Ce jocuri de cazino ți se potrivesc, în funcție de zodie

Ce jocuri de cazino ți se potrivesc, în funcție de zodie

În funcție de zodie, s-au făcut diverse studii care au demonstrat ce jocuri de cazino ți se potrivesc mai bine.

Rezultatele studiilor au fost următoarele:

1. Berbec - Cei aflați în această zodie sunt oameni cu multă pasiune, cărora le plac riscurile. Pentru ei, cele mai indicate jocuri ar fi Craps și ruletă online. Firi competitive, berbecii se pot distra în timp ce își asumă riscuri.

2. Taur - Se potrivesc la fix cu un joc în care ai nevoie de mult calm și stăpânire de sine, astfel că pokerul este recomandat pentru nativii din această zodie. De asemenea, taurii sunt în general norocoși, astfel că se pot distra și la sloturi online, mai ales că oferta este impresionantă.

3. Gemeni - Nativii din această zodie au trăsături complexe: pot fi emotivi și indiferenți, dar și amuzanți și serioși în același timp. Tocmai acest lucru îi face potriviți pentru mai multe jocuri de cazino , cele mai indicate fiind ruletă sau poker. Mai ales la poker îți poți influența adversarii prin starea ta de spirit și prin deciziile pe care le ei. În timp ce ruleta este un joc care va scoate la suprafață spiritul competitiv din gemeni.4. Rac - Sunt percepuți ca fiind suflete spirituale și nativii din această zodie aparțin semnelor de apă. Așadar, racii își pot folosi abilitățile intuitive pentru a alege și câștiga la Keno, un joc cu numere, în care talentele ascunse ale lor pot ieși la iveală.

5. Leu - Nativii din această zodie au o personalitate îndrăzneață și pasională. Au un foc interior aparte și se crede că 1, 4 și 9 sunt numerele lor norocoase. Pentru lei, un joc recomandat este Texas Hold'em Poker, care are milioane de fani în întreaga lume. De asemenea, alt joc pe care leii îl pot încerca este Money Slot.

6. Fecioară - Perfecționiști din fire, cei născuți în zodia fecioară au spiritul competitiv în ADN și nu le place să piardă. Fecioarele sunt atente la detalii, astfel că jocurile potrivite pentru nativi sunt blackjack și poker. Și aici trebuie să fii atent la orice mișcare pentru a luat deciziile perfecte.

Previziunile cartilor de tarot pentru fiecare zodie, in luna martie Te-ar putea interesa si: Previziunile cartilor de tarot pentru fiecare zodie, in luna martie

7. Balanță - Curioși din fire, nativii acestei zodii își pot încerca norocul la orice joc. Lor le este recomandat să încerce chiar și sloturile cu jackpot progresiv deoarece se crede că reprezintă o oportunitate pentru ei.

8. Scorpion - Nativilor din această zodie nu le place să piardă și fac totul pentru a ieși învingători din orice situație, fiind destul de impulsivi. Pentru scorpioni, un joc recomandat este blackjack, mai ales că se potrivește cu abilitățile lor intelectuale.

9. Săgetător - Adoră situațiile provocatoare și să își folosească intelectul. Mereu însetați de cunoaștere și de experiențe noi, nativii din săgetător pot încerca jocul Baccarat, un joc care are o istorie bogată și reguli simple.

10. Capricorn - O zodie plină de determinare și pasiune, astfel că pentru nativii din Capricorn sunt indicate pariurile sportive, mai ales că nativilor le place să încerce să anticipeze viitorul.

11. Vărsător - Sloturile sunt jocurile recomandate pentru vărsători deoarece nativii acestei zodii sunt foarte buni în a lua decizii rapide. Mai mult, sunt firi independente.

12. Pești - Pokerul este recomandat pentru nativii acestei zodii, deoarece este un joc distractiv care implică riscuri. În plus, peștii sunt visători și ambițioși, ceea ce îi face potriviți pentru jocul de poker.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ce jocuri de cazino ți se potrivesc, în funcție de zodie

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×