Evoluția stilului Victoria și David Beckham

Evoluția stilului Victoria și David Beckham

Victoria și David Beckham au devenit cu ușurință două dintre cele mai recunoscute și cele mai apreciate nume din lumea modei de și-au lansat propriul brand de modă. Împreună, cei doi soți au creat produse accesibile, stiluri crescând în popularitate și se potrivesc stilului lor evoluat. Ei se străduiesc să ofere celor mai bune produse și îmbrăcăminte de cea mai înaltă calitate. Scopul lor este să respire noul stil și să ofere oamenilor posibilitatea de a-și achiziționa produse care le reflecte stilul de viață și gustul. În acest articol, vom discuta despre evoluția stilului Victoria și David Beckham și despre modul în care produsele lor au devenit populare în ultimii ani.

Cuplul celebritate, Victoria și David Beckham, a pierdut puțin pe drum când a venit vorba de modă. Știți ambii încă îmbrăcați cu pasiune în numeroasele lor apariții și evenimentele pe care le-au prezentat de-a lungul anilor. Stilul îmbietor și atemporal al lor a sărit peste toate micile clișee moda și au adoptat o abordare avangardistă a vieții prin modă. Prin anii, modă lor a evoluat constanta, de la îmbrăcămintea destul de clasică th souped-up, stilul urban modern. Cuplul Shaw ons și-a împărțit și experiența lor de modă și-a început propria linie de îmbrăcăminte pentru a le oferi produsele și stilul care reflectă alegerea lor modernă.Cum s-a lansat brandul?

Pentru a fi mai clari cu privire la motivul pentru care au ales să lanseze propriul concept de moda, Victoria și David Beckham au oferit următoarea declarație:, " Am reluat această călătorie a modei până am ajuns la punctul în care am vrut să create un brand care amintește că moda poate fi atât despre pragmatism, cât și despre creativitate. Acest lucru a declanșat acțiunea de a alege materiale de înaltă calitate și de a crea produse care vor îmbină perfect stilul urban cu gustul nostru. ” Cu toate acestea, conceptul de modă Victoria și David Beckham nu s-a limitat la lansarea brandului lor de modă. Ei au fost de asemenea implicați în alegerea produselor și design-ului lor, pentru a se asigura că produsele oferite reflectă stilul lor evoluat.

Compleuri și produse

Brandul Victoria și David Beckham oferă o gamă variată de produse și meciuri, precum și piese individuale care se potrivesc îmbrăcămintei. Principalele produse oferite de ei includ:

Istoria stilului punk: moda, haos si anarhie Te-ar putea interesa si: Istoria stilului punk: moda, haos si anarhie

• Îmbrăcăminte casual: Victoria și David Beckham au oferit unele dintre cele mai cool și cele mai moderne piese casual care sunt modele monopul. Acestea provin din produse scandinave și sunt unice pentru că oferă o combinație între linii curate și un model complet relaxat.

• Îmbrăcăminte Business: Acestea sunt produse destinate celor care au nevoie de îmbrăcăminte pentru birou și sezoniere. Victoria și David Beckham ating un echilibru perfect între stilul clasic și modernisat pentru a satisface nevoile celor mai exigenți clienți.

• Îmbrăcăminte și accesorii de noapte: Victoria și David Beckham au oferit clienților produse de seară, cum ar fi rochii și costume, precum și o varietate de accesorii cum ar fi cravate, șosete, genti, curele si caciuli.

• Accesorii sportive: Pentru cei dornici de a face mișcare și a se distra, Victoria și David Beckham oferă produse sportive pentru a le asigura că nu se vor simti niciodată neîmbrăcați. Acestea includ tricouri, pantaloni scurți, saci și încălțăminte.

Declinul stilului

Cu toate promisiunea de a aduce un stil și produse de calitate în industria modei, stilul Victoria și David Beckham a fost tălăzuț în ultimii ani. Este oarecum contradictoriu, deoarece pe măsură ce îmbunătățeau îmbrăcămintea și alegeau tendințele, clientele s-au îndepărtat. Această cifră s-a simțit și de cealaltă parte a spectrului, oamenii găsesc prea multe opțiuni când vine vorba de modem, astfel încât să beneficieze și de o economie mai mare. Fashion se schimbă și evoluează rapid și, din păcate, linia de modă Victoria și David Beckham nu a reușit să se ridice la nivelul schimbărilor. Datorită lipsa de înnoire și a produselor de calitate proastă, cu multe modele au decăzut în popularitate.

Odată cu declinea lor, Victoria și David Beckham s-au gândit să creeze o revigorare a imaginei lor și să-și lanseze propriul lor brand de modă. Întreaga idee a brandului lor de modă a fost să ofere clientilor o gamă de produse care se potrivesc cu un stil de viață modern.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Evoluția stilului Victoria și David Beckham

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×