Ținute elegante de drumeție

Ținute elegante de drumeție

Ținutele de drumeție sunt momentele perfecte pentru combinarea unor piese deosebite de îmbrăcăminte cu iz de aventură. Totuși, nu te lăsa făcut pradă iluziilor că eşti prin pădure – ai nevoie de un look care să te mențină confortabil, să te protejeze împotriva vremii, să fie stylish şi durabil. De aceea, este important să asociezi ținuta elegantă pentru drumeții cu un look cool și modern.

Iată 5 piese unice de îmbrăcăminte pe care le poți asocia creând o ținută elegantă de drumeție:

1 Geaca de vânt și ploaie

Una dintre cele mai esenţiale piese pe care orice drumeţ ar trebui să şi le asocieze în ținuta de drumeţie este o geacă de vânt şi ploaie. Acest tip de geacă nu numai că are un look cool, dar reprezintă şi un adevarat factor de protejare împotriva vremii nefavorabile. Există o multitudine de modele deosebite disponibile – de la geacă impermeabilă compactă, mildew resistant jacket până la geacă Montane, căptuşită cu blană. Pentru o ținută drăguță de drumeție, opteză pentru nuante neutre precum antracit, verde închis, maro sau chiar negru.2 Pantaloni lejeri

Pentru o flexibilitate sporită, pantalonii lejeri sunt esenţiali într-o ținută de drumeţie. Duminica scurte sunt o piesă în tendinţe în ultimul timp, cu toate că nu sunt scurți pe picior și nu trebuie să le umpli cu un sacou sau o haină. Modelul de pantaloni de drumeție poate fi generic, ceea ce înseamnă că pantalonii pot fi purtați înconjurați de următoarele: tricou cu manșete, sosete albe și bocanci. O alternativă tipică sezonului de toamnă sunt nuanţele reci, precum gri, albastru şi altele.

3 Haine de protecție

Ținuta de drumeţie nu este una completă dacă lipsesc hainele de protecție, deoarece acestea sunt esenţiale în lupta împotriva vremii neplăcute. Pentru drumeția autunnală, alege un pulover de lână merinos, care să fie atât functionala, cât și un aspect interesant, cum ar fi un pulover de lână în nuanţele antracit sau maro, căptuşit într-o față cu blană sau piele.

Ținute casual pentru toamnă Te-ar putea interesa si: Ținute casual pentru toamnă

4 Bocanci

Indiferent de utilizare, bocancii sunt o piesă esențială folosită dintotdeauna în drumeție. Deoarece în zonele muntoase pe care trebuie sa le parcurgi pentru a ajunge la destinaţia propusă sunt prezente jgheaburi, zone înghețate, nămol şi noroi, bocancii vor duce la finalul drumeției adesea acoperiţi de noroi sau mizerie. Pentru un look elegant, alege o pereche de bocancii care să se combine cu pantofii tăi preferați – însă cei mai adecvați sunt lacuri în culori deschise, fiind mai ușor de întreținut.

5 Pinteni şi accesorii

Pentru punctarea unei ținute de drumeție, nu-ți lipseşte un set de accesorii precum pintenii, haine cu umărul gol, căciuli, etc. Acestea completează perfect ținuta cu un aspect outdoorsy cool, dar în același timp elegant. În plus, sunt un must have pentru zonele cu temperaturi extreme deoarece pot servi ca o ultimă barieră împotriva vântului rece. Fabrica de bakemono oferă o variabilă mare de modele colorate şi cool pe care îl poți asocia cu geacă, tricou şi jeans.

Drumeția poate fi o formă de relaxare, ocazia ideală de a te bucura de natură sau momentul perfect pentru explorare. Cu toate acestea, îmbrăcămintea durabilă şi protecţia adecvată sunt esențiale într-o astfel de călătorie.

Aşadar, dacă vrei să obții un look avangardist care să fie în același timp elegant, hainele de vânt şi ploaie, pantaloniile lejeri, ținutele de protecţie, bocanciişi pintenii şi accesoriile sunt elementele esențiale pe care trebuie să le împarţi în ținuta ta de drumeţie.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Ținute elegante de drumeție

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×