Metalurgiei Park Residence – 10000 de apartamente noi, intr-o zona aflata in continua dezvoltare

Metalurgiei Park Residence – 10000 de apartamente noi, intr-o zona aflata in continua dezvoltare

Vrei sa iti cumperi un apartament nou in Bucuresti?  Poti lua in considerare una dintre cele mai mari investitii imobiliare din Romania: Metalurgiei Park Residence. Acest proiect, inceput in anul 2016, reprezinta un ansamblu de locuinte moderne si atractive, care a reusit deja sa livreze 5000 de apartamente si sa se angajeze in construirea altor 5000 in cadrul celei de-a doua faze.

Ce face Metalurgiei Park Residence sa fie deosebit?

Metalurgiei Park Residence este un proiect imobiliar amplu, compus din mai multe cartiere fermecatoare si distincte. Fiecare cartier, precum Viva Residence, Brown Residence, Galaxy Residence, Primera Residence, Athos Residence, Cavar Residence si multe alte ansambluri rezidentiale, are o personalitate proprie si ofera o varietate de optiuni locative pentru toate gusturile.

Toate proiectele rezidentiale din Metalurgiei Park Residence formeaza primul parc rezidential din Romania, ingloband o multime de avantaje.

Imagineaza-ti un spatiu generos, intins pe nu mai putin de 50 de hectare, care te intampina cu spatii verzi, aer proaspat, magazine, locuri de joaca pentru copii, restaurante, magazine si tot ceea ce ai nevoie pentru o viata de zi cu zi cat se poate de linistita. Aici vei gasi un echilibru perfect intre viata urbana agitata si linistea naturii. Este locul unde poti sa te relaxezi in voie si sa te bucuri de confortul caminului tau.Partea buna este ca apartamentele moderne construite in proiectele din Metalurgiei nu sunt doar un vis inaccesibil. Dezvoltatorii acestui proiect au inteles importanta accesibilitatii si au stabilit preturi atractive, adaptate la diferitele nevoi si bugete ale potentialilor cumparatori. Oricine poate gasi aici un camin ideal, fara a-si depasi limitele financiare.

Metalurgiei Park Residence nu doar ca iti ofera un camin confortabil, ci si o comunitate bine conectata si functionala. Beneficiezi de o infrastructura rutiera bine pusa la punct, care faciliteaza accesul rapid si facil catre oricare destinatie din oras. In plus, vei gasi magazine si supermarket-uri in apropiere, astfel incat sa nu-ti lipseasca niciodata nimic din ceea ce ai nevoie pentru un stil de viata modern si comod.

Vezi care sunt cele mai noi modele de paturi matrimoniale din care poti alege pentru amenajarea dormitorului tau Te-ar putea interesa si: Vezi care sunt cele mai noi modele de paturi matrimoniale din care poti alege pentru amenajarea dormitorului tau

Metalurgiei Park Residence si Conceptul Orasului de 15 Minute

Unul dintre elementele care fac ca Metalurgiei Park Residence sa fie deosebit este faptul ca este conceput pe baza conceptului revolutionar al orasului de 15 minute. Ce inseamna acest lucru? In esenta, acest concept se refera la crearea unui mediu urban in care toate nevoile esentiale pot fi satisfacute la o distanta de maximum 15 minute de mers pe jos sau cu bicicleta. Astfel, locuitorii Metalurgiei Park Residence au acces rapid si usor la locurile de munca, scoli, gradinite, magazine, parcuri si alte facilitati importante, fara a avea nevoie de masini.

Achizitia unui apartament – proces simplu si rapid

Dezvoltatorii Metalurgiei Park Residence inteleg cat de importanta este achizitionarea unui apartament si asigura o experienta fara probleme, atat in ceea ce priveste achizitia, cat si in ceea ce priveste amenajarile utlerioare. Colaborarile dezvoltatorilor cu divizia financiara Credit24h, care te poate ajuta sa obtii un imprumut in conditii avantajoase sau cu Avalon Romania Building Industry (Divizia tehnica de materiale de constructii si amenajari), cu ajutorul careia iti poti amenaja casa, fac procesul achizitiei extrem de simplu.

Metalurgiei Park Residence este, asadar,  un proiect imobiliar de exceptie, care a reusit sa ofere o solutie accesibila si moderna pentru cei care cauta noi camine in Romania. Daca vrei sa locuiesti intr-o comunitate moderna in Bucuresti, fara a investi sume foarte mari de bani, este cea mai echilibrata optiune pe care o ai la indemana.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Metalurgiei Park Residence – 10000 de apartamente noi, intr-o zona aflata in continua dezvoltare

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×