Bridgerton sezonul 3: Tot ce trebuie să știi

Bridgerton sezonul 3: Tot ce trebuie să știi

Sezonul 3 al serialului primului sezon, Bridgerton este mai aproape ca niciodată și doritorii de a afla mai multe despre acest sezon se înmulțesc. Serie de pe Netflix, produsă de Shonda Rhimes, Bridgerton a provocat o adevărată furtună în online după ce a avut premiera pe 25 decembrie.

Dar ce avem de așteptat de la cel de-al treilea sezon? Și când credeți că va fi lansat? Iată tot ceea ce trebuie să știți despre sezonul 3 al serialului Bridgerton.

Ce putem aștepta să vedem în Sezonul 3 al lui Bridgerton

Sezonul 3 al serialului Bridgerton provoacă entuziasmul fanilor. Mai întâi, trebuie să luăm în considerare că sezonul 3 va fi bazat pe romanul al patrulea al seriei de cărți povestite de Julia Quinn. Acestea sunt numite ​​An Heavenly Devil și spune povestea tânărului Colin Bridgerton, fratele și ajutorul lui Benedict Bridgerton.

Astfel, vom avea parte de un nou cuplu romantic care se va îndrăgosti în sezonul 3 al lui Bridgerton. Acest nou cuplu va fi compus din Colin Bridgerton și Penelope Featherington, singura fiică a adulților Featherington. Vom vedea cum cei doi trec prin aventurile dragostei și cum va fi transformată relația lor atunci când ambii protagonisti vor fi puși în fața nenumăratelor provocări ale acestei tramei.Motivul pentru care sezonul 3 al lui Bridgerton se amână și când va fi lansat

Fanii din toată lumea se bucură enorm știind că sezonul 3 al lui Bridgerton se pregătește. Așa că mulți se întreabă când va fi lansat în sfârșit sezonul 3.

Totuși, producătorii au confirmat că sezonul 3 este încă în proces de dezvoltare și că momentan este prea devreme să se poată face estimări legitime privind data sau chiar anul de lansare.

Regizorul Chris Van Dusen a declarat și el că este încă prea devreme să se poată face o estimare mai exactă. El a spus că pentru a putea lansa sezonul 3 al lui Bridgerton există încă mulți pași de urmat și că au apărut întârzieri legate de pandemie, dar nu crede că aceasta va influența foarte mult data de lansare.

Aspecte noi și interesante care au fost aduse pentru sezonul 3

Majoritatea actorilor principali ne întoarcem pentru a juca pentru Sezonul 3 al lui Bridgerton deoarece sezonul 1 și 2 au dovedit a fi un mare succes.

Tot ce trebuie să știi despre călătoriile în Alaska Te-ar putea interesa si: Tot ce trebuie să știi despre călătoriile în Alaska

Actrița franceză, Simona Brown, se va alătura echipei de actori ca și actriță principală în sezonul 3, interpretând personajul Penelope Featherington, cel cu care Colin se îndrăgostește.

De asemenea, Juliette-Olivia Lawless, actriță tânără de 15 ani, se alătură echipei pentru a interpreta rolul Printesei Marina, uneia dintre rudele și cumnatele lui Daphne Bridgerton.

Clinton McIver și Nathaniel Gleed se alătură de asemenea echipei, în timp ce Luke Thompson a dezvăluit că va interpreta un nou personaj numit Jack Featherington, un personaj inteligent și charizmatic.

Alte elemente interesante despre Sezonul 3 al lui Bridgerton și ce urmează

Deși nu știm încă când va veni sezonul 3, se anunță că va exista o abordare diferită pentru sezonul 3 în raport cu precedentele două sezoane ale Bridgerton. Van Dusen a declarat de asemenea că sezonul 3 al serialul va fi un următorul pas și un drum nou spre universul creat de autorul cărții.

De asemenea, Van Dusen l-a numit pe Eliza Butterworth ca fiind o principală actriță pentru sezonul 3 deoarece persoana sa va fi foarte importantă pentru istoria pe care o vor trăi Colin și Penelope.

În plus, există și o relație specială între Eliza și Penelope care va avea un efect profund asupra evoluției lor, atât din punct de vedere intelectual cât și emoțional.

Se va întâmpla același lucru și cu relația dintre Colin și Regele George (Adjoa Andoh). Acesta din urmă ar trebui să aibă un rol mai important în Sezonul 3, ceea ce ar putea duce la o evoluție interesantă pe măsură ce relația lor se va profunda.

Cu toate aceste personaje reinventate și incitante elemente noi intrate, poate fi ușor de înțeles de ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare Sezonul 3 al lui Bridgerton.

Sezonul 3 al lui Bridgerton va fi cu siguranță cel mai interesant și plin de acțiune sezon din serial. Fanii sunt înfrigurați atunci când vine vorba de ceea ce se va întâmpla în acest an nou și de ce cuplu urmează să se îndrăgostească.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Bridgerton sezonul 3: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×