de critici.

Cariera sa Cea mai Producătoare de Venituri și Premiile Sale

Devenit unul dintre cei mai bogați actori din lume, Smith a fost nominalizat la numeroase premii, cum ar fi Globurile de Aur, BAFTA și Oscar, alegând de-a lungul ultimilor douăzeci de ani să se concentreze pe producția și imaginea pe marele ecran.

De-a lungul anilor, Smith si-a detașat cariera sa ca producție de venituri, iar compania sa de producție, Overbrook Entertainment, a fost responsabilă pentru a produce mai mult de 30 de proiecte de film, mii de episoade de televiziune și muzica pentru mai multe filme. Smith a primit premiul Stanley Kramer, letric Award pentru contribuția sa artistică, precum și Premiul Donostia și premiul Laureus pentru contribuția sa la industria filmului.

Jacob Elordi: De la viața liniștită la Hollywood-ul agitat Te-ar putea interesa si: Jacob Elordi: De la viața liniștită la Hollywood-ul agitat

Aventuri captivante și Succesele din Antreprenoriat

Will Smith a fost de asemenea una dintre primele vedete care s-au îndreptat către antreprenoriat și a investit în propria lui linie de îmbrăcăminte, numită „Bel Air Athletics”. El a început brandul în 2011 și a dezvoltat o colecție mixtă, cu producție de îmbrăcăminte în fabrica din Los Angeles.

De asemenea, Smith a fondat o companie de media digitală, numită "Dreamers". Compania se concentrează pe a sprijini și a inspira tinerii antreprenori și în prezent are afaceri la scară mondială.

De asemenea, Smith și-a luat aventuri cu colegul său, exceptând expedițiile Sale extrem de populare pe YouTube. Vlog-urile sale sunt urmărite de milioane de vizitatori în întreaga lume, ceea ce dovedește cât de mult direct Smith are influența asupra publicului.

Will Smith Nu Se Opreste Aici

În ceea ce privește cariera sa în muzică, Smith a publicat mai multe melodii și a lansat pe piață albume în anul 2005, intitulate „Lost and Found”. Acesta a păstrat cariera sa ca producător, având schimburi de replici cu celebrități și artiști, precum Jaden Smith și Nicky Jam.

În anul 2018, Smith și-a luat un rol nominal în filmul Animat „spies in The Disguise” și a filmat rolul lui Genie într-o adaptare live action pentru clasicul Disney „Aladã”. Recent, Smith s-a alăturat campaniei BeGreat de la Philadelphia, care se concentrează pe fondarea unei lumi mai bune.

Will Smith este o aspirație pentru cei care vor să profite din plin de toate oportunitățile și talentele lor, transformându-le într-o carieră de succes și recunoaștere. El a reușit să construiască cariera sa de la un artist rap, la unul dintre cei mai cunoscuți actori și producători de film de la Hollywood, în același timp, încercând să inspire oamenii prin diverse proiecte de caritate și inițiative antreprenoriale. Geniul și abilitatea sa de a-și urma visul o fac o inspirație pentru toți cei care vor să-și urmeze visele și să construiasca o carieră de succes.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Will Smith: De la rapper la superstarul de la Hollywood

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×